nie wiem sama jak to z tym jest. moja znajoma kupila proszek jelp on ma w składzie szare mydlo i dala za niego ponad 50 złotych na promocji. a ja stwierdziłam ze kupie mleczko a jesli uczuli małego wtedy kupie cos innego
moja mama prala w płatkach mydlanych i one byly delikatne wiec nic nie uczulało nas a wczesniej kobiety na pewno mydłem szarym prały bo przecież nie było tylu środków
tzn u mnie w szpitalu jest tak ze ja daje ubranka chce im dac więcej buiore wszytsko to potrzeba a one wybierają w co ubrać dziecko ja sama nie mogę w szpitalu ubrać dziecka na wyjście tak jest u nas w szpitalu.
wole mezowi zapakować więcej żeby było a one już ubierają dziecko tak jest u mnie w szpitalu daje im się torbe a dziecko jest przyniesione gotowe . Mysle ze body i dresik mu wystarczy i skarpeteczki ale jeśli będą chciały w śpiochy go ubrać to będę je musiala mieć.
Aniu pewnie bierz więcej a sie okaze przy wypisie co założysz dziecku bo tez nie wiadomo czy wystarczy z krótkim rękawem i kocyk czy lepiej dresik
wiadomo będę rodzic nie u siebie tylko 40 minut drogi dlatego nie chce jakichś nie potrzebnych zamieszan a mój maz nie ma pojęcia o dzieciach jak je ubrać itp.
A to pewnie e lepiej wziąć więcej niz szukac i tłumaczyć mężowi co i gdzie i sie denerwować
dokładnie dlatego wszystko wolalam teraz przygotować poprać wyprasować bo mój maz będzie dobrym ojcem ale na takich rzeczach to się w ogole nie zna
Rozumiem bo nie każdy facet zna sie na ubrankach wiec lepiej jak sama wszytko przygotujesz i głowa spokojna
Moja siostra, to nawet w szafeczce z ciuszkami maluszka podpisała narzeczonemu gdzie jakie ubranka są. Dzięki temu przynajmniej nikt z nich nie szuka niczego na chybił trafił :). Sama chyba ten patent od niej zapożyczę.
dobry pomysl ja mysle ze karteczki samoprzylepne tez zrobie bo nie bedzie biedak wiedzial co i jak
Dokładnie. A nie zawsze jest tak, że będziemy dostępne. Takie naklejki z informacjami przydadzą się nawet, gdy Twój mąż zostanie w domu, a Wy pójdziecie na spacer. Jakby potrzebne były Ci nagle rzeczy na zmianę dla brzdąca, to Tatuś zawsze może Ci je przynieść, bez godzinnej rozmowy przez telefon co, na której półeczce się znajduje
O tak to ułatwi facetom sprawę przede mną rozmowa co to body co pajacyk i cala reszta
musi się chłop nauczyć
mój maz osttanio oglądam jak kapac noworodka:) i az był zdziwiony . mysle ze powoli się nauczy wszystkiego dla mnie to nie obce bylam niania 3 dzieci i top od malenkosci wiec podstawy znam:)
Zacytuję tu sławny tekst z polskiego filmu “Czas surferów” : “Co to jest ku…a body?!”. Hahahaha. Swoją drogę polecam film, jeśli ktoś lubi stare filmy sensacyjne z Lindą. To taki film sensacyjno-komediowy jak dla mnie
ja jak mezowi poowiedzialam ze musimyt kupic pajacyki to on mi powoiedzial ze jego dziecko nie będzie wygladalo jak pajac. Po prostu nie wiedział jak to wygląda
Ha ha ha stare polskie filmy są najlepsze
te teraz to zenada jakas
Teraz to wszystkie na jedno kopyto robią, Komedie romantyczne. Aż się nimi rzygać chce. Mogliby zamiast takich 3-ch nakręcić jeden porządny, taki jak kiedyś.
Macie racje kiedys to były komedie ze az sie plakalo ze smiechu a teraz bzdury samei głupie dialogi
Teraz robią dramato-komedie Ja również muszę przyszykować wszystko dla męża. Pomysł z karteczkami jest bardzo fajny