własnie zawitał kurier i oto co mi przyniósł:)
oo i drugi kurier z wkładkami laktacyjny przyjechał
Witaj na forum #teamLOVI!
własnie zawitał kurier i oto co mi przyniósł:)
oo i drugi kurier z wkładkami laktacyjny przyjechał
A na zabawkowiczu też jesteście zarejestrowane?
dariolka gratuluję :))) Ten napis “ucpany nos” mnie rozbawił.
Dziewczyny gratuluję kolejnych nagród.
Mi w radzie mam brakuje 11punktów do małego zestawu ale chyba już wszystkie moje rady przeszły weryfikację- szkoda.
a ja jeszcze nic nigdy nie wygrałam ale mam nadzieję,ze się uda… jakoś nie mogę trafić na żadne fajne konkursy itd…
M.Napierala to właśnie trafiłaś w dobre miejsce bo Lovi docenia mamy za zaangażowanie i pomoc innym mamom oraz za udzielanie im wartościowych porad i ogólnie za bycie i uczestniczenie w powstawaniu forum:) Ja wpadłam ok 4 miesięcy temu i nadal tu jestem , poznałam dużo fajnych mam których nigdzie indziej bym nie poznała:) Wiec do dzieła i walcz.
Monika ja mam na to wszystko czas jak Michaś śpi czyli gł wieczorami, czasami w ciągu dnia. Ale jak mały ma drzemkę na dniu to często muszę coś w domu zrobić typu pranie, gotowanie itp. Więc zostają głównie wieczory. A w między czasie z mężem pogadać itp. Czasami coś sobie jednego dnia odpuszczam na korzyść czegoś innego a następnego dnia zmiana.
Pierwsza wygrana, dzisiaj przyszła
ale się dzisiaj nagród nazbierało
Mraczek80: Aż tyle tych kremów dostałaś, co na zdjęciu?
Gratuluję wszystkim zwyciężczynią Ja niestety nie mam za bardzo czasu na konkursy, a jak już biorę udział, to nic nie wygrywam
super,cieszę się,może będzie szansa wiem,ze teraz te laktatory do wygrania- co prawda nie łudzę się,ale zawsze jest jakaś nutka szansy,tym bardziej,że strasznie mi na takim laktatorze zależy
kiepsko z kasą,a coś takiego bywa przydatne…a tym bardziej,że ja preferuję lovi
mam butelkę i smoczki już kupione
więc powoli sobie zbieram :)choć jak wszystkie mamy dobrze wiecie-to sporo kosztuję
ale stawiam na jakość!!!
Ja się pod Moniki pytanie podpinam - kiedy wy czas na to znajdujecie?
Ja też dziś dostałam wkładki i od razu oddałam je w odpowiednie łapki, moja sąsiadka oczywiście mnie chciała za to zacałować.
Kusia jest 5+ ale mała zobaczyła i chciała i tak musiałam ja odpowiadać na pytania tej zabawki, bo chyba właśnie dlatego jest od 5 lat, bo trzeba wyraźnie odpowiadać TAK NIE, TO Zależy. A tak to nie ma szans sobie nią nic zrobić.
Sylwia S mnie brakło 7 pkt do dużego zestawu i tez niestety chyba już wszystkie, trudno. Ale porady dalej można dodawać ciekawe czy dalej przechodzą jakąś weryfikację. A poza tym to powiem Wam pierwszy zestaw wygrałam 11 marca i nadal go nie dostałam więc strasznie długo sie czeka na te kosmetyki.
A ja się dzisiaj dowiedziała, ze mój maluszek przetestuje preparat Omegamed®Baby+D saszetki.
Ja też dostałam wkładki z Canpolu. Z laktatorem się niestety nie udało. Wkładki dam chyba koleżance bo sama mam zylion w szufladzie i nie używam. Za mało mleka…
Gosiu nie tylko jeden ale bardzo się cieszę, podobnież bardzo dobry jest ten balsam
Kikacu ja 1-szy raz wygrałam oba zestawy w październiku a przyszły dopiero w styczniu i też myślałam że zapomnieli o mnie czy coś, więc napisałam do nich początkiem listopada. Odpisali, że wysyłanie nagród dopiero zaczynają i najpierw wędrują kolejno do osób które w październiku wygrały itd. Więc pewnie teraz dalej wysyłają wg kolejności. Może czekali też z wysyłką, aż uzbierasz na duży zestaw, żeby oba wysłać razem.
Kikacu no to musi być fajna rozmową z taką zabawką i tak jak pisała Sylwia, na wysyłkę zestawów dość długo się czeka. Z tego co pamiętam mój mąż jeździł odbierać nagrody z naszymi dowodami osobistymi, bo chyba kurier sprawdzał czy dane osobowe się zgadzają (w końcu Nivea odprowadza od tego podatek).
Aa i jeszcze dzisiaj się dowiedziałam, że dostaniemy 2 próbki Nestle Sinlac za przepis w konkursie na fb
dzisiaj dostałam smoczki z Lovi są słodkie! To pierwsza rzecz jaką mam dla swojego maleństwa :)))
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.