A kiedy następny raz @Mamina ?
Chlop w sytuacji kryzysowej radzi sobie lepiej czasami niż my. Tylko sciemniaja że nie potrafią albo się boją. Faceci to cwane bestie są jak przyjdzie co do czego to bez problemu dadzą radę. Jak to mówią najgorszy pierwszy raz
W piatek na 17tą jade
No to tacy wygodnisie
No tak mi się wydaje właśnie hahahah
Haha macie rację dziewczyny ale jak muszą zostać z dziećmi to świetnie sobie dają radę
Dokładnie
Jestem ciekawa jak mój sobie poradzi. Do tej pory zostawał tylko po 2/3 godziny sam, a w następną niedzielę zostaje z małą na cały dzień
Haaaalloo i jak było nie piszesz nam nic
No jak nie ? Pisalam ze bylo super !
Potem jeszcze raz poszlam w piatek, ale narazie ciezki czas ma Kubus, ząbkowanie, wiec odpuszczam pracę. Choc nie ukrywam ze podobalo mi sie bardzo
Eeee o piatku nie pisalas właśnie zabkowanie , no właśnie orzed chwilą byłaś w ciazy a tu maluszek już ząbki wypuszcza 🩵:smiling_face:
Przy pierwszym dziecku bylo zupelnie inaczej, kilka dni sie slinil, 2 dni naprawde plakal i sie wtulal i wyszedl ząb. Teraz 3 tygodnie wiecznego placxu i krzyku i zęba brak…
Wiec mimo ze fajnie w pracy to ja narazie musze odpuścić, sama ledwo zyje od kilku dni i spie max 5h na dobe
U nas to praktycznie wszystkie zęby wychodziły tygodniami
No nie ma reguły na zęby. Szkoda że musisz odpuścić ale przecież nie ma stałe. Jeszcze wrócisz
@Mamina super, że spróbowałaś! Taka odskocznia od dzieci jest bardzo potrzebna.
Ząbkowanie niestety potrafi wykończyć człowieka. Dziecko się męczy a rodzice razem z nim U nas też to wszystko trwa tygodniami i przeciąga się w czasie. Ostatnio stomatolog mi poleciła, żeby w takich okresach podawać przez kilka dni większe dawki witaminy D, to podobno przyspiesza proces wyżywania się ząbka.
Ooooo ! Sprobuje z ta witamina
Ciekawe nigdy o tym nie słyszałam
Ja też dotąd nie, ale powiem Wam że może coś w tym być. A nieco większa dawka witaminy przez kilka dni nie powinna zaszkodzić.
A tu jeszcze Fifi który chodzi do przedszkola
Tak, ogarnąć dwójkę na raz to już nie lada wyzwanie!