Mikser z misą

Ja też zawsze idę do Media i tam szwagier pomaga wybrać sprzęt :face_with_hand_over_mouth::see_no_evil:

Aaa to jak masz tam szwagra to nie ma co porównywać :rofl::rofl:

No to naprawdę trzeba mieć znajomości , bo ten personel to teraz mega slaby

No ci powiem , że się mega cieszę . Kupujemy zawsze od niego i też nam mówi , czego nie mamy brać , kiedy zawyżają ceny , kiedy się opłaca :see_no_evil::see_no_evil: i jak się np chce coś wziąć na raty to najlepiej przez aplikację a nie stacjonarnie bo wychodzi taniej , a w sklepie znowu namawiają do wszystkiego :smiley: no i bardzo dobra jest ta marka Gotze i Jensen , mamy z tego dużo sprzętów i wszystko działa super :smiley:

A ja z tej marki raz kupiłam czajnik i po pierwszym gotowaniu wody się zepsuł i się do tej marki zniechęciłam. Kupowałam czajnik w media expert

Ojej , a dałaś na reklamacje ?

Ja mam z twojego polecenia blender kielichowy :joy:
Ale wcześniej miałam trochę styczności z tą firmą i faktycznie jest dość porządna

1 polubienie

Tak mam czajnik z tego własnie. Czytałam że to firma co robi rzeczy dla media expert. Nie no takiego szwagra mieć to szczęście. Ale dobrze wiedzieć że na raty przez apke lepiej się opłaca

Nie na reklamacje bo nie chciałam się z tym bujać. Oddałam w ramach 14 dniowego zwrotu.

No wlansie pamiętam , że go polecałam komuś :smiley: @Kargaw i jak Twój czajnik wszystko ok ? Tak to jest firma Media Expert , no na prawdę duża pomoc z jego strony mamy i to często właśnie jakieś promocje :smiley: @Michaska może po prostu był wadliwy

No myśle że wadliwy tylko pierwszy raz kupiłam tej firmy i to mnie do niej trochę zraziło :upside_down_face:

Musisz dać drugą szansę ! :smiley:

1 polubienie

Na razie działa od Wigilii. Musiałam na szybko jechać kupić bo stary odmówił posłuszeństwa. A chciałam czarny i był tylko z tej firmy więc wzięłam i działa

1 polubienie

A też mam juz rok z tej marki czajnik i śmiga :grin::grin:

1 polubienie

Oooo to jest genialne rozwiązanie

Zależy też jak się trafi :blush: nieraz fajnie doradza :blush:

@Kargaw i co kupiłaś już coś ?

Ja mam Kitchen Aid i mimo, że drogi to jak dla mnie wart tych pieniędzy jak się dużo piecze. Ja swój mam już kilka lat i śmiga bardzo dobrze a ciasta wychodzą super ale ja piekę dość dużo tortów. Moja mama swojego kitchena ma już 15 lat i nadal dziąła bez zarzutu a mama piecze ciasta codziennie. Z tańszych polecam Kenwooda :smile:

kenwood też nie jest taki tani :face_with_peeking_eye: tak naprawdę zależy ile się korzysta :smiling_face:

2 polubienia

Ale tańszy niż Kitchen :wink: innych jeszcze tańszych nie miałam to nie mam porównania.