Nagrody w konkursach (Część 1)

kusia_ss ten trzeci może jeszcze będzie :wink:

Kikacu wtedy czułabym się całkiem jak mleczna krowa :stuck_out_tongue: mąż jak mnie widzi z laktatorem to śmieje, że podłączyłam się do dojarki :smiley:

oOo mamabasie w sumie to mam trzeci, tyle że ręczy :slight_smile: ale piersi mam tylko dwie … :>

mój mąż też jak mnie widział to mówił , że dojarkę sobie przyczepiłam i jeszcze sama się doję heh. Ale mamabasia ma racje jeszcze może być trzeci myślę, że awaryjny :wink:

Ja jestem od niedawna na forum, ale mam nadzieję, że chociaż jakaś nagroda pocieszenia i dla mnie się znajdzie kiedyś :slight_smile:

Do mnie dzisiaj i wczoraj listonosz przyniósł ostatnie wygrane, czyli kocyk oraz smoczek, kaszkę i obiadek do testowania.

1

SylwiaS gratulejszyn :slight_smile:

No no kocyk wygląda na miluuuusiiii :slight_smile: Gratulacje Sylwia :slight_smile:

Sylwia S gratulacje :slight_smile: ja dziś widziałam u kuzynki też kocyk wygrany z BO milutki (wybierałaś sobie?)
Ja dziś otrzymałam Magic Jinn kurde sprytny zwierz z niego;) (zdjęcie słabe bo nie mam aparatu swojego i tylko takie starym telefonem zrobione)

1

Kikacu na pudełku jest napis 5+ - twoja córcia się nim bawi? :slight_smile:

SylwiaS kocyk wygląda na bardzo milusi:)

My wygraliśmy w konkursie fotograficznym w CutisHelp mimi balsam do ciała dla Jasia:)

1

Mraczek rewelacja.Stosowałam tę emulsję u córki-jest super.

a ja wczoraj dostałam wygraną książkę kucharską.

1

dariolka195 dziękuję , ja jeszcze nie znam tego kosmetyku dlatego tym bardziej się ciesze :slight_smile:
Gratulacje książki , powiedz kiedy a wpadam na obiadek

Gratuluję wygranych dziewczyny :slight_smile: Kocyk jest milutki wytłaczany. Kikacu chciałam inny ale był już zajęty i nie prosiłam o kolejny, stwierdziłam, że zdam się na los. Siostra cioteczna dostała w kropki z piszczkiem i muffinką (wygrała w tym samym konkursie) a codo tego Magic Jinn też miałam brać udział ale zbierałam się i zbierałam i jakoś nie wysłaąłm zgłoszenia. A w Radzie mam zabrakło mi 3 pkt do dużego zestawu. Mogę mieć nadzieję jedynie, że jeszcze jakieś moje porady nie przeszly weryfikacji.

SylwiaS tylko trzy? Kurcze szkoda by było… Może jeszcze coś doliczą po ostatecznej weryfikacji :slight_smile:

SylwiaS szkoda by było, ja jakimś fartem chyba dziś dostałam maila że załapałam się na mały zestaw, a brakowało mi 6 punktów.

A ja gram i gram i chyba sobie odpuszcze to granie, macie szczęście dziewczyny :wink:
Ostatnio dzwonili z jakiegoś wydawnictwa i powiedziałam ze to pomyłka bo myślałam zę kolejni naciągacze na ksiażki a mała akurat spała, potem sie zastanawiałam czy to nie wygrana;/

juz to pisałam ale pisze jeszcze raz :smiley: Kiedy wy znajdujecie na to czas :D?
Powiedzcie bo tez chetnie bym wziela w czyms udział …

Monia wiesz co ja też nie wiem teraz patrze ze sporo chyba naszych dziewczyn wygrało w canpolu :wink:
Ja znajduje czas jedynie na to forum, przy okazji zerknę co w konkursach, ale tak jak pisałam chyba odpuszczę bo te konkursy to chyb nie dla mnie;)