Majowe mamusie :)

Żebyśmy w szpitalu nie myślały czy maz wie co gdzie jest lepiej porobic karteczki

A ja juz myślałam ze Marysia juz jest na świecie bo Cię nie było :wink: jak się czujesz?? Ze to juz DZIŚ?:wink: emocje,strach,radość,?:wink: Ale fajnie :wink:

Niunia czyli dzisiaj juz dzień w szpitalu ?
Daj znać jak już będziesz po i jak było ? :slight_smile: Powodzenia :))

Niunia trzymamy kciuki i daj znac co i jak

Niunia to nic tylko się cieszyć, że już za kilka godzin to maleństwo na świecie będzie :). Czyli jednak chyba święta spędzicie w domu? Kurczę przeżywam ten poród tak, jakby moja dobra znajoma rodziła. Trzymajcie się tam z Marysią. Powodzenia! Dacie rady!

oj ta Marysia to mały urwis no :wink: grunt ze juz prawie po wszystkim no i czekamy na wieści! Wszystko będzie dobrze. :*

niestety ja mam na czerwca termin nie na maj :slight_smile: wielkiej różnicy nie ma :slight_smile:

Kachaaa- nie ma się czym przejmować. Ja tu sobie z dziewczynami konwersuję mimo, że moje maleństwo na świcie pojawi się dopiero pod koniec sierpnia :slight_smile:

Ja po swietach ide do lekarza i na razie caly czas mam termin na maj

Właśnie zauważyłam, że większość udzielających się tu nie mają terminu na maj :stuck_out_tongue: ja mam i mam nadzieję, że to właśnie maj będzie tym miesiącem :slight_smile:

nienormatywna gratuluje tez wygrałaś w marcu tak jak ja no jestem w szoku :smiley:

ja sie pocieszam faktem ze juz tylko tydzien do 36 tyg zostal i juz bedzie calkiem bezpiecznie:) ale licze ze maly poczeka na poczatek maja:)

Ania to i ja czekam ale musze ponad 2 tygodnie jeszcze czekac do tych 37 a potem pewnie maj

dokladnie ja czekam do 36 tyg bo to juz jest dobrze wiadomo 37 juz rewelacja. dostalam skierowanie na badanie paciorkowca i mam go zrobic w 36 zeby byl gotowy na 37 tydz ciazy

nienormatywna to jeszcze nie wiesz na kiedy masz termin ? :open_mouth:
Niuniua powodzenia ! Nie wiem czy dobrze zrozumiałam będziesz miała CC?

Niunia już chyba po wszystkim lub właśnie w trakcie :). Wszystkie Ci Kochana dopingujemy z całego serca.

pewnie Niunia juz trzyma swoja Marysienke w ramionach:) ja dzis dziewczyny wstala ze strasznym bolem gardla nic innegommnie nie boli tylko to gardlo. pije herbatki z cytryna i sokiem malinowym.

Anna.Lipinska nie chce cię straszyć, ale u mnie zaczęło się od bólu gardła, potem katar, ból ucha, a teraz kaszel…
Leczę się czosnkiem, herbatą z cytryną i miodem, rutinoscorbin i łóżko. Pomalutku przechodzi.

Ja piłam soki z malin i z czarnego bzu swoje bo robiłam latem i mi szybko przeszlo także jak sie da swojskimi sposobami można ale jak mocno zaatakuje angina to bez antybiotyku ani rusz

Niunia trzymaj sie. Dziewczyny kochane nie wiem czy juz wejde na forun ale życzę Wam dużo radosci i uśmiechu, smacznego jajka i niech zmartwychwstaly Chrystus błogosławi Wam wszystkim i waszym pociechom