Mega sucha skóra

7 lat za 25 lat to będzie pikuś :wink:

@Mama.urwisa Wtedy to nawet nie będzie widać tej różnicy a teraz chociaż brat się zajmie siostrą :smiling_face_with_three_hearts:

A potem jak będzie kawalerów pilnować xd starszego brata to będą się bać na pewno :slight_smile:

1 polubienie

Każdy wiek napewno ma swoje plusy i minusy

1 polubienie

Ooo właśnie :smiley: dobrze mieć starszego brata :slight_smile: @Mama.urwisa to racja

Nie wiem jak to jest , ja miałam tylko siostrę młodszą :grinning:

1 polubienie

Odświeżam wątek , polecacie coś na mega suchą skórę , najbardziej rąk, twarzy i stóp

1 polubienie

Mi najbardziej pomaga balsam z Cerave lub Mixa.

Ja na bardzo suchą używałam nanobase krem

A gdzie go można kupić ?

Ja zamawiam zawsze przy zakupach internetowych z drogerii , ostatnio z Notino zamawiałam . W Rosmannie jest ale cena wysoka.

Dzisiaj to mi aż piekła ta skóra poniżej oczu taka mam sucha

A miałaś wcześniej taką suchą skórę czy dopiero teraz w ciąży ?

Dopiero w ciąży. Przed ciążą miałam nieraz ale nie aż tak , teraz to masakra

To ja tak samo , przed ciążą czasem mi się zdarzało mieć taki etap, a w ciąży to maskara nagle taka sucha skóra. Już teraz na końcówce to jest lepiej . Ale ogólnie długo walczyłam i to na twarzy głównie. Plus do tego suche usta , wysuszone na wiór , a dużo wody piję i ciągle różne balsamy i też cała ciąże suche na maksa .

Kupiłam cos takiego i mega mi się sprawdził i po jednym użyciu widzę różnicę

3 polubienia

O nie znałam tych produktów , nawet tej marki szczerze mówiąc nie znam.

Mi ją znajoma poleciła i faktycznie używam kolejny dzień i jest super, dla mnie pomogło :slight_smile: a Ty jak się czujesz ?

A to są z apteki czy z Rosmanna?

Ja kupowałam w aptece ale widziałam , że są też w Hebe . Ale nie wiedziałam , że aż tak super mi pomoże :slight_smile: