Mam doła pomocy

Pięknie cudnie tak delikatnie extra.

Poszalałyście z tym pisaniem!
Ja kurcze nie mam aż tyle czasu :frowning: usiadłam dopiero po 21 na kompa…Mam takie zaległości w sprzątaniu domu że szok!
Facebooka ogarnęliśmy he he :wink: a czasem myślałam że tak zostanie jak przedtem do naszego spotkania przez wakacje w Krakowie he he :wink: A jednak chęć zobaczenia siebie nawzajem była silniejsza.
Z tego co tutaj czytam to większość z Was pisała że mnie inaczej sobie wyobrażała,wręcz że myślałyście że jestem starsza…
Widziałam nowy zestaw z Lovi,bardzo ładny :slight_smile: Któraś z Was będzie miała okazję przetestować :wink:

Sylwia dzisiaj miałam w planach zadzwonić do przychodni i umówić się na wizytę ale mi to umknęło jakoś.Jutro muszę koniecznie…czas ucieka…

Pamela.Mokra myślałam jak inne dziewczyny,że Pamela to ksywka :wink: Moją koleżankę Mariolę tak nazywamy :wink: A zaś druga dziewczyna to faktycznie ma na imię Pamela jak Ty :wink:

cyrkonia na początku zgłupiałam jak zobaczyłam Twoje imię :wink: ale potem jakoś doszłam do tego że Ty to Ty! :slight_smile:
Urodziłaś się za granicą?

NatkaF znam jednego takiego gina o którym pisałam w swoich poprzednich postach,że mnie wyleczył jak miałam taką paskudną infekcję.Do niego też kobiety w ciąży przychodziły ale on w swoim gabinecie nie miał USG,to gabinet starego typu i dlatego.Pamiętam że każdą z pacjentek traktował bardzo miło i sympatycznie.No i nie był drogi! :slight_smile: Mnie raz skierował na usg do innego gina ale nie byłam zadowolona…
Możliwe to co opisałaś to skok rozwojowy.Takie akcje będą się powtarzać…A może spróbuj bez nakładki? Może chce Cię poczuć bezpośrednio a nie przez silikon.Przyjrzyj się sutkom jak syn je normalny posiłek z piersi.Mi się wydaje że jak karmisz dłużej niż miesiąc to nakładki nie są Ci już potrzebne.Odstaw je :wink:
Zapraszałaś mnie na fb? Bo jakoś nie kojarzę z imienia i nazwiska :wink:

Ewelaa w takim razie nie zazdroszczę wyjazdu…I jak dzisiaj rozprawa ok? Oskarżona była?

Zamarancza aż tak staro “piszę”? Jakoś nie potrafię inaczej :wink: w tym roku już 26 lat więc do 30-tki nie daleko :wink:

Hehe kazdy kto mnie poznaje to wlasnie sie pyta czy to ksywka czy prawdziwe imie:) Darka to jestesmy w tym samym wieku:) 26lat skonczylam w styczniu:)) tez myslalam po wpisach ze jestes nieco starsza ale widac dojrzalosc kobiety to nie tylko wiek:)

Darka naprawde potrafisz w swoich wpisach wyrazic to co czujesz tak ze czlowiek jest w stanie odczuwac twoj smutek,radosc razem z Toba:)
Ksiazka fajna sprawa:) bedzie jakas znizka na kupno po znajomosci? ;?)

Darka chyba wlaanie u Ciebie mialam.problem z zaproszeniem…
Wiesz co mi doradczyni mowila ze jak maly nke bedzie chciał jesc z piersi albo bedzie sie bardzi denerwowal to żeby wtedy uzyc nakladki bo przez to ze ma slabsza warge dolna zesliGUJE sie z piersi jak jest w nich troche mniej mleka. Jak sa pelne to ladnie je.

Sylwia trochę mnie tu nie bylo, ostatnio tylko śledziłam ten wątek. Szkoda że z wizyty nie byłaś zadowolona ale wcale ci się nie dziwię. Koniecznie zmień lekarza. Jutro oblukam wasze profile na Fb jak znajdę wszystkie bo za dużo piszecie:)

Darka książki nie mogę się doczekać, bo z przyjemnością czyta się Twoje wpisy, te wesołe, te codzienne jak i te trudniejsze, gdzie faktycznie człowiek czytając ma wrażenie, że czuje to, co Ty. Myślałam, że masz krótsze włosy, ale kolor taki obstawialam, za to potwierdzam jesteś śliczna i taka ciepła, a zdjęcia rodzinne biją miłością. Wiekiem nie byłam zaskoczona, bo pisałaś gdzieś o tym.
Natka o Tobie myślałam, że masz jasne a Zamarancza ciemne :slight_smile: w sumie nie wiem czemu.
Sylwie (Oliwcie) widziałam wcześniej m in na ebobasie, ale fakt, że bardzo się zmieniasz, jesteś świetna kandydatka do pozowania do zdjęć.
Cynthia kilka lat temu strasznie mi się spodobało. Znałam dziewczynę ale w trochę innej wersji (Syntia). Ale szczuplutka jesteś, mój cel na bliżej nieokreślony termin :wink:
Pamela a Tobie to imię pasuje i mi nie kojarzy się w żaden zły sposób. Przynajmniej jesteś wyjątkową, a nie któraśset w okolicy.

Pamela ja także mam tyle samo lat, więc trochę nas jest. No Darka masz co nadrabiać po całym dniu nieobecności. Nie mogę się doczekać Twoich urodzin i prezentu i torta :slight_smile:

Fajne jest to ze.juz jakis czas tu ze soba dyskutujemy i kazdy mial jakies wyobrazenie drugiej osoby :slight_smile: a co sie okazalo ze kazda jest inna niz w naszej wyobrazni hehe :slight_smile:

To prawda, teraz piszesz z kimś i masz w głowie obraz i wiesz jak ta osoba wygląda;]

Rocznik 91’ goruje?;?)
Oj ale wiele osob to mialo polewke z nojego imienia choc i teraz czasami sie zdaza ale umiem juz sama sie z tego smiac w dziecinstwie nie bylo mi do smiechu. Mialam przyjaciolke ktora ma na imie Eunika i zawsze sie razem trzymalysmy i ciagle sie smiano z naszych imion…
tak wlasnie to juz jest doba internetu ze wszystko i wszystkich mozna zobaczyc;)

Pamela kojarzy się jednoznacznie dlatego może się wyśmiewali. Mój mąż pracował z dziewczyną o imieniu Dobrochna :smiley:
Tak jest nas sporo z 91 :slight_smile:

Darka wyglądasz na ciepłą osóbkę. Zestaw mi też się podoba ładny, dla mnie raczej się nie przyda, syn umie pić z butelki, ale mozenie dla niuni na kiedyś .
Coraz bardziej się zastanawiam czemu moja koleżanka taką zakochana w avent

Muszę drugi wątek bo tamten jest nato nastepnej stronie. Darka miałam urodzić się 8 marca ale wyszło 14 lutego

Heh kobietki czuje się przy was staro ja 23 marca 27 na karku <3
Darka umawiaj się do gina :slight_smile:

Avent to była nasza pierwsza butelka przez jakieś 2 tygodnie… I od tamtej pory jej nie tykam!

moja koleżanka też tylko Avent buuuu do mnie jakoś nie przemawia ta firma na ebobasie wygrałam zestaw buteleczek z Aventu to dałam je właśnie tej koleżance która się tak zachwyca tą firmą

Nam też Avent nie przypadł do gustu, mały nie chciał w ogóle z niego pić a kupiłam cały zestaw,bo tak wszyscy zachwalali:(Sylwia to jak Ty czujesz się staro to ja już emerytka przy Was jestem-34:(
MAM to masz urodzinki z moim Franeczkiem:)

Nasz jadł z Aventu, ale był bardzo łapczywy i później dużo ulewał, bo miał tyle powietrza i do tego bolał go brzuszek. Wypróbowałam różne butelki i tylko Lovi była dla nas odpowiednia. Mały jadł spokojniej i połykał mniej powietrza. Znam parę osób, które twierdzą, że brak kolek jest dzięki butli anty kolkowej z Aventa, ale jakoś nie chce mi się wierzyć…

Mam jestestes dokladnie 10lat starsza ode mnie a dogaduje sie z Toba lepiej niz z rówieśniczkami;)
Nie urodziłam sie za granica ale moja ciotka uczula sie angielskiego w tamtych czasach i to byko dość częste imię w książkach bo w Anglii jest popularne i mamie sie spodobalo:) a wymawia sie tak jak Grimper napisala Syntia:)
Co do Darki wydaje mi się ze to jak piszesz odzwierciedla Twoj charakter tzn jestes mysle osoba spokojna ułożona myślisz zanim cos zrobisz i to moze dlatego?:smiley: bo ja to jestem chaos i zawsze taka byłam ale przy tym bardzo odpowiedzialna nie wiem jak udaje mi sie to łączyć:D
Ja tez juz nie mam sily do was dziewczyny ile można pisac:p musze siedziec godzinę i nadrabiać pozniej wszystko:D sio na spacer taka ładna pogoda a nie rozpisujecie sie tutaj:p:)