Zamarancza mysle ze nie byloby tak trudno:D po dzieciach byśmy poznaly po wieku imieniu plci:D
Moj pewnie tez by uciekl do brata:D
Mogłoby być ciekawe takie spotkanie;) ja do Krakowa mam jakieś 200 km także do ogarnięcia
To widzę że większość z nas do Krakowa ma ok 200km.Nie jest źle…Przez lato możemy coś zorganizować
Zamarancza zawsze możesz jechać z mężem a jakby nie poznał facetów to i kobiety z forum może poznać
cyrkonia szczerze mówiąc znam imiona maluchów kilka z dziewczyn a reszty nie umiem zapamiętać.Jednak dużo Was tutaj jest jakby nie było Zwłaszcza jak w kilku wątkach się pisze.
Szczerze mówiąc ja rzadko piszę jak syn ma na imie Pewnie mało która z Was wie
Ja mam niecałe 300 km do Krakowa, ale nigdy tam nie byłam i chętnie bym pozwiedzała to miasto.
Cyrkonia w sumie racja do tego niektóre z Was mają zdjęcia w Miniaturce, więc też byłoby łatwiej ;]
Mama dziwisz sie? Super baby z nas
I pewnie pierwsze słowa o inaczej sobie Ciebie wyobrazalam bylyby czesto nadużywane:D ale ja jestem bardzo za jesli chodzi o lato:D
He ja mam do Krakowa jakieś 400 km wiec mega daleko …
No właśnie, bo się nie widzimy. Ja nie dodaję swoich zdjęć, ani dziecka i nie mam porównania waszych twarzy ;]
Zawsze to moze by bliżej zachodu i wyżej trzeba znalesc jakis punkt środkowy:) moj mąż mówi ok możemy jechac ale żeby jacyś faceci byli a nie same baby:D
Pewnie większość z nas wyobraża sobie każdą z nas inaczej…Kolory włosów,oczu czy twarz…
Nie zawsze znajdzie się idealnego punktu do każdej z nas…Zawsze któraś będzie mieć za daleko.
Mnie dawno nie było w Krakowie to chętnie bym sobie tam pochodziła zwłaszcza że nocleg mielibyśmy za darmo…
Ja bym też obstawiala Kraków powiedziałbym mężowi, że potem do Zakopanego, bo mi obiecał że mnie zabierze dawno już nie udało nam się nigdzie wybrac
Zawsze może kilka grup się spotkać w tym samym czasie a potem zdać relacje jak było… Polska jest długa i szeroka więc można by było kilka takich grup z Lovi zrobić
Do wakacji jednak troszkę czasu jeszcze,może się uda.
Trzeba bedzie stworzyć chyba nowy wątek:D
Dziewczyny fajna sprawa z tym spotkaniem ale ja to mam 500km hehe i jak dla mnie za daleko;) a szkoda bo fajne babki jestescie;-)
Darka ma rację można się podzielić na regiony chociaż.
A wątek można założyć bliżej wakacji
Albo na województwa
Fajnie by było, jakby się udało. A to fakt z wyobrażeniami, już parę razy jak któraś dodała zdjęcie okazywało się, że całkiem inaczej sobie wyobrażałam.
Sylwia Oliwcia jak się czujecie?
MAM ja tez ze wschodu :d w ktorym regionie jestes?
Siedlce
aaa to kawalek od nas