Dareczko udało sie zrobić kilka zdjęć bez młodej ale w tedy był Foch i jak boga kocham ze jak bym miała ta profesjonalna sesje która miałam mieć ale pani fotograf wyjechała za granoce akurat wtedy kiedy mi pasowało to zawiozla bym ja do koleżanki i tam ja zostawiał no bo inaczej by nie przeszło chyba
Co do biustonoszy to ja mam na rasie jeden miękki taki typowy do spania i jeden usztywniany taki na wyjście gdzieś czy na codziennie bo nie mieli jiz dla mnie rozmiarów ale juz wyszukalam je n mecie i najprawdopodobniej niedługo sobie zamowie jeszcze z dwa usztywniane
Nie wyobrazam sobie męczyć sie w zwykłym staniku taki typowy do karmienia o niebo lepszy i sprawniej to będzie szło co do ceny to ja dzis placilam za miękki 54 zł a za usztywniany chyba 89 zł jakos tak
MAM mi tez w usztywnianych wychodza
Dziś na zakupach taki facet mi się gapi i gapi w te moje cycki już myślałam że mu walne
Patrzę a tu pół piersi Piza biustonoszem,musiałam pięknie wyglądać
Poprawiłam,facet się zmieszał hehe
Sylwia mnie też łydki dawały w kość pomógł mi aspargin magnez z potasem
Kurcze laski nie umiem się odrobić
Tu dzieci,tu załatwiania,urzędy,kościoły Meksyk po prostu na forum dopiero nocą wchodze
Ha ha ha Aleks dobre ja miałam taką akcję w domu przy koledze, siedzieli obaj z mężem a ja wróciłam od usypiania małej w białej bluzeczce. Po pół godzinie się zorientowałam, że kp małą i po wszystkim nie schowałam cycola do stanika. Obaj mówili, że nie zwrócili uwagi :))))))
Mam tak samo z forum w tyle jestem, bo moja Martynka bardziej mobilna i wszędzie jej pełno
Ewa zwykły stary biustonosz nie będzie dobry do karmienia bo będzie Ci bardzo niewygodnie rozpinać ramiączko, karmić itd.
Odpinany z przodu chyba bym się obawiała, że druga pierś wyleci. Sama nie miałam problemu z lecącym mlekiem z tej piersi, którą nie karmie ale tu maluch tu obie piersi na wierzchu- tego bym się bała.
Ola akcja pierwsza klasa a facet no cóż nie mógł się napatrzeć po protu.
To w takim razie muszę sobie jakiś wyjściowy usztywniany ładny do karmienia zakupić jeszcze. Wychodzić mi nie powinny bo nie ma co hehe
Dzięki za rady dziewczyny
Mama to dobre ;D ale ile razy ja tez tak siedzę z cycem na wierzchu ;D chodze coś robie wyparzam nakładki ;D u mnie nie ma co wypadać raczej poszukuje jak EwaK dlatego jak założę miękki to wyglądam beznadziejnie wiec tylko do spania chyba ze siedzę w domu cały dzień to wtedy tez.
Aleks to facet miał kino ;D
Aaaaa mi tam nic raczej nie wypada pomimo ze nie mam maleństw nosze miseczkę E,F jak na moje oko to usztywniane tylko i wyłącznie lubie jak moje piersi przez bluzeczke wygladaja ładnie a nie jak jakieś odstające bóg wie co jak to jest w miękkich a jak mi juz sytki widac przez niego to mnie jasny szlak trafia także ja miekki tylko na noc i ewentualnie po mieszkaniu nie wyobrazam sobie za nic w świecie wyjść w takim z domu
Aleks nie cierpie takiego zachowania co on cycka nie widział burak jeden
Mama ty to jesteś dopiero artystka usmialam sie jak nie wiem i szczerze nie wierze ze żaden z nich nie zwrócił nato uwagi nie chcieli cie speszyc po prostu
Marta cos w tym jest, faceci to faceci zauważyli ale pewnie woleli dłużej popatrzec niz wracac uwagę:p
Oliwka mam podobnie, ten sam rozmiar i tez nie przepadan za miękkimi biustonoszami. W usztywnianych wszystko pieknie sie prezentuje i nic nie wystaje. Dobrze dobrany biustonosz to podstawa do uzyskania sexi dekoltu
Ale żeby nie było, koszulka była, biała przez którą sutka było widac, ale zawsze to koszulka
Pewnie sobie z chęcią popatrzyli hihi
Ja już śpię bez stanika i bez wpadek sie odbywało, do ostatniej nocy. Karmiłam prawą piersią a lewa przeciekła i plama na koszulce, ale byłam zbyt zmęczona, żeby isc do drugiego pokoju i się przebierać
Ze swojego doświadczenia mogę powiedzieć Ci, że wiem co przeżywasz. Sama dwukrotnie poroniłam. Mój lekarz powiedział mi wtedy (po bardzo długim czasie oczekiwania na dziecko…), że powinnam się cieszyć, że zaszłam w ciążę. Teraz musimy skupić się jedynie na utrzymaniu ciąży. Powiedział też, że niezależnie od tego jak długo trwała ciąża, to organizm jest “nastawiony” na ciążę i kolejna jest juz tylko kwestią niedługiego czasu. Tak też się stało - w pierwszą ciążę zaszłam w marcu, to była ciąża biochemiczna, potem w czerwcu poroniłam w 6 tygodniu ciąży, a z ciąży w którą zaszłam w sierpniu urodził się w maju cudowny zdrowy synek. Moje największe szczęście. Nigdy nie dawaj za wygraną. Nie dopuszczaj do siebie takich negatywnych myśli.
A co do piersi i staników…no mnie bozia obdarzyła małymi więc przy karmieniu miałam takie akurat - no dla męża to było ach wiadomo bo większe jednak ;)))typowy facet…ale niestety musiałąm chodzić w staniku w dzień i w nocy oraz do tego wkładki gdyż zaraz bym miałą wszystko mokre…
Sylwia śliczne zdjęcia a Oliwcia jaka piękna dziewczynka , rośnie modelka . Ja może za trzy miesiące zdjęcia będę miała hi hi dostałam tylko dwa z sesji ale bratowa mnie uprzedziła że ma mnóstwo sesji i ciężko jej się jest wyrobić
Forum dla rodziców - sprawdź dlaczego warto się na nim udzielać
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim
doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji
ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum
rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować.
Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem,
pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce
dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne
informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić
się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej
porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna
strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest
na miejscu.
Forum dla mam - dlaczego warto dołączyć do społeczności mam Canpol babies
i wymieniać się poradami
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na
tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz
uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej
doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam
to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże.
Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają
doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat
rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają
wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże
lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię
kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i
zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka,
odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca
Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci,
którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą
podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości
do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać
odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię
interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach.
Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum
dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne
i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów
Canpol babies.