Próbowałam być aktywna na ich lajvie ale się nie udało i zwiatpilam bo pokazują jedno i to samo i trzeba zachwalać a jak się chciałam czegoś dowiedzieć to nie odpowiadały i zrezygnowałam
No tak tez nie raz bylam na livie tam tyle leci komentarzy ze jak wylosuja to naprawde szczescie
Też w to zwątpiłam nigdy mi się nie udało
A ja wygrałam na live raz właśnie kocyk
ale przysłali nie ten kolor, ale nie zwracałam ![]()
Ooo, ale miałaś szczęście, że ci się udało ![]()
![]()
@Karolinnna mi sie udało tylko bawełniane i bambusowe w lumpie znaleźć, za to czapeczkę merino od Mamyginekolog kupiłam malemu na tą zimę ![]()
Trzymam kciuki, żeby wpadł Ci w łapki.
My mamy dwa koce merino i sa super, jeden cieńszy a drugi taki mega gruby ![]()
Ja często próbuje na livach ale nie mam szczęścia
Żeby wygrać trzeba grać niestety
jestem ciekawa ile procent konkursów wygrywam w których biorę udział. Może w lipcu policzę ![]()
![]()
Ale obstawiam że z 5%
Ale super, że chociaż coś się udaje ![]()
Ej to i tak dużo
ja az takiego szczęścia nie mam
Ja kiedys mialam mega szczescie do konkursow co chwile cos wygrywałam teraz juz tak nie biore udziałów ![]()
Raz pobiłam swój rekord i czekałam na ok 10 paczek ![]()
No to masz super szczeście, ja nie będę narzekać ale aż tak to nie mam ![]()
Mnie ostatnio mama najlepszej przyjaciółki starszej wyciągnęła do outletu niedaleko gdzie dziewczynki mają tańce. Głównie znajdowały się tam rzeczy które nie sprzedały się w jakiejś Biedronce ale ogólnie pokupowałam trochę książeczek dla starszej do ubranka dla młodszej wychodzę z wielką siatą zapłaciłam 40 zł było mi dziwnie
Lubie takie outlety mozna dorwac fajne rzeczy za grosze ![]()
Ale się śmieje że z jednej strony starsza chciała łapać za to co lubi jej przyjaciółka, a widzę że to nie do końca jej klimaty A z drugiej strony łapie za książeczki pokazuje przyjaciółce A ta tylko tak patrzy na nią.
Bo moja starsza uwielbia wszystkie książki gdzie musisz ćwiczyć pisanie literek masz różne zadania. A tamta by tylko jakieś pierdoły nierozwojowe brała.
Miałam dziś w głowie że to ten dzień i będzie na mnie czekał
po badaniach popędziłam ale nie znalazłam jakieś zwykłe takie koce były ale nic nadzwyczajnego ![]()
![]()
To była tylko rozgrzewka
wierzę, że jak będziesz afirmować to w koncu się uda ![]()
Do jesieni jeszcze daleko
ale dopiero teraz mnie natchnęło żeby takich kocyków szukać w lumpie tak to tyle razy chodziłam i nigdy nie zwracałam
Na nie uwagi ![]()
To ja w okolica nie mam lumpeksów. Ostatnio jakiś jeden widziałam ale z odzieżą dla dorosłych
To u mnie jest wlansie taki misz masz , od butów po zabawki dla dzieci ale tylko jednej do którego chodzę , są jeszcze dwa ale tam to omijam bo nigdy nic nie znalazłam