Mi się super sprawdza Balsamy marki AVEENO ale one maja specyficzny zapach takiego zboża , albo balsamy cerave
Najważniejsze , że pomagają ![]()
Ii oliwka , teraz ta z rossmana za 1 grosz hihi
A to brzuszek też smaruje ![]()
Ja na szczęście nie mam problemów z suchą skórą
Ooo to ja też to kupię. Też mam ciągle ten problem suchej skóry
Ja stosuje już kilka dni i mi super pomogło
martwiłam się już że nie będę mogła się nawet pomalować na weekend bo miałam taką suchą a teraz jest taka różnica że już będę mogła i nie będzie takiej skorupy
A co polecacie w ciąży na mega suchą skórę stóp?
Też się chętnie dowiem , bo ja po ciąży mam właśnie teraz mega suchą skórę na stopach i nie mogę ich doprowadzić do porządku.
Po ciąży retinobaza czyli maść z Wit A bardzo fajnie nawilża , ale w ciąży nie bardzo można ją stosować . Z typowo aptecznych alantan dermoline ten pomarańczowy on w ciąży jak najbardziej nawilży
A jeśli są jakieś popękane stopy to ten, tylko że trzeba sobie wtedy tym wyleczyć nogi i pozniej non stop nawilżać ![]()
Tego mi by było szkoda używać na stopy ![]()
![]()
@Michaska @Karolinnna dziękuję za polecenia . Coś wypróbuję na pewno.
Cremobaza jest dobra, ja używałam 50% ale czytałam właśnie że można 10 i 30 % jeszcze używać . ![]()
![]()
@Michaska dziękuję za polecenie używałam go kiedyś ale drogi jak do stóp
ale jak ma pomóc …
A dla czego szkoda by było ?
Chodzi pewnie o to , że jest drogi , bo 43 zł kosztuje ![]()
Do twarzy to ja mogę używać drogich kremów ale do stóp
a cetaphil jaki i cerave to świetne firmy ale jako dermokosmetyki no i mi ich szkoda
No mi też właśnie , tym bardziej że taka cena a takie małe opakowanie ![]()
No na stopy tak, ale można też ten
Retinobaza to też nie bardzo przy KP
No niby drogie ale ten cetaphil to jest mega wydajny i niewiele go potrzeba.
@daruniax33 ja jeszcze takiej kąpieli wodnej używam bo ma dużą ilość mocznika który odpowiada za zmiękczanie
I sa też w biedronce firmy biedronkowej takie maski do stóp nawilżające
O właśnie tego produktu szukałam bo zapomniałam nazwy , też fajnie leczy i nawilża !