Mam doła pomocy

Zamarancza mysle ze nie byloby tak trudno:D po dzieciach byśmy poznaly po wieku imieniu plci:D
Moj pewnie tez by uciekl do brata:D

Mogłoby być ciekawe takie spotkanie;) ja do Krakowa mam jakieś 200 km także do ogarnięcia :wink:

To widzę że większość z nas do Krakowa ma ok 200km.Nie jest źle…Przez lato możemy coś zorganizować :wink:

Zamarancza zawsze możesz jechać z mężem :slight_smile: a jakby nie poznał facetów to i kobiety z forum może poznać :wink:

cyrkonia szczerze mówiąc znam imiona maluchów kilka z dziewczyn a reszty nie umiem zapamiętać.Jednak dużo Was tutaj jest jakby nie było :wink: Zwłaszcza jak w kilku wątkach się pisze.
Szczerze mówiąc ja rzadko piszę jak syn ma na imie :wink: Pewnie mało która z Was wie :wink:

Ja mam niecałe 300 km do Krakowa, ale nigdy tam nie byłam i chętnie bym pozwiedzała to miasto.
Cyrkonia w sumie racja do tego niektóre z Was mają zdjęcia w Miniaturce, więc też byłoby łatwiej ;]

Mama dziwisz sie? :smiley: Super baby z nas :slight_smile:

I pewnie pierwsze słowa o inaczej sobie Ciebie wyobrazalam bylyby czesto nadużywane:D ale ja jestem bardzo za jesli chodzi o lato:D

He ja mam do Krakowa jakieś 400 km wiec mega daleko …

No właśnie, bo się nie widzimy. Ja nie dodaję swoich zdjęć, ani dziecka i nie mam porównania waszych twarzy ;]

Zawsze to moze by bliżej zachodu i wyżej trzeba znalesc jakis punkt środkowy:) moj mąż mówi ok możemy jechac ale żeby jacyś faceci byli a nie same baby:D

Pewnie większość z nas wyobraża sobie każdą z nas inaczej…Kolory włosów,oczu czy twarz…
Nie zawsze znajdzie się idealnego punktu do każdej z nas…Zawsze któraś będzie mieć za daleko.
Mnie dawno nie było w Krakowie to chętnie bym sobie tam pochodziła zwłaszcza że nocleg mielibyśmy za darmo…

Ja bym też obstawiala Kraków powiedziałbym mężowi, że potem do Zakopanego, bo mi obiecał że mnie zabierze :slight_smile: dawno już nie udało nam się nigdzie wybrac

Zawsze może kilka grup się spotkać w tym samym czasie a potem zdać relacje jak było… Polska jest długa i szeroka więc można by było kilka takich grup z Lovi zrobić :wink:
Do wakacji jednak troszkę czasu jeszcze,może się uda.

Trzeba bedzie stworzyć chyba nowy wątek:D

Dziewczyny fajna sprawa z tym spotkaniem ale ja to mam 500km hehe i jak dla mnie za daleko;) a szkoda bo fajne babki jestescie;-)

Darka ma rację można się podzielić na regiony chociaż.
A wątek można założyć bliżej wakacji

Albo na województwa :slight_smile:

Fajnie by było, jakby się udało. A to fakt z wyobrażeniami, już parę razy jak któraś dodała zdjęcie okazywało się, że całkiem inaczej sobie wyobrażałam.
Sylwia Oliwcia jak się czujecie?

MAM ja tez ze wschodu :d w ktorym regionie jestes?

Siedlce

aaa to kawalek od nas :slight_smile: