Mam doła pomocy

NABIERASZ WODY JAK DZIURAWA ŁAJBA - zajebisty tekst zapisze go chyba sobie :slight_smile: i szczerze jak go przeczytałam to też rypłam śmiechem :slight_smile:

Zamarancza wcale ześ mnie nie pocieszyla ci powiem … No ale 29 kg to sporo ja z Oliwia jeczałam gdy dobiłam do 18+ a teraz nie wyglądam źle bo sama to widze i każdy mi mówi ze IDE doslownie w brauszek a nie w dupsko no ale te nogi uda łydki i pośladki to tragedia mowie wam aż mi wstyd zalozyc krotkie spodenki :frowning:

Ewa ale chodzi o to ze ja praktycznie wcale nie puchne (_i to mnie trochę dziwi z Oliwia zima wygladalam jak swinka piggi :slight_smile: nogi twarz ręce wszystko jak balony … A teraz tak na prawdę to wieczorami puchna mi ale to tylko odrobine dlonie a stopy praktycznie wcale

Marta co do rozstepow to z Oliwia tea przytylam 18 kg tak jakty i rozstepy wyszły mi dopiero po porodzie tak na prawdę na udach i na piersiach (piersi najgorzej do tej pory mam je poorane ) a teraz 34 TC a ja mam rozstepny na udach a co to bedzie później

Zdjęcie z dziś 33+3 TC

Sylwia nie miałam w planach cię zdołować.
Przybrałaś naprawdę mało. to całkowicie normalne, że przed porodem organizm nabiera wody i puchną co i nogi Uwierz mi, że zejdzie ci wszystko spokojnie.

Sylwia Ładnie wyglądasz, ja tam nie widzę, żebyś puchła i była gruba. Śliczny brzusio. Powiem Ci że mi przyjaciółka powiedziała, że druga ciąża poszła mi w uda i pośladki. Po porodzie sama zauważyłam, że zeszło mi ładnie z ud i dupki. Czego Ty się też doczekasz.

Sylwia spokojnie :slight_smile: Po ciąży zrzucisz wszystko. A rozstępy z czasem bledną. Ja mam całe uda i puzdro po wieku dojrzewania bo urosłam za szybko, byłam jak tygrys w fioletowe pasy. A teraz nie widać ich praktycznie. Jak tłumaczyłam mężowi co to są rozstępy to pokazywałam uda, a ten oczy mruży i pyta “TOOO?”. Uszy do góry. Za jakiś czas nie będzie nic prawie widać.

Zdarzyłam sie wychwalić ze nie puchne i co ??? Nie mam kostek najgorzej prawa noga a juz bylo tak pięknie teraz to dopiero jestem swinka piggy

EwaK która część ciała to puzdro?

Tyłeczek, pupa ewentualnie dupeczka :wink:

Hahaha padłam

Widzę MAM że się wzajemnie rozbawiamy :wink:
Sylwia co robisz jak masz takie obrzęki ?

Imię zobowiązuje :stuck_out_tongue_winking_eye:
Sylwia masz leżeć i pachnieć nogi do góry. Ja takie miałam zalecenia

Co znaczy że imię zobowiązuje? :wink:

Sylwia spokojnie wszystko zejdzie z Ciebie po porodzie.Pewnie się teraz czujesz taka obrzmiała,wielka i nie atrakcyjna…ale masz ładną figurę na ten czas.Wystający brzuszek i normalne nogi…Przy dwójce dzieci wszystko zrzucisz raz dwa :wink:
Ty musisz codziennie powtarzać sobie że super wyglądasz :wink: No bo tak jest :wink:
Dla przykładu wstawiam zdjęcie jak ja w tym czasie wyglądałam :wink: he he
Ja na brzuchu nie mam rozstępów ale na udach już tak.Nie dużo ale zawsze a tak samo jak u Ciebie pojawiły się po porodzie.A na piersiach czysto :wink:

Dareczko ja w ciąży z Oliwia nie mam nawet jednego zdjęcia … A czemu ??? Bo byłam głupia uważałam że jestem brzydka gruba i nie atrakcyjna a teraz żałuje bo nie mam żadnej pamiątki :frowning: i co jest najsmieszniejsze o zgrozo ze wtedy startowałam z wagi 50+ a teraz eh szkoda gadac :slight_smile:
Ogolnie nie jest tak ze nie czuje sie ładnie i nie atrakcyjnie wlasnie pasuje mi brzuszek kocham jego kraglosci tylko poniżej pasa mnie odrobine przeraża :slight_smile: a piersi nic mi nie mów u mnie jest tragedia do tej pory nosilam miseczkę D a teraz duże E jest na mnie za male :frowning: a co to będzie po porodzie podczas karmienia …, :frowning:
Jedyna osoba zadowolona z tych cycow to mój maz

Mama no niby wiem ale nieraz się nie da tak leżeć i pachniec słonko tym bardziej ze Oliwia tez potrzebuje uwagi na pewno wielkim odciążenie dla mnie jest to ze idzie do przedszkola i do 15 mam spokój ze tak powiem :slight_smile: ale ostatnio dwa dni chodzimy popoludniami na działkę fakt ze wychodsimy dopiero o 17 ale widocznie dla mnie i tak to za wcześnie a no i ostatnio przed wczoraj mloda mnie wyciagla na plac zabaw a był skwar wytrzymalam jakies 30/45 minut ale dosłownie juz sie zle czułam teraz pewnie wyszedł mi na nogach (puchniecie ) efekt tych upałów

Ewa ogolnie na obrzęki jest dobre po pierwsze moczyc nogi w chłodnej wodzie z solą (no ale nie bardzo mam kiedy to robić przy Oliwi ) sol sciaga obrzęki i ochładza nogi
No i tak jak Mama napisala lezenie do gory dupskiem z nogami u gory :slight_smile:

U nas leje jak nie wiem burza gdzieś w oddali sie ciagnie ale chyba nie przyjdzie bo jak na razie raz tak porzadnie walnelo ze aż okna zadrzaly …,
Dziś mój Męż wraca po dwóch tygodniach wreszcie juz oznajmił ze jak bedzie miał dojeżdżać do domu to mam zamówić pizzę na kolacje bo jemu sie chce a j nie bede musiala nic szykować (i szczerze ja tez mam smaka żeby sobie jej trochę podejść ) jedyny minus to to ze troche późno ta pizza bo ma byc w domku o 21 ale co zrobić ,…,
W sobotę jedziemy nad to jezioro 100 km od domku troche odpoczniemy i po będziemy sami Ja Łukasz i Oliwia bo jedziemy bez znajomych i szczerze bardzo mnie to cieszy powrót planujemy na poniedziałek zobaczymy jaka bedzie pogoda Oliwia sie wyszaleje juz nie moge sie doczekać :slight_smile: Jedyny minus ??? Jak będzie piekna pogoda to ja i tak nie będę sie kapała nie chce ryzykować :frowning: a tak kocham plywac

Sylwia zrzucisz wszystko,nie stresuj się niepotrzebnie
Ja cieszę się że wracamy już do domku bo od poniedziałku biorę się za siebie bo tu w górach a to ciasteczko a to kanapeczki,teraz weekend jeszcze urodziny chrześniaka to goście, torcik,grill itd aaa i jeszcze do tego wszystkiego te moje sezamki, siostra się że mnie śmieje że chodzę z nimi jak chomik j tylko chrupie…
A ja się śmieję że mój tyłek je chomikuje
Więc od poniedziałku działam, zobaczymy jak mi pójdzie, mam moje diety od dietetyka ale muszę posprawdzac czy wszystko mogę przy kp jeść a jak nie to będę dzwonić żeby nowe szykował…ale na razie chciałam z tych sprzed roku trochę pogotowia,bo szkoda mi troszkę kasy
No ale jak będzie trzeba to pójdę
Moja Zosia leży obok mnie i tak się wdzięczy artystka moja…a ja o dziwo zasięg w łóżku złapałam,tzn leżę z wystawiona ręką w stronę okna,siostra przed chwilą weszła do sprawdzić czy Zosia śpi i pyta się mnie co robię z tą ręką wystawiona,chyba muszę głupio wyglądać…

Sylwia nie przejmuj się teraz wyglądem - ciąża ma swoje już takie uroki i nic na to nie poradzimy. Cieszyć się że to tylko 9 miesięcy i koniec. Jak cie taki nastrój złapie to skocz pod prysznic - taki ciepły tylko. Orzezwi Cię i od razu poczujesz się lepiej :wink: ja tak robiłam przy tych upałach, bo wtedy puchły nogi wszystko się do człowieka lepiki i człowiek czuł się jak balon. A taki szybki prysznic postawią rewelacyjnie na nogi :wink:

Ważna ciąża że jest, że zdrowo się rozwija. Będzie dobrze. Ślicznie wyglądasz z brzuszkiem jeszcze trochę i zejdzie wszystko.
Masz w upały fajnie, że Oliwka w przedszkolu, ułatwienie. Pamiętam, jak ja rok temu w upały chodziłam z brzuszkiem 5-7miesiąc na budowę drogi. Skwar zero cienia a mój miłośnik koparek biegał między drogowcami. Nazywali go inspektorem nadzoru budowlanego hihi

Sylwia wyglądasz cudownie! Naprawdę pięknie :slight_smile: mi rozstępy tez po porodzie wyszły. Niczym się nie przejmuj najważniejsze ze dzidziuś ma się dobrze :slight_smile:
A propo puzdra moja siostra ostatnio walnęła tekst. Byłyśmy na zakupach i nagle wyszła kobitka w baaardzo skąpej mini a moja siostra popatrzyła i mówi “No tak najlepiej WABIK na wierzchu a potem to pęcherz chory” ;D lałam z niej resztę dnia ;D

Hahahaha dobre ! Zapożyczę chyba :wink:

Marta zajebisty tekst :slight_smile:

Mnie dzis mega zatyka i mam problemy z oddychaniem nadrobię was później jak mi się kapkę poprawi

Dobre hihi moja.przyjaciółka chodzi ciągle w stringach i z gołymi plecami. Wiecznie ma zapalenie pęcherza.
A mojej siostry teściowa mówi na stringi, że tam się nawet nie ma gdzie smród zatrzymać. :wink: