Słodkiego prawie w ogóle, jeśli już to cola zero ale to też okazyjnie
U nas też woda na codzień. Dzieci piją z dzbanka filtrującego wodę niegazowaną a my z mężem gazowaną. W sumie muszynianka jest tak zmineralizowana że aż gazowana.
Tak, bardzo zmieniło się myślenie ludzi, wszyscy praktycznie piją wodę, a coś smakowe to rzadkość. Dla mnie też słodkie napoje mogłyby nie istnieć, wystarczy tylko woda. Tylko się cieszyć, że w tę stronę to poszło, tyle będziemy mieć zdrowsze społeczeństwo ![]()
Zgadzam się w 100%! Woda to naturalny wybór i najlepszy sposób na nawodnienie organizmu. Fajnie, że coraz więcej osób to zauważa
To świetne, że coraz więcej osób wybiera wodę zamiast słodzonych napojów, to naprawdę ogromna różnica dla zdrowia. Im mniej cukru, tym lepiej dla nas i naszych dzieci. Oby ten trend się utrzymał i jeszcze bardziej się rozwinął
Super, że cała rodzina pije wodę. Dzbanek filtrujący to świetne rozwiązanie, zwłaszcza dla dzieci. A Muszynianka faktycznie ma tak dużo minerałów, że smakuje jak porządna gazowana, my też czasem po nią sięgamy. Fajnie, że można znaleźć coś zdrowego i dla małych, i dla dużych ![]()
Im więcej ludzi to rozumie, tym lepiej, dla zdrowia, samopoczucia i nawet dla środowiska. Woda to naprawdę najprostszy i najzdrowszy wybór, który powinien być podstawą każdego dnia.
U nas napoje w ogole wyeliminowane. Kupujemy pepsi zero, wode niegazowana i do wody ja wkrajam zawsze pomaarancze i cytryny bo samej wody jakos nie lubię. Raz na jakis czas kupujemy te tloczone soki jablkowe i rozcienczamy z woda.
Syn jedbak woli zrobic sam lemoniade cytrusowa albo arbuzowa. To swietna zabawa i zawsze robimy na imprezki czy grilla.
Super podejście
Fajnie, że stawiacie na wodę i naturalne smaki, cytrusy w wodzie od razu zmieniają wszystko. A domowa lemoniada to nie dość, że pyszna, to jeszcze świetna zabawa dla dzieci. ![]()
I mnoooostwo sprzatania dla mamy
bo wszystko sie lepi od tego arbuza hahahah
Ale naprawde uwielbiam sam fakt ze duzo spedza czasu z nami w kuchni. Ma 5 lat i naprawde duzo potrafi.
Haha no tak
Ale coś za coś, jak dziecko chętnie pomaga, to ten bałagan można przeboleć. Super, że już w tym wieku tak się angażuje ![]()
To nie tylko świetna zabawa, ale też nauka na przyszłość. Takie wspólne chwile w kuchni są bezcenne ![]()
Super pomysł z lemoniadą! I zdrowo, i kreatywnie dzieci mają frajdę, a przy okazji piją coś sensownego.
Lepko, ale wesoło! Najważniejsze, że chce działać z Wami prawdziwy mały kucharz
Tak nauczyłam się wodę pić , że jak wypije słodki sok to az mnie mdli sam cukier
Tak woda najlepsza , ewentualnie świeżo wyciskane soki
Ja lubię smoothie
No ja tak samo, i słodkim sokiem biedna się napić bo chce się jeszcze więcej
Ja za Muszynianka nie przepadam właśnie przez jej smak ![]()
Ja lubię wodę w szklanych butelkach i kupujemy często pieroty