Mam doła pomocy

Cyrkonia właśnie widzę, że i wspólne znajome się znalazły, jak to mówią świat jest mały :wink:

Tez całkiem inaczej Was sobie wyobrażałam, jak tylko wchodzę na czyjś profil to jest zaskoczenie;) a Wasze pociechy cudowne! <3

Darka nasz wypad na rozprawę sądowa, świadkami jesteśmy… Ciekawe tylko czy się odbędzie,bo ostatnio nie pojawiła się oskarżona…

jestem w mega szoku byłam się zapisać na USG na NFZ i trzy razy prosiłam żeby mi termin powtórzyła mam na 14 marca jestem mega pozytywnie zaskoczona i zdziwiona
Kobietki widziałyście jaki zestaw Lovi szykuje do testowania w marcu??? zajebisty a ta torebka chce chce chce <3

Hahah No fajny zestaw ;]
No to za 2 tygodnie zobaczysz swoje maleństwo :smiley:

No tak jestem jeszcze zapisana na wizytę w przychodni w której przyjmuje mój gin na 10 marca tylko nie do mojego tylko do właściciela ale chyba zrezygnuje z tej wizyty a pieniążki pójdą na badania muszę to jeszcze skonsultować ze swoim ginem tylko nie wiem czy mu wspominać o tym że ide na usg na NFZ chyba to przemilczę

No to szybciutko jak na NFZ :slight_smile: super ze tak sie udalo i zaraz ozbaczysz swoje malenstwo! :slight_smile:
A zestaw super…szczegolnie torba…chociaz podobnych toreb mam baaardzo duzo a i tak nigdy nie mosze hahaha

Mi się bardzo podoba cały zestawik kubeczki i smoki też super co do usg to aż sama jestem w szoku z córcią były takie terminy że głowa mała

Pamela ja bylam w szoku ze to twoje imię:D myślałam ze to przezwisko:D a dziekuje moje imię jest greckie;) dziewczyny a ja powiem ze wszystkie sie wpasowalyscie w moje wyobrażenia:D tylko Darka myślałam ze jest starsza:]
Na zestaw jeszcze nie patrzyłam :slight_smile:
Sylwia to juz niedługo ;D moze się pokaze :smiley:

Wow zakochałam sie

Cyrkonia a u mnie tylko Ty sie wstrzelilas w moje wyobrazenie, ale moze dlatego ze masz ustawione zdjecie i mimo ze prawie nic nie widac to jednak dziala troche na wyobraznie :smiley:

Ha ha na pewno dlatego:D od razu widac np ze nie jestem blondynka;)

No tak to fakt :smiley: Ale ze Zamarancza jest blondynka to dalej nie moge przezyc hahaha :smiley: Nie wiem dlaczego wyobrazilam sobie ja jako brunetke :smiley:

Cyrkonia niestety rodzice.mnie “skrzywdzili” hehe w szkole mi.to przeszkadzalo bo kazdy sie smial albo jakies glupie.podteksty ale teraz ju mi przeszlo a jeszcze za niedlugo zmienie nazwisko to inaczej bedzie hehe xD

O ja tez mialam na studiach Pamele…to rzezcywsice niektorzy i na studiach jeszcze jej dokuczali…no ale co zrobisz takie spoleczenstwo :slight_smile:

Zestaw super:) oj czego to nasze Lovi nie wymyśli:)

Ojj Natka nie przeżywaj zaakceptuj i zmień obraz wyobrażony na rzeczywisty. Fakt miałam kiedyś ciemne włosy możesz zobaczyć na zdjęciach w albumie ;] Lubiłam je, ale mąż mówił, abym wróciła do blondu i jakoś lepiej bynajmniej nie muszę farbować co 3 tygodnie :smiley:
Darka też mnie zaskoczyła młodością, bo ma bardzo dojrzałe wpisy i obstawiałam po 30 kobietę :smiley:

Dzisiaj mam chyba jednak dobry dzień moze to odrobek za wczorajszy stres byłam w mojej przychodni pogadac w sprawie tej mojej wizyty i oczywiscie odwolalam ta z 10 marca nie do swojego lekarza a przy okazji sie okazało ze jednak mój będzie 11 marca i zapisalam sie do niego no i bomba :slight_smile: w piątek z rana IDE na krewke zrobić w końcu te badania pierwszego trymestru nabiegalam sie dzisiaj i teraz odpoczywam prawy jajnik mnie strasznie ciagnie w dol

No fakt musze przywyknac Zamarancza haha :slight_smile:
Oliwcia super ze Ci sie udalo :slight_smile:
Jej dziewczyny nie wiem co dzis mojemy Mikolajkowi jest…w ogole nie spi co sie nie zdarza w dzien, ciagle jest glodny! ale to ciagle… wiec ciagle marudzi albo placze, ciagle przystawiam go do piersi…to nie chce, daje z nakladka, nie chce, daje butle nie chce…a coagle lodny bo piesc wcina tak ze chyba sasiedzi slyszą :smiley: Dobra w koncu cos zje…to za 5 min znow glodny…o matko kochana… jeszcze w pizamie siedze bo tylko z pokoju wyjde placz…czyzby to skok rozwojowy ?

Sylwia no i dobrze ze dzis sie wszystko odbilo:) jakas sprawiedliwość w zyciu czasem jest:) połóż sie i poodpoczywaj jak możesz;)

Ale się rozpisałyście pod moją nieobecność :slight_smile: ja dziś telefony, gości i dwa spacery.
CYRKONIA zdradz mi swoje imię bo linku nie widzę do tv.
Darka śliczna jesteś i taka ciepła.

Cynthia;)