Też wole przymierzyć bo rozmiarowki są różne:/ ale akurat z tej strony jak zamawialam to trafilam idealnie, trzeba sie dobrze wymierzyć:)
Sylwia to fajnie Wam mijają te wolne dni w sierpniu.Nie to co u nas…choroba nas dopadła i nie ma zmiłuj.
A z kupieniem stanika do karmienia miałam ten sam problem.U nas w mieście tylko biustonosze materiałowe bez usztywnienia.Jejku jak mnie to wkurzało! Musiałam nosić ten stanik który miałam na czas ciąży bo takiego eleganckiego nie kupiłam u nas w mieście,a jak już to ponad 200zł w firmowym sklepie…No ale na taki luksus nie mogłam sobie pozwolić.Nie ma jednak jak przymierzyć.Rozmiar rozmiarowi nie równy.
Mama_Arka_Martynki masz rację taka drzemka w całości to rarytas.Pamiętam jak syn był malutki to nakarmiłam bo i szłam na drzemkę.Kurcze te 2-3h spania w ciągu to jednak zastrzyk energii.
Ja stanik wolę jednak przymierzyć i ocenić jakość. Przez internet to nie to samo.
Sylwusia to Ty nie przesadzaj i więcej odpoczynku.
Kasia już zwalniam mąż właśnie pojechał do pracy wiec będę odpoczywać chcieliśmy jak najbardziej wykorzystać ten długi weekend bo to juz ostatni przed dniem “0”
Dareczko wspolczuje chorubska niestety najczęściej przychodzi w najmniej oczekiwanym momencie mam nadzieje ze zaraz was puści
Te biustonosze co ja ogladalam w galerii to właśnie takie markowe ale jak na moje oko to moja babcia takie nosiła … Nie lubie takich to ze mam zamiar karmić i będę zaraz po porodzie nie oznacza ze chce wyglądać jak starsza pani chce tez sama się czuć atrakcyjnie a jak dla mnie ladna bielizna tez dużo daje wiec jestem wybredna i szukam czegoś ladnego eleganckiego i skromnego jednocześnie jak maz kazał mi kupić ten w centrum za 180 zł babciny to mu kazalam sie puknac w głowę u nas w mieście jest taki sklep z ladna bielizna wiec muszę się tam wybrać wstrzymywalam się bo liczylam na to ze w galerii będę miała większy wybór a tu nic z tego …
Mama jeszcze troche i ja będę marzyła o takiej drzemce a co tam u Was ogólnie słychać słonko jak dzieciaczki ???
My wczoraj mieliśmy ta sesje taka na luzie nie jakas tam mega profesjonalną robiła nam taka dziewuszka doslownie 19 latka ale z mega podejściem sesja zamiast brzuszkowa to wyszła Oliwkowa bo młoda co chwile strzelała fochy ze to ona ma być fotografowana a nie mama czy tata no taka pompę z niej mieliśmy ze glowa mała
Sylwia to macie w domu prawdziwa modelkę i obiektyw należy do niej po prostu hehe mam nadzieje senpochwalisz się efektami sesji
a jak rwa? Lepiej? Z tymi biustonoszami to tak jest właśnie. Mi teściowa kupiła u siebie na rynku takie szmaciaki i dosłownie jakby z babci zdjąć
nadają się do spania bo tak to wstyd
Martuś zgadzam sie z tobą w 100% makabra na mniejsze piersi są takie ładne a tu niestety jak to mąż mówi mi takie pasują
Co do sesji to oczywiście że sie pochwale Rwa?? Różnie bywa raz boli mnie raz więcej ale jest znośnie
Sylwia a jak skurcze minęły? Magnez dalej jesz?
A kiedy wybieracie się na tą sesję?
Marta.Wroblewska wiesz takie szmaciane biustonosze fajne są i przewiewne,akurat na spacer.Nikt Ci nie zagląda w dekolt.Wiadomo że na miasto czy do sklepu to trzeba lepszy mieć ubrany.
Dareczko skurcze dziś ok wczoraj dwa razy ta sama łydka jednej nocy nie wiem od czego to zależy na prawdę ale podejrzewam że jak więcej się nachodzę i namęczę to wtedy niestety to się objawia … co do Magnezu to biorę go cały czas staram się w miarę systematycznie ale zdarza mi się np zamiast 4 tabletek wziąć 2
co do sesji to wczoraj mieliśmy już nogami przebieram za efektem zdjęć ale sesja nie wyszła brzuszkowa tak jak planowaliśmy tylko Oliwkowa moja córcia chciała być praktycznie na każdym zdjęciu mała modelka
Sylwia mi gin poradziła pić elektrolity przy skurczach łydek. Ja z bólu wyłam budziłam męża i on mi stopę zginał bo taka była noga napięta, że nie mogłam nią ruszyć
Mama ostatnio dwa razy miałam silny ból że dosłownie wyłam jak byliśmy nad tym jeziorem z soboty na niedziele to jak poczopiłam męża to aż się obudził i pytał co się dzieje myślał że rodzę co do elektrolitów to piłam trochę ale z moja mutacją niestety nie wszystko mogę nawet magnez muszę szukać w czystej postać bez żadnych domieszek witamin z grupy B między innymi
Sylwia biedna jesteś jak nie rwa to skurcze nieprzyjemna sprawa dobrze ze bierzesz magnez
w takiej naturalnej postaci dużo jest w bananach malinach i awokado wiec możesz śmiało zajadać
Darka owszem przewiewne itd tylko ze ja mam raczej małe piersi i jak zakładam bluzkę to wctuch biustonoszach takie dwa małe zwiski nierówne bo te biustonosze trochę za duże
Och Sylwia bidulko, och oby się wreszcie skończyło cierpienie. Już bliżej niż dalej kochana
Dam rade nie mam już wyjścia i szczerze już nie mogę się doczekać dziś 34+2 tc więc już nie długo w poniedziałek mam wizytę i już przebieram nogami jak tam z wagą no i jak z nerką
Biustonosze w końcu dziś kupiłam na razie jeden miękki do spania i jeden usztywniany
Ja przy kp tylko miękki z usztywnianych piersi mi wychodzą, jakoś nie mogę dopilnować ich
MAM to pozazdrościć piersi jak ich aż dopilnować nie możesz Ja moich muszę poszukiwać w miseczce
Ja tak myślałam sobie ostatnio, czy jeśli są usztywniane to muszą być jakieś specjalne do karmienia? Zwykły odpinany z przodu lub z odpinanymi ramiączkami się nie nada?
EwaK90 z odpinanymi ramiączkami będzie Ci nie wygodnie…musisz odsłonić całą pierś dobrze żeby nakarmić komfortowo…A ta miseczka będzie Ci przeszkadzać.A odpinane z przodu nie jest dobry pomysł…Jak zaczniesz karmić np z prawej to z lewej lać Ci się będzie,lepiej mieć schowaną z wkładką laktacyjną.
Jak masz czas to możesz na spokojnie poszukać.
Jak dostaniesz pokarm to piersi będziesz mieć pełniejsze niż teraz.
Mi po karmieniu zostały duże…niestety
Sylwia no to fajnie że sesja udana A udało się chociaż kilka zdjęć zrobić bez modelki?
Ewak te biustonosze typowo do karmienia są wygodniejsze, jedną ręką mozesz odpiac i opuscic miseczke, potem szybko zapiąć. Z odpinaniem szelek dluzej schodzi :\ warto kupić chyba, że ktos nie planuje dlugiego karmienia to moze wtedy wystarczy zwykły biustonosz. Co do rodzaju biustonosza to jednak wybieram usztywniane, czuje sie w nich bardziej komfortowo niż w takim miekkim:)
M.Jacek warto kupić usztywniany stanik do karmienia mimo iż kobieta nie planuje więcej dzieci.Musi dać więcej za niego ale z pewnością jej posłuży jak chce troszkę pokarmić.
Ja bym z pewnością sobie kupiła tak do 120zł ale nie więcej ale u nas nadzwyczajnej w świecie nie ma takiego zaopatrzenia…
Byłam zmuszona mieć miękki i dałam radę.Jakoś nie czułam się z tym bardzo źle.Ważne że mi karmiło się wygodnie.
Mam kupione miękkie już do karmienia. Ale tak się zastanawiam czy moje “stare” biustonosze też dałyby radę. Muszę wypróbować.
EwaK90 wszystko musisz wypróbować sama.Wtedy dowiesz się co Ci najbardziej odpowiada.