Nagrody w konkursach (Część 1)

własnie zawitał kurier i oto co mi przyniósł:)

oo i drugi kurier z wkładkami laktacyjny przyjechał

1

A na zabawkowiczu też jesteście zarejestrowane?

dariolka gratuluję :))) Ten napis “ucpany nos” mnie rozbawił.

Dziewczyny gratuluję kolejnych nagród.
Mi w radzie mam brakuje 11punktów do małego zestawu ale chyba już wszystkie moje rady przeszły weryfikację- szkoda.

a ja jeszcze nic nigdy nie wygrałam :frowning: ale mam nadzieję,ze się uda… jakoś nie mogę trafić na żadne fajne konkursy itd…

M.Napierala to właśnie trafiłaś w dobre miejsce bo Lovi docenia mamy za zaangażowanie i pomoc innym mamom oraz za udzielanie im wartościowych porad i ogólnie za bycie i uczestniczenie w powstawaniu forum:) Ja wpadłam ok 4 miesięcy temu i nadal tu jestem , poznałam dużo fajnych mam których nigdzie indziej bym nie poznała:) Wiec do dzieła i walcz.

Monika ja mam na to wszystko czas jak Michaś śpi czyli gł wieczorami, czasami w ciągu dnia. Ale jak mały ma drzemkę na dniu to często muszę coś w domu zrobić typu pranie, gotowanie itp. Więc zostają głównie wieczory. A w między czasie z mężem pogadać itp. Czasami coś sobie jednego dnia odpuszczam na korzyść czegoś innego a następnego dnia zmiana.

Pierwsza wygrana, dzisiaj przyszła :smiley:

1

ale się dzisiaj nagród nazbierało :slight_smile:

Mraczek80: Aż tyle tych kremów dostałaś, co na zdjęciu? :slight_smile:

Gratuluję wszystkim zwyciężczynią :slight_smile: Ja niestety nie mam za bardzo czasu na konkursy, a jak już biorę udział, to nic nie wygrywam :frowning:

super,cieszę się,może będzie szansa :slight_smile: wiem,ze teraz te laktatory do wygrania- co prawda nie łudzę się,ale zawsze jest jakaś nutka szansy,tym bardziej,że strasznie mi na takim laktatorze zależy :slight_smile: kiepsko z kasą,a coś takiego bywa przydatne…a tym bardziej,że ja preferuję lovi :slight_smile: mam butelkę i smoczki już kupione :slight_smile: więc powoli sobie zbieram :)choć jak wszystkie mamy dobrze wiecie-to sporo kosztuję :slight_smile: ale stawiam na jakość!!!

Ja się pod Moniki pytanie podpinam - kiedy wy czas na to znajdujecie? :stuck_out_tongue:

Ja też dziś dostałam wkładki i od razu oddałam je w odpowiednie łapki, moja sąsiadka oczywiście mnie chciała za to zacałować.
Kusia jest 5+ ale mała zobaczyła i chciała i tak musiałam ja odpowiadać na pytania tej zabawki, bo chyba właśnie dlatego jest od 5 lat, bo trzeba wyraźnie odpowiadać TAK NIE, TO Zależy. A tak to nie ma szans sobie nią nic zrobić.
Sylwia S mnie brakło 7 pkt do dużego zestawu i tez niestety chyba już wszystkie, trudno. Ale porady dalej można dodawać ciekawe czy dalej przechodzą jakąś weryfikację. A poza tym to powiem Wam pierwszy zestaw wygrałam 11 marca i nadal go nie dostałam więc strasznie długo sie czeka na te kosmetyki.

A ja się dzisiaj dowiedziała, ze mój maluszek przetestuje preparat Omegamed®Baby+D saszetki.

Ja też dostałam wkładki z Canpolu. Z laktatorem się niestety nie udało. Wkładki dam chyba koleżance bo sama mam zylion w szufladzie i nie używam. Za mało mleka…

Gosiu nie tylko jeden ale bardzo się cieszę, podobnież bardzo dobry jest ten balsam

Kikacu ja 1-szy raz wygrałam oba zestawy w październiku a przyszły dopiero w styczniu i też myślałam że zapomnieli o mnie czy coś, więc napisałam do nich początkiem listopada. Odpisali, że wysyłanie nagród dopiero zaczynają i najpierw wędrują kolejno do osób które w październiku wygrały itd. Więc pewnie teraz dalej wysyłają wg kolejności. Może czekali też z wysyłką, aż uzbierasz na duży zestaw, żeby oba wysłać razem.

Kikacu no to musi być fajna rozmową z taką zabawką :slight_smile: i tak jak pisała Sylwia, na wysyłkę zestawów dość długo się czeka. Z tego co pamiętam mój mąż jeździł odbierać nagrody z naszymi dowodami osobistymi, bo chyba kurier sprawdzał czy dane osobowe się zgadzają (w końcu Nivea odprowadza od tego podatek).

Aa i jeszcze dzisiaj się dowiedziałam, że dostaniemy 2 próbki Nestle Sinlac za przepis w konkursie na fb :slight_smile:

dzisiaj dostałam smoczki z Lovi :slight_smile: są słodkie! To pierwsza rzecz jaką mam dla swojego maleństwa :)))