aniusia, jaki piękny taki okrąglutki :):)

Mnie dziś znowu złapały te skurcze łydek… Wczoraj zjadłam czekolade gorzką i roztentegowałam sobie łyżkę kakao w mleku takiego prawawdziwego i , jakby skurcz był mniej bolesny. Dziś ponowię próbę i zobacze czy coś mi to da.
No Niunia Ty faldki nie masz ! A moj chlop twierdzi ze mam dwa brzuchy :P. Moge sprobowac zrobic probe. Sprobuje jutro dorwac magbez rozpuszczalny
wlasnie wracam od szwagierki i jej mowie o tych lydkach. Powiedziala ze miala to samo i brala podwojna dawke magnezu ktory jej nie pomogl. O zgrozo! Mam nadzieje. Ze u mnie poprawi sie sytuacja brania dodatkowego magnezu w kapuslkach rozpuszczalnych 
Pokaz brzucho
I ta swoja faldke ktora mnie strasznie meczy
Bo nie moge sobie tego wyobrazic 
Sproboj magnez rozpuszczalny w takiej samej dawce ale odstaw ten w tabletkach. Czesto organizm nie przyswaja danych witamin w okreslonych formach. Np zauwazylam ze moj maz nie przyswaja tego magnezu rozpuszczalnego ani innych witamin w takiej formie. dlatego jesli juz witaminy to tylko w tabletkach. Sprobuj moze akurat
JoannaS - mi zaczął magicznie rosnąć już ok. 28 tygodnia, a teraz (29) jest coraz to większy
No i też mnie nieźle swędzi, mimo częstego smarowania
ale muszę przyznać, że odkąd skończył mi się Bio oil i przerzuciłam się na inną oliwkę dla kobiet w ciąży - skóra już nie jest tak dobrze nawilżona, jak po Bio oil, no i smaruję brzuszek 3 razy dziennie. A mi znajoma mówiła, że jeżeli rozstępy mają się pojawić, to pojawią się już na etapie rozciągania skóry (rośnięcia brzuszka) ale nie wiem, czy to prawda - okaże się 
Nie wiem jaka u Was pogoda, ale u mnie jest tak słonecznie, że aż zaraz muszę się wybrać na spacer 
Pozdrawiam niedzielnie 
dziewczyny na szczescie udalo mi sie uniknac rozstepow w ciazy i po porodzie a jedyne co robilam to oliwkowalam codziennie brzuszek
no byl duzy i okraglutki bo synek tez taki byl hihi…urodzil sie 4470 g i 58 cm dlugi (o dziwo naturalnie
)
Powodzenia dziewczyny!
aniusia8816 dziękujemy za wsparcie i my również mamy nadzieję uniknąć rozstępów
A synka to faktycznie urodziłaś ogromnego 
Aniusia ! - " Wycisłaś " takiego dużego synka??? :))))) jestem pełen podziwu dla Ciebie Az niesamowite ;))))
Ja póki co stosuję Ziajkę krem przeciw rozstępom dla kobiet w ciąży …
Dream tez jestem właśnie w 29 tc. I brzuszek mi tak wypięło, że częściej się smaruję. I mam ataki swędzącego brzuszka, wtedy zaraz się smaruję :)) na razie żadnego rozstępu nie widzę 
jedynie to co to mam małe pod piersiami. Ale to sama sobie zawaliłam, bo po prostu u nie skupiałam się w tych częściach ciała. jestem sama sobie winna:)
Dziewczyny na razie już mnie nie męczy ten skurcz łydki :))) Piję dużo wody taka z Magnezem Jurajska

Dreamlanda ja tez w pewnym okresie mialam problemy ze snem. Teraz chyba juz jestem tak zmeczona calym dniem ze wieczorem co prawada nie zasypiam wczesnie bo miedzy 23 a 1 ale za to przesypiam cala noc do 6 rano. Tak jak mowie u mnie to juz chyba zmeczenie. Bo jak nie raz wspominalam mi jest juz naprawde strasznie ciezko i jeszcze ten moj kregoslup.
A co do jedzenia, to ja jem dwa posilki dziennie - sniadanie ok 12 i obiad ok 16 -17. Na noc bardzo czesto mam ochote na owoce, wiec zamiast kolacji (bo glodna nie jestem) Wcinam np, pol pomelo i dwa pomarancze 
W ciagu dnia czasami mam tylko takie naloty ze zlapie jakies ciastko czy kawalek czekolady.
JoannaS czy zażywasz magnez? Ja biorę dwa rano i dwa popołudniu. Do tej pory chwycił mnie jeden skurcz łydek.
Ja jestem dopiero w 26 tygodniu i brzuszek dopiero pomału mi rośnie.
dreamland moi znajomi używali monitora oddechu i byli bardzo zadowoleni z niego, dziewczyny na forum również go chwalą.
Syba1991 - dziękuję za opinię, rozważam obecnie zakup monitora oddechu. Ja zażywam magnez 1 raz dziennie (1 tabletka zaspokaja 100%zapotrzebowanie na magnez) i nie mam żadnych skurczów
ale za to jem i jem i jem i ciągle jem 
Widzisz dream- A ja biorę magnez 3 razy dziennie i mimo to dalej mam problem:) Choć już mniejszy bo dorwała wodę Jurajską z magnezem :)) Odpukać, dziś wstałam bez skurczy 
Ja nie mam napadów jedzenia, a to tylko dlatego, że mój mąż się zdrowo odżywia razem ze mną i po prostu kupujemy tylko to co na tydzień nam wystarczy
I nie ma możliwości podjadania 
Ja chciałam jeśli chodzi o takie urządzenia to ten detektor tętna… Ale mi już przeszło 
Monitor oddechu jest moim zdaniem zbedny… A jak ludzie zyli kiedys jak takich udogodnien nie bylo? 
Jak dla mnie to dla ludzi ktorzy naprawde nie maja co robic z pieniedzmi - oczywiscie nie chcac nikogo obrazic 
Asiu to widze tak jak u Nas zakupy robione raz w tygodniu na caly tydzien dzieki czemu rezygnujemy z dodatkowych kosztow i kupujemy tylko to co potrzebne 
Dreamland nie zawracaj sobie tak glowy ta waga 
ASIA!!! MIALAS POKAZAC BRZUSZEK!!! 
talk niunia miałąm poakzać brzuszek, ale mąż mi uciekł z telefonem do pracy a ma dobry! Obiecuję że jeszcze dzisiaj poślę (późnym wieczorem ) pokazując Ci tę fałdkę :D:D:D 
Syba wyżej pisałam że biorę magnez 3 razy dziennie
Chyba nie uważasz ze to mało?? :))
dream !- Sledziki powiadasz, będzies zmiałą syneczka? Wiesz już?;>
O jacieeeeee jaki drogie to jest… Może ktoś mi chce w prezencie kupić?;)))