Ja.mam w zwierzątka i ten mocny róż, ocieplana kołderka dla Martynki na.zimę super będzie bo duży rozmiar wzięłam nie do wózka.
Sylwia super kocyki Ja ciągle się przymierzam do kupienia takiego dużego z 100x140cm i nie mogę tego zamówić.Mąż mówi że ciągle o tym mówię z nie zamawiam jak tak bardzo chcę
Ile dałaś za te kocyki?
Moja siostra też myślała i miała potwierdzone od lekarza do 8mc że będzie córka.A jak przyszła w 9 miesiącu do kontroli okazał się chłopak i tak zostało.
Współczuję złego samopoczucia.Pamiętam jak miałam problemy z biodrem w którymś miesiącu…tak mi syn uciskał nawet przesuwanie go nie działało.
Darka za każdy komplet dałam po 35 zł wiec nie drogo a są mega milutkie teraz musze sie zebrać i w końcu zamówić ta pościel do lozeczka nia le juz z Gorki bo praktycznie mam wybrana :&(
Co do RWY to makabra nawet lezenie mnie boli a najgorzej jest oczywiście sie podnieść a młoda co nic sobie z tego niw robi tylko tlucze skora mnie juz boli zarzykow nie mam gdzie juz praktycznie robić wczoraj 40 minut sie meczylam bo nie mogłam wbic tej popierdzielonej igły jakas mega tępa mi się chyba trafiła także dzisiaj jak po 2 minutach juz byłam po zastrzyku to byłam mega zadowolona no ale do czasu wyjełam igle a tam sie krew polala , mój brzuch mówi dość chyba
Sylwia współczuję i rwy i zastrzyków. Ja po dwóch tygodniach brania zastrzyków miałam dość, to nawet nie chcę myśleć jak Ty biedna masz dość ich…
Sylwia to nie dużo dałaś za tą pościel myślałam że więcej.Na allegro zamawiałaś?
Muszę się zmobilizować bo na zimę coś cieplejszego się przyda synkowi.
A rwa to dziadostwo…
Oj biedny Twój brzuch takie kłucia musiał znieść i jeszcze ta rwa…Szkoda że męża nie masz przy sobie bo odciążył Cie troszkę przy opiece nad Oliwią.
A masowanie tych bolących miejsc po zastrzykach nie pomaga? Kurcze może zapytaj w aptece żeby Ci coś poradziła.
Wytrwałości Ci życzę i dużo siły Mniej bólu
Ewa zastrzyki biorę codziennie Od 18 stycznia aaaaas jak to zlecialo
Dareczko tak zamawialam na allegro tylko to są te mniejsze nie do lozeczka tylko do wózka wiec dlatego taka cena
Co do zastrzykow to masowanie pomaga jak zrobi sie zrost pod skora bo wtedy sie je ladnie rozmasuje i rozbije ale to zajebiscie boki wtedy miałam ze 3/4 razy ale takie duze te zrosty mi Sie wtedy zrobiły ze makabra na ta chwile juz po prostu moja skora ma dość wiem ze moge sobie robić w ramie albo w udo no ale jak tam złapać i naciagnac skórę ???! Boje się ze wbije się w tluszczyk i bedzie gorzej buuu
Co do męża to przyjedzie teraz w piątek na długi weekend w środę bedzie jechał spowroyem
Sylwia współczuję Ci tych zastrzyków, muszą boleć nieziemsko. Kocyki śliczne i nawet jak na ten mniejszy rozmiar to tanio wyszło, ten minky się ceni i ja ja patrzyłam to ceny wygórowane były a mi też się podobają takie wzorki no i ten minky.
Gabilabi akurat na promocje trafiłam
A tak w ogole to dzień dobry zasnełam po 24 a o 7 bym jeszcze pospała ale dopadł mnie glos z drugiego pokoju "Mamo no chodz mnie przykryj " mała cwaniara i nygusek , a po chwili zalaczyl jej się Foch bo jej sie przypominało ze wczoraj na dobranoc nie dostala buziaka (ja pocichu wyczekałam aż zasnie po prostu )
W nocy każdy ruch sprawiał bol biodro jako tak ale posladek tragedia
Fajna Oliwka leniuszek aż się zaśmiałam. Współczuję rwy nic nie przechodzi?
No mała nyguśnica moja
Co do Rwy jest kapke lepiej niż wczoraj ale to chyba zasługa tego że więcej odpoczywam i leże najgorzej jest wstać i zrobić pierwsze kilka kroków no ale podejrzewam że sama jestem sobie winna przez te moje wycieczki do miasta
Och bidulko, oby szybko przeszło. Chociaż wiem, że to nie takie proste. Trzymaj się
Aaaaaaaa mam rozstepy nq udach i pośladkach nosz ku… Mac moje nogi wygladaja jak u swiniaka sama galaretka taki cellulit mi wywala i to z każdym dniem jeszcze bym sie z tym pogodziła gdybym przytyla bóg wie ile ale przecież tragedii u mnie niema 7/8 kg+
Wiem ze nie powinnam marudzic ale dzis mam gorszy dzień
Sylwuś zerknij na moje foto na Facebooku co siostra dodała,to ci będzie lepiej…
Mam twarz tak zapaśnika,zresztą cała jestem klucha,ale twarz okropnie…taki potrójny podbródek
Sylwia, po porodzie zejdzie. Nabierasz wody jak dziurawa łajba. Ktoś mi tak powiedział w ciąży hehe zejdzie zobaczysz, tak jak mki
To woda zapewne. Z miesiąc przed organizm nabiera wody, bo to pomaga w dużej utracie krwi.
Mnie też mówiono, że zejdzie, ale 10+ zostało cellulit+ rozstępy i nawis skóry fuj.
U Ciebie bedzie lepiej i szybko zejdzie bo malutko przybralas. Ja jedyne 29 kg, a Ty… malutko
Zamarancza masz rację. Moja gin teŻ mi tak mówiła o tej wodzie pod koniec ciąży. Także spokojnie Sylwia zgubisz przy dwójce dzieciaczków.
MAM ja nie mogę Cię czytać z rana jak w łóżku leżę bo śmiechem budzę męża “Nabierasz wody jak dziurawa łajba” <3
Sylwia pociesze cię, ja też puchnę. Bo to nie tycie, tylko puchnięcie. Palce u rąk mi się ciężko zginają. Szczególnie jak leżę w jednej pozycji pół nocy, to rano jestem jak balon. Nawet mordkę mam jakąś okrąglejszą…
Cieszę się, że poprawiam Ci humor, pozdrów męża puci puci jesteś, przejdzie Ci. Moja koleżanka mówiła na siebie ludzik michelin
Mąż otworzył oko, popatrzył jak na wariatkę jak się śmiałam i poszedł dalej spać. Jakieś 10 minut temu wstal na dobre ale nie marudzil ze go budzilam
Sylwia jaki leniuszek mały u Ciebie hehe kołderka za daleko biedna jesteś z tą rwą strasznie mi Ciebie szkoda
a waga się nie przejmuj dziewczyny maja racje woda się zbiera ja przytyłam 18kg i nie mogłam zginąć palcy u stop i rak wyglądałam jak balon. Rozstępy się zrobiły ale po porodzie odrazu ostro wzięłam jej obroty peeling olejek maść i goi się elegancko