Ja często piorę ogólnie co się da to wrzucam do pralki i piorę. Lubie mieć czyste i pachnące rzeczy
Ja narazie piorę w Loveli- syn ma 10 miesięcy, ale po prostu dlatego, że miałam taki zapas płynu
Jak się w końcu skończy to będę prac z naszymi.
O kurcze , to musialas naprawde miec spory zapas
chociaz nie dziwie sie , bo te promocje np w biedronce az kusza . Ja tak zrobilam zapas pampersow , bralam rozmiary do przodu i wszytsko teraz mi lezy
na szczescie obylo sie bez uczulenia, bo slyszalam , ze czasem potrafi wyjsc przy wiekszym rozmiarze
Mi udało się kupić lovele 3,5l chyba za 15 zł …… więc mega bo było 1+1 gratis . Więc na ten moment mam spore zapasy ![]()
W sumie też jakoś często nie robiłam prania tylko czekałam aż się trochę uzbiera, bo dużo ma ubranek, więc zawsze jest w co go ubrać
Więc to pewnie kwestia tego ![]()
U nas z pampersami było tak, że od samego początku używaliśmy Dady i wszystko było okej, a ostatnio zaczął się mocno odparzać i przeszliśmy na Pampersa. Ale zapas Dady jeszcze też mamy, więc kilka na dzień z Dady też przemycamy ![]()
U mnie syn wgl się nie bawił pluszakami
a znowu mojej kuzynki dzieci mają pokój pełen pluszaków
Moj Syn do 1.5 roku nie dotykal pluszkow. Lezaly. Teraz ma 2.5 i… śpi z 5 różnymi. I do żłobka zabiera któregoś zawsze i jak gdzieś jedziemy. Się Mu odmienilo zupelnie
Mój ma etap że się przytula do nich ale nie śpi z nimi ani się specjalnie nimi nie bawi