Super rodzinka A malutka ślicznotka
Laseczki ja wróciłam z gór,jestem denat,i fizycznie i psychicznie…
Niby fajnie ale w domku najlepiej,dzieciaki uspalam,trochę ciężko było bo Franio zainteresowany całym omen łącznie z zamrażarka,powyciągał mi pół półki, Zosia maruda była nooo ale ujarzmilan ich
Moja Zosienka dziś 2muesiace…
A dziś do końca sesje mi w końcu dosłała i pochwalę się trochę bo poszalala że zdjęciami, ogólnie zrobiła 20a ja siedzę jak głupol i się w nie wpatruje zamiast torby rozpakowywac
Dziewczyny śliczne zdjęcia My ostatnio jakoś mało zdjęć sobie robimy…Wszędzie mam wrażenie że wyglądam bardzo źle i grubo…
A taka sesja z dwójką dzieci coś fajnego.
Sylwia super że wycieczka sie udała Mąż lepiej się dogaduje z córką, bo widocznie bardziej panuje nad emocjami.
Mój mąż różnie dogaduje się z synem.Czasem lepiej,czasem gorzej.Z tym że syn ma teraz ten głupi etap bo wszystko wymusza.
A córkę spychaj może Ci się uda ją zmusić do zmiany pozycji
Sylwia jaka fajna z Was rodzinka. Szczęście aż od Was bije.
Ola a na Twoją niunie nie mogę się napatrzeć, Franio cudowny starszy brat. No i Wy jacy Fajni.
Aleks urocze masz dzieciaczki, sesja cudowna. Bardzo mi się spodobało te wasze wspólne zdjęcie, taka radość z was bije, no przepiękne…
Sesja śliczna, wszyscy tacy szczęśliwi. Zdjęcia to najlepsza z pamiątek jaka nam pozostaje, warto je robić nawet samemu:) kilogramy po ciąży szybko lecą, karmie piersią i po 4 miesiącach mialam mniej kg niz przed ciążą, więc dziewczyny głowa do góry:)
Oliwia wspolczuje tych opuchniętych nóg, jedynie co moge doradzic to więcej odpoczynku, i unoszenia nog troszkę wyżej jak sie leży:) przy dodatkowych kg plus te upały ciężko będzie całkowicie wyeliminowac puchnięcie:/
Aleks cudowne zdjęcia! Franio taki szczęśliwy a Zosia modelka mała super rodzinka widać ze się bardzo kochacie
my mamy zdjęcia takie w domku zrobione
Sylwia opuchnięte nogi potrafią dokuczyć odpoczywaj z nóżkami do góry może troszkę pomoże
Śiczne macie zdjątka Aż miło popatrzeć
Marta naturalnie jako ratownikowi to zaraz po bobasie podoba mi sie koszulka Twojego męża
dziewczyny ale Macie piękne zdjęcia śliczne napatrzeć się nie mogę:)
Ależ piękne zdjęcia śliczna pamiątka
Martuś ślicznie wyglądacie. Tak patrzę na Ciebie i wyglądasz mi na taką chudzinkę aż szok że nie dawno byłaś w ciąży , super wyglądasz a i dodam że mam takie same oprawki w okularach jak ty hi hi z tym że wzrok mi się popsuł i w okularach nie chodzę bo muszę zbadać wzrok znowu ale obecnie nie mam na to chęci
Dzięki dziewczyny
Marta jakaś Ty laska,a to dopiero 2miesiace po porodzie
Sylwia mocz nóżki w chłodne j wodzie
Nie no jaka tam laska to zdjęcie było zrobione 2 tygodnie po porodzie ważyłam 58kg teraz wazę 53kg także moje ćwiczenia nie idą na marne
Gabi bo ja taka chudzina właśnie byłam rozmiar 34 ważyłam 49kg wyglądałam śmiesznie w ciąży taka piłeczka z przodu
EwaK mój mąż zbiera takie koszulki a już mu nie kazałam się przebierać do zdjec
I dobrze bo koszulka fajna I jej treść bardzo prawdziwa
Aleks jakie śliczne te zdjątka Zosi i to rodzinne! Ja bym to rodzinne powiększyła i powiesiła w domku jako obraz ;]
Marta Ty masz taką super figurę, ze jesteś szczupłą zawsze i wszędzie. Zazdroszczę ;]
Marta urocze zdjęcie.
Sylwia a Ty nogi do góry i odpoczywaj. Opuchlizna powinna zelżeć.
cudowne zdjęcia Aleks twoje to ja już podziwiałam na fb ale to rodzinne jest mega zajebiste
Wczoraj byliśmy na zakupach w Bydgoszczy moja młoda uwielbia shopping mąz się kapkę obkupił a ja sobie standardowo nic bo nie było nic ciekawego ciążowego a takie zwykłe ubrania to niema sensu kupować dla mnie na tą chwilę chciałam sobie kupić biustonosz do karmienia ale nie dość że zero wyboru a jak już były to takie tandetne a cena 170 zł za sztukę no szokkkkkkkkkk niestety mój gabaryt ma problem z zakupem czegoś ładnego na siebie
Potem pojechaliśmy do Jura parku i byliśmy tam kilka godzin także ok 21 byliśmy dopiero w domku ja wyjątkowo wcześnie padłam wczoraj nawet nie wiem kiedy zasnełam no ale aktywny długi weekend mi wychodzi dwa skurcze w nocy w jedną i tą samą łydkę buuuuuuuuu dziś o 14 mamy sesję zdjęciową a potem pewnie znajomi do nas wpadną
Oliwka jeżeli szukasz biustonosza do karmienia to polecam zakupy na stronie www.biustonoszedokarmienia.pl
Kupiłam u nich 3 i jestem mega zadowolona. Mają pełną rozmiarówke, jakość materiałów swietna. Prałam kilkanascie razy i złego slowa nie powiem. Ceny w granicach 80 zl, ale uważam że warto, szczegolnie gdy ma sie większy biust to wtedy trzeba kupić cos lepszego żeby wszystko nie obwislo:/
M.Jacek no właśnie chodzi mi o lepsze jakosciowo wejde i zobacze choć nie przecze ze lubię stacjonarnie przymierzyc zobaczyć jak leży i w ogole
Sylwia.To fajny dzień mieliście. Współczuję problemów z,zakupem stanika. Cena wywalaw z butów dosłownie.
Ja całą noc wstawałam do małej, dziś u teściów położyłam się z małą na.drzemkę nieziemskie uczucie pospać dwie godziny ciurkiem.