Mama w pracy Tata z dziećmi

A kiedy następny raz :smiley: @Mamina ? :wink:

Chlop w sytuacji kryzysowej radzi sobie lepiej czasami niż my. Tylko sciemniaja że nie potrafią albo się boją. Faceci to cwane bestie są :rofl::rofl: jak przyjdzie co do czego to bez problemu dadzą radę. Jak to mówią najgorszy pierwszy raz

1 polubienie

W piatek na 17tą jade :muscle:

3 polubienia

No to tacy wygodnisie :smiley:

No tak mi się wydaje właśnie hahahah

Haha macie rację dziewczyny :joy: ale jak muszą zostać z dziećmi to świetnie sobie dają radę

Dokładnie :joy: :joy:

1 polubienie

Jestem ciekawa jak mój sobie poradzi. Do tej pory zostawał tylko po 2/3 godziny sam, a w następną niedzielę zostaje z małą na cały dzień :sweat_smile:

1 polubienie

Haaaalloo i jak było :slight_smile: nie piszesz nam nic :wink:

No jak nie ? Pisalam ze bylo super !
Potem jeszcze raz poszlam w piatek, ale narazie ciezki czas ma Kubus, ząbkowanie, wiec odpuszczam pracę. Choc nie ukrywam ze podobalo mi sie bardzo :heart_eyes:

2 polubienia

Eeee o piatku nie pisalas właśnie :smiley: zabkowanie , no właśnie orzed chwilą byłaś w ciazy a tu maluszek już ząbki wypuszcza 🩵:smiling_face::smiling_face::smiling_face:

Przy pierwszym dziecku bylo zupelnie inaczej, kilka dni sie slinil, 2 dni naprawde plakal i sie wtulal i wyszedl ząb. Teraz 3 tygodnie wiecznego placxu i krzyku i zęba brak…
Wiec mimo ze fajnie w pracy to ja narazie musze odpuścić, sama ledwo zyje od kilku dni i spie max 5h na dobe

1 polubienie

U nas to praktycznie wszystkie zęby wychodziły tygodniami

No nie ma reguły na zęby. Szkoda że musisz odpuścić ale przecież nie ma stałe. Jeszcze wrócisz :slightly_smiling_face:

@Mamina super, że spróbowałaś! Taka odskocznia od dzieci jest bardzo potrzebna.
Ząbkowanie niestety potrafi wykończyć człowieka. Dziecko się męczy a rodzice razem z nim :frowning: U nas też to wszystko trwa tygodniami i przeciąga się w czasie. Ostatnio stomatolog mi poleciła, żeby w takich okresach podawać przez kilka dni większe dawki witaminy D, to podobno przyspiesza proces wyżywania się ząbka.

Ooooo ! Sprobuje z ta witamina

Ciekawe nigdy o tym nie słyszałam

Ja też dotąd nie, ale powiem Wam że może coś w tym być. A nieco większa dawka witaminy przez kilka dni nie powinna zaszkodzić.

A tu jeszcze Fifi który chodzi do przedszkola :slight_smile:

Tak, ogarnąć dwójkę na raz to już nie lada wyzwanie!