Mam doła pomocy

Super rodzinka :slight_smile: A malutka ślicznotka :slight_smile:

Laseczki ja wróciłam z gór,jestem denat,i fizycznie i psychicznie…
Niby fajnie ale w domku najlepiej,dzieciaki uspalam,trochę ciężko było bo Franio zainteresowany całym omen łącznie z zamrażarka,powyciągał mi pół półki, Zosia maruda była nooo ale ujarzmilan ich
Moja Zosienka dziś 2muesiace…
A dziś do końca sesje mi w końcu dosłała i pochwalę się trochę bo poszalala że zdjęciami, ogólnie zrobiła 20a ja siedzę jak głupol i się w nie wpatruje zamiast torby rozpakowywac

Dziewczyny śliczne zdjęcia :wink: My ostatnio jakoś mało zdjęć sobie robimy…Wszędzie mam wrażenie że wyglądam bardzo źle i grubo…
A taka sesja z dwójką dzieci coś fajnego.

Sylwia super że wycieczka sie udała :wink: Mąż lepiej się dogaduje z córką, bo widocznie bardziej panuje nad emocjami.
Mój mąż różnie dogaduje się z synem.Czasem lepiej,czasem gorzej.Z tym że syn ma teraz ten głupi etap bo wszystko wymusza.
A córkę spychaj może Ci się uda ją zmusić do zmiany pozycji :wink:

Sylwia jaka fajna z Was rodzinka. Szczęście aż od Was bije.

Ola a na Twoją niunie nie mogę się napatrzeć, Franio cudowny starszy brat. No i Wy jacy Fajni.:slight_smile:

Aleks urocze masz dzieciaczki, sesja cudowna. Bardzo mi się spodobało te wasze wspólne zdjęcie, taka radość z was bije, no przepiękne…

Sesja śliczna, wszyscy tacy szczęśliwi. Zdjęcia to najlepsza z pamiątek jaka nam pozostaje, warto je robić nawet samemu:) kilogramy po ciąży szybko lecą, karmie piersią i po 4 miesiącach mialam mniej kg niz przed ciążą, więc dziewczyny głowa do góry:)
Oliwia wspolczuje tych opuchniętych nóg, jedynie co moge doradzic to więcej odpoczynku, i unoszenia nog troszkę wyżej jak sie leży:) przy dodatkowych kg plus te upały ciężko będzie całkowicie wyeliminowac puchnięcie:/

Aleks cudowne zdjęcia! Franio taki szczęśliwy a Zosia modelka mała :slight_smile: super rodzinka widać ze się bardzo kochacie :slight_smile: my mamy zdjęcia takie w domku zrobione :slight_smile:
Sylwia opuchnięte nogi potrafią dokuczyć odpoczywaj z nóżkami do góry może troszkę pomoże :slight_smile:

Śiczne macie zdjątka :slight_smile: Aż miło popatrzeć :slight_smile:

Marta naturalnie jako ratownikowi to zaraz po bobasie podoba mi sie koszulka Twojego męża :wink:

dziewczyny ale Macie piękne zdjęcia śliczne napatrzeć się nie mogę:):slight_smile:

Ależ piękne zdjęcia śliczna pamiątka

Martuś ślicznie wyglądacie. Tak patrzę na Ciebie i wyglądasz mi na taką chudzinkę aż szok że nie dawno byłaś w ciąży , super wyglądasz a i dodam że mam takie same oprawki w okularach jak ty hi hi z tym że wzrok mi się popsuł i w okularach nie chodzę bo muszę zbadać wzrok znowu ale obecnie nie mam na to chęci :wink:

Dzięki dziewczyny
Marta jakaś Ty laska,a to dopiero 2miesiace po porodzie
Sylwia mocz nóżki w chłodne j wodzie

Nie no jaka tam laska :wink: to zdjęcie było zrobione 2 tygodnie po porodzie ważyłam 58kg teraz wazę 53kg także moje ćwiczenia nie idą na marne :slight_smile:
Gabi bo ja taka chudzina właśnie byłam :wink: rozmiar 34 ważyłam 49kg wyglądałam śmiesznie w ciąży taka piłeczka z przodu :slight_smile:
EwaK mój mąż zbiera takie koszulki a już mu nie kazałam się przebierać do zdjec :slight_smile:

I dobrze bo koszulka fajna :slight_smile: I jej treść bardzo prawdziwa :slight_smile:

Aleks jakie śliczne te zdjątka Zosi i to rodzinne! Ja bym to rodzinne powiększyła i powiesiła w domku jako obraz ;]

Marta Ty masz taką super figurę, ze jesteś szczupłą zawsze i wszędzie. Zazdroszczę ;]

Marta urocze zdjęcie.

Sylwia a Ty nogi do góry i odpoczywaj. Opuchlizna powinna zelżeć. :slight_smile:

cudowne zdjęcia Aleks twoje to ja już podziwiałam na fb ale to rodzinne jest mega zajebiste :slight_smile:
Wczoraj byliśmy na zakupach w Bydgoszczy moja młoda uwielbia shopping :slight_smile: mąz się kapkę obkupił a ja sobie standardowo nic bo nie było nic ciekawego ciążowego a takie zwykłe ubrania to niema sensu kupować dla mnie na tą chwilę chciałam sobie kupić biustonosz do karmienia ale nie dość że zero wyboru a jak już były to takie tandetne a cena 170 zł za sztukę no szokkkkkkkkkk niestety mój gabaryt ma problem z zakupem czegoś ładnego na siebie :frowning:
Potem pojechaliśmy do Jura parku i byliśmy tam kilka godzin także ok 21 byliśmy dopiero w domku ja wyjątkowo wcześnie padłam wczoraj nawet nie wiem kiedy zasnełam no ale aktywny długi weekend mi wychodzi dwa skurcze w nocy w jedną i tą samą łydkę buuuuuuuuu dziś o 14 mamy sesję zdjęciową a potem pewnie znajomi do nas wpadną

Oliwka jeżeli szukasz biustonosza do karmienia to polecam zakupy na stronie www.biustonoszedokarmienia.pl
Kupiłam u nich 3 i jestem mega zadowolona. Mają pełną rozmiarówke, jakość materiałów swietna. Prałam kilkanascie razy i złego slowa nie powiem. Ceny w granicach 80 zl, ale uważam że warto, szczegolnie gdy ma sie większy biust to wtedy trzeba kupić cos lepszego żeby wszystko nie obwislo:/

M.Jacek no właśnie chodzi mi o lepsze jakosciowo wejde i zobacze choć nie przecze ze lubię stacjonarnie przymierzyc zobaczyć jak leży i w ogole

Sylwia.To fajny dzień mieliście. Współczuję problemów z,zakupem stanika. Cena wywalaw z butów dosłownie.

Ja całą noc wstawałam do małej, dziś u teściów położyłam się z małą na.drzemkę nieziemskie uczucie pospać dwie godziny ciurkiem.