kusia_ss ten trzeci może jeszcze będzie
Kikacu wtedy czułabym się całkiem jak mleczna krowa mąż jak mnie widzi z laktatorem to śmieje, że podłączyłam się do dojarki
oOo mamabasie w sumie to mam trzeci, tyle że ręczy ale piersi mam tylko dwie … :>
mój mąż też jak mnie widział to mówił , że dojarkę sobie przyczepiłam i jeszcze sama się doję heh. Ale mamabasia ma racje jeszcze może być trzeci myślę, że awaryjny
Ja jestem od niedawna na forum, ale mam nadzieję, że chociaż jakaś nagroda pocieszenia i dla mnie się znajdzie kiedyś
Do mnie dzisiaj i wczoraj listonosz przyniósł ostatnie wygrane, czyli kocyk oraz smoczek, kaszkę i obiadek do testowania.
SylwiaS gratulejszyn
No no kocyk wygląda na miluuuusiiii Gratulacje Sylwia
Sylwia S gratulacje ja dziś widziałam u kuzynki też kocyk wygrany z BO milutki (wybierałaś sobie?)
Ja dziś otrzymałam Magic Jinn kurde sprytny zwierz z niego;) (zdjęcie słabe bo nie mam aparatu swojego i tylko takie starym telefonem zrobione)
Kikacu na pudełku jest napis 5+ - twoja córcia się nim bawi?
SylwiaS kocyk wygląda na bardzo milusi:)
My wygraliśmy w konkursie fotograficznym w CutisHelp mimi balsam do ciała dla Jasia:)
Mraczek rewelacja.Stosowałam tę emulsję u córki-jest super.
a ja wczoraj dostałam wygraną książkę kucharską.
dariolka195 dziękuję , ja jeszcze nie znam tego kosmetyku dlatego tym bardziej się ciesze
Gratulacje książki , powiedz kiedy a wpadam na obiadek
Gratuluję wygranych dziewczyny Kocyk jest milutki wytłaczany. Kikacu chciałam inny ale był już zajęty i nie prosiłam o kolejny, stwierdziłam, że zdam się na los. Siostra cioteczna dostała w kropki z piszczkiem i muffinką (wygrała w tym samym konkursie) a codo tego Magic Jinn też miałam brać udział ale zbierałam się i zbierałam i jakoś nie wysłaąłm zgłoszenia. A w Radzie mam zabrakło mi 3 pkt do dużego zestawu. Mogę mieć nadzieję jedynie, że jeszcze jakieś moje porady nie przeszly weryfikacji.
SylwiaS tylko trzy? Kurcze szkoda by było… Może jeszcze coś doliczą po ostatecznej weryfikacji
SylwiaS szkoda by było, ja jakimś fartem chyba dziś dostałam maila że załapałam się na mały zestaw, a brakowało mi 6 punktów.
A ja gram i gram i chyba sobie odpuszcze to granie, macie szczęście dziewczyny
Ostatnio dzwonili z jakiegoś wydawnictwa i powiedziałam ze to pomyłka bo myślałam zę kolejni naciągacze na ksiażki a mała akurat spała, potem sie zastanawiałam czy to nie wygrana;/
juz to pisałam ale pisze jeszcze raz Kiedy wy znajdujecie na to czas :D?
Powiedzcie bo tez chetnie bym wziela w czyms udział …
Monia wiesz co ja też nie wiem teraz patrze ze sporo chyba naszych dziewczyn wygrało w canpolu
Ja znajduje czas jedynie na to forum, przy okazji zerknę co w konkursach, ale tak jak pisałam chyba odpuszczę bo te konkursy to chyb nie dla mnie;)