Nasza M. też będzie miała okazję przetestować Omegamed Baby z wit D :))
ooo Proud Mommy witaj w klubie
do mnie przybyła podwójna paczka Canpol/Lovi w jednej laktator +wkładki, a w drugiej smoczki i butelki
no to mnie uspokoiłyście w takim razie chyba jednak kupię kosmetyki bo mogę później się obudzić z ręką w nocniku;)
A wszystkim zwyciężczyniom dziś gratuluję Ja też brałam udział w tym omega niestety nie załapałam się ale nie można mieć wszystkiego:) Za to dziś dotarły smoczki i butelki i od razu poszły do wyparzenia i użytku bo zamówiłam sobie smoczki do butelek i młody oczywiście zadowolony, a może bardziej mama co popsuła ostatnio sobie butelki
Do nas również dziś dotarły buteleczki i smoczki z lovi
Kusia co do zabawki to pokonała mnie;p a wymyśliłam jej sardynkę i też wiedziała, sprytna jest;) ale jak na razie to tylko ja mogę się nią pobawić bo co moja córcia nie jest akceptowana prze ta zabawkę;)
no i dzisiaj kusia na fb wygrała prezencik od Nuby ^^ miłe zakończenie tygodnia pełnego prezentów i nagród
Kussia ty naprawdę szczęściara jesteś, co rusza to nagroda
Silje w myśl zasady “sie gra, sie ma”
taa, ja nawet jak już czasem gram to nie mam Aczkolwiek nie chce mi sie też czasami, bo jak mam te wszystkie strony lajkować… ehhh, no potem cała tablica śmieci:)
A my otrzymaliśmy nagrodę dodatkowa w konkursie zdjęciowym “Słodkich snów” Mama i ja . Tak już wiem to będą płytka z kołysankami dla dzieci:)
Mraczek80: Gratulacje A już wiesz jaka to nagroda?
jeny ale szczesciary
wstawcie linki z konkursami , tez zagram chociaz w cos
znowu Nestle mnie lubi lubi też mraczek, SylwięS i Samantę
tym razem wygrałyśmy krem na rozstępy
ps. chyba nikt z forum mi nie umknął?
Ale macie szczęście dziewczyny ja ostatnio nigdzie nie biorę udziału jakoś nie widzę konkursu w którym miała bym szansę wygrać:)
mamunia ja biorę ale jakoś bez przekonania (nie mam parcia, że muszę wygrać za wszelką cenę) i właśnie w takich najczęściej wygrywam
Dziękuję kussia pewnie bym przegapiła bo już zapomniałam o nim:)
Ja zazwyczaj jak widzę super zdjęcia czy teksty,które sama bym nagrodziła rezygnuję hehe.W opisowych taka zdolna nie jestem choć nie powiem kiedyś wygrałam pieluszkę wielorazową w takim konkursie,buty i bransoletkę dla Julci:)Byłam w wielkim szoku!
A może ktoś by mi podpowiedział,gdzie takie fajne nagrody wygrywacie?? na forach,czy jak?? bo ja też bym chciała brać w tym wszystkim udział z kasą bywa różnie,zwłaszcza jak chodzi o wypłacanie pieniędzy przez naszą kochaną instytucję na literę “Z”
a do tego fajnie jest odebrać jakąś nagrode
bo ja jeszcze nic nie wygrałam
nie było okazji albo pecha miałam
Trochę zazdroszczę Wam szczęścia w tych różnych konkursach. Mnie pomimo wytrwałości nie udało się jeszcze nic wygrać. Będę próbować. Pewnie byłoby miło coś otrzymać. Jedno mnie zastanawia, ile czasu poświęcacie dziennie śledząc te wszystkie konkursy, fora itd.? Po wynikach domyślam się, że musi być czasochłonne zajęcie.
A ja właśnie odczytałam wiadomość o wygranej na MamaZen w konkursie fotograficznym
“Wiosenny spacerek z Maluszkiem” wygraliśmy śliczna apaszkę dla Jasia fotka będzie jak ja otrzymamy:)
A to z poprzedniego konkursu płyta i skarpeteczki:)