Na jak długo wystarcza rozmiar ciuszków 62?

Aneczka śliczne :) 

Karolinach dziękuję :) teraz będę miała na wigilię i pierwszy dzień inna sukieneczkę hehe 

Karolinach piękna ta sukienka, córcia będzie wyglądała jak księżniczka :) 

Aneczka i problem z głowy ;) 

Moja Ania też dostała sukieneczke więc całe święta można się stroic a najpewniej skończy się w spioszkach hehe bo mojej 2 miesięcznej perełce w tym najwygodniej :D

Patrycja dziękuję :) u nas też pewnie skończy się w rajsopach albo z gołymi nóżkami :) ale chociaż na początek będzie ładnie wyglądała :) 

Patrycja tak już z głowy mam co jej nałożę na święta ;)

Ja jeszcze dla synka w pepco upolowałam ;) 

Patrycja śliczny :) 

Patrycja super sweterek :) pewnie super synek będzie wyglądał 

Patrycja śliczny, Może też powinnam się wybrać. Bo z garderoby mojego dziecka to święta będą bardzo eleganckie na razie. Mam komplety z muchami, czy kamizelką. Takie zabawne świąteczne też mam, tylko nie wiem czy akurat dopasuje się rozmiarem, bo to dostałam. 

Misiowa takie eleganckie są śliczne :) 

Karolinach, oj tak. Nie ma nic bardziej uroczego niż taki mały brzdąc z muszką, czy krawatem. Jednak myślałam, czy nie dokupić mu czegoś ala mały Mikołaj. 

Mi też bardzo podobają się eleganckie ubranka dla dzieci. 

Ja mam termin na marzec, mam troszkę ciuszków na rozmiar 50-56 . Jest to po 12 sztuk pajacyków, body , polspioszkow i śpioszków, myśle ze to nie za dużo nie za mało. A na rozmiar 62 mam już trochę tego więcej bo to rozmiar który dluzej  dziecko nosi 

Misiowa też szukałam właśnie dla córeczki stroju małej Mikołajki ale nie znalazłam nic. A jak coś było to termin wysyłki tak długi, że na święta by na pewno nie dotarło. 

Ardnaskela19 moja mała ma już 11 tyg. i nadal nosimy rozm. 62. Urodziła się z wagą 3200 i 54 długa i myślę że jeszcze chwilę ten rozmiar z nami zostanie. To co masz na 56 myślę, że wystarczy ;) 

Karolina treaz to już ciężko z jakimikolwiek zamówieniami żeby dotarły do świąt. Już mało czasu zostało. A wiadomo przed świętami mają zazwyczaj dużo do wysłania więc czas się wydłuża 

Aneczka dlatego już nie szukam. Zresztą mam już dwie sukienki i body w zupełności wystarczy :) 

Moja córeczka ma 4,5 miesiąca i jeszcze w niektóre ubranka w rozmiarze 62 się mieści. Zależy jaka firma :) 

Karolina to prawda jak masz dwie to więcej nie potrzeba nawet :) wystarczy :)

Aneczka pewnie. Takich sukienek na codzień się nie zakłada bo są niewygodne. 

W sukienkach najgorzej dla dziecka kiedy raczkuje. To to koszmar bo na sukienkę następuje j pada i denerwuje się. Jedynie jak chce się tak ubrać to później trzeba podwiązać na górze żeby nie przeszkadzała w raczkowaniu