Mikser z misą

@ewelkar899_wp.pl piekny ten mikser :heart: jakby tak promocja -50% na niego wpadła to chyba sama bym się pokusiła :crazy_face:

Ja kupiłam chyba Zelmer w Media Expert. Mam w nim 2 misy w zestawie, obracane. Fajna sprawa, bo jak coś trzeba miksować wolno, to możesz sobie wstawić, to się miksuje, a Ty w tym czasie możesz zrobić coś innego, nie musisz tego miksera trzymać i nim kręcić

1 polubienie

Ja mam ten ogólnie jestem bardzo zadowolona , ale jak mam ucierać masło lub jest mała porcja masy lub ciasta widzę że na samym spodzie zostaje mi niezmiksowany produkt i co jakiś czas wyłączam mikser i łopatka od spodu przejeżdżam i dalej miksuję :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Tu mozna wygrac :see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil:

1 polubienie

Ooo to może akurat się komuś uda :face_with_hand_over_mouth:

Polecam te sprzęty z lidla! :grinning:mamy blender i jest niezawodny już x lat :grinning: a nawet jak się coś zepsuje to u nas zawsze jak składaliśmy reklamacje to bez problemu zwracali kasę :heart:

2 polubienia

Prawda, dziadek mial sokowirowke i zepsula mu sie i zlozyl reklamacje, kilka dni pozniej zamiast odpowiedzi przyjecjal kurier i przywiozl nowa xD
Do starej dokupilismy czesc i maz ją naprawil sam i mamy teraz dwie, dziadek jedna i my jedna :rofl::rofl::heart:

2 polubienia

Kitchenaid mi się marzy ale cena zabójcza , mi bardzo zależy by była w nim waga

Tak, Lidl pod względem reklamacji czy zwrotów jest mega wygodny o nie robią żadnych problemów. I to w nim cenię. Ale też sprzęty mała dość dobrej jakości.

2 polubienia

Ja też lubię Lidlowe sprzęty, są dość solidne i właśnie łatwo o reklamację czy zwrot

1 polubienie

zacznę sprzet kupować w Lidlu , zachęciliście mnie :slight_smile: :slight_smile: rtv czy media pójdą w odstawkę z malym agd :slight_smile:

Ooo i problem był by z głowy , trzeba wziąć udział :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

Co wiecej, moj maz ma niektore sprzety Parkside do pracy i bardzo sobie chwali. Tez sa wytrzymale, poreczne i np czasem porownuje do tych drogich typu Makita czy Hilti i duzej roznicy nie ma oprocz cenowej oczysiscie.

1 polubienie

No właśnie ja chyba też :grin::grin:

Mój też ma i niczym się nie różnią.

Ja ostatnio za 50 zł kupiłam rozdrabniacz taki na 300ml żeby małemu mielić i nie dość że super cena to mega dobrze się sprawuje

1 polubienie

I co zdecydowałaś się na jakiś? :smiling_face:

Jeszcze nie :rofl::rofl: pójdę do jakiegoś sklepu AGD i zobaczę co mają żeby tak wizualnie zobaczyć :laughing:

1 polubienie

Mój mąż też właśnie zaczął kolekcjonować od Parkside i jakościowo są naprawdę dobre te rzeczy.
Jego brat również z tych korzysta i oboje są zadowoleni

2 polubienia

Moj to samo wszystko ma z parkside i fajnie bo na jednej bateri mozesz miec pare sprzetow :slight_smile: zawsze w lidlu poluje na promki bo tam sa najczesciej

1 polubienie

Ja ogólnie do Lidla mam daleko i zawsze nie po drodze :rofl: ale moj wujek w Niemczech jak mieszkał był fanem tej marki. Miał wszystko z tego parkside ale pewnego razu kupił sobie jakiś nóż do żywopłotu taki na 3 metrowym wysięgniku. Oczywiście od razu zaczął obcinać co się dało i po chwili ten wysięgnik się złamał i to działające ostrze drasnelo mu bark. Dosłownie centymetry i by mu rękę odcięło albo głowę :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth: od tamtej pory nie kupuje ten marki. Ale to pewnie jakiś wadliwy mu się trafił chociaż z drugiej strony nie powinno się to zdarzyć. Ogólnie firma nie jest najgorsza jak na takie ,swoje, potrzeby idealna i cenowo i jakościowe. Do profesjonalnego używania się nie nadają ale do domowego jak najbardziej