Lumpeks

Próbowałam być aktywna na ich lajvie ale się nie udało i zwiatpilam bo pokazują jedno i to samo i trzeba zachwalać a jak się chciałam czegoś dowiedzieć to nie odpowiadały i zrezygnowałam

1 polubienie

No tak tez nie raz bylam na livie tam tyle leci komentarzy ze jak wylosuja to naprawde szczescie

2 polubienia

Też w to zwątpiłam nigdy mi się nie udało

1 polubienie

A ja wygrałam na live raz właśnie kocyk :face_with_hand_over_mouth: ale przysłali nie ten kolor, ale nie zwracałam :sweat_smile:

1 polubienie

Ooo, ale miałaś szczęście, że ci się udało :star_struck::star_struck:

@Karolinnna mi sie udało tylko bawełniane i bambusowe w lumpie znaleźć, za to czapeczkę merino od Mamyginekolog kupiłam malemu na tą zimę :grin:
Trzymam kciuki, żeby wpadł Ci w łapki.

My mamy dwa koce merino i sa super, jeden cieńszy a drugi taki mega gruby :grin:

Ja często próbuje na livach ale nie mam szczęścia

Żeby wygrać trzeba grać niestety :sweat_smile: jestem ciekawa ile procent konkursów wygrywam w których biorę udział. Może w lipcu policzę :sweat_smile::sweat_smile:
Ale obstawiam że z 5%

Ale super, że chociaż coś się udaje :smiling_face_with_three_hearts:

Ej to i tak dużo :grin: ja az takiego szczęścia nie mam

Ja kiedys mialam mega szczescie do konkursow co chwile cos wygrywałam teraz juz tak nie biore udziałów :see_no_evil:

Raz pobiłam swój rekord i czekałam na ok 10 paczek :sweat_smile:

1 polubienie

No to masz super szczeście, ja nie będę narzekać ale aż tak to nie mam :grin:

1 polubienie

Mnie ostatnio mama najlepszej przyjaciółki starszej wyciągnęła do outletu niedaleko gdzie dziewczynki mają tańce. Głównie znajdowały się tam rzeczy które nie sprzedały się w jakiejś Biedronce ale ogólnie pokupowałam trochę książeczek dla starszej do ubranka dla młodszej wychodzę z wielką siatą zapłaciłam 40 zł było mi dziwnie

1 polubienie

Lubie takie outlety mozna dorwac fajne rzeczy za grosze :wink:

Ale się śmieje że z jednej strony starsza chciała łapać za to co lubi jej przyjaciółka, a widzę że to nie do końca jej klimaty A z drugiej strony łapie za książeczki pokazuje przyjaciółce A ta tylko tak patrzy na nią.

Bo moja starsza uwielbia wszystkie książki gdzie musisz ćwiczyć pisanie literek masz różne zadania. A tamta by tylko jakieś pierdoły nierozwojowe brała.

Miałam dziś w głowie że to ten dzień i będzie na mnie czekał :laughing: po badaniach popędziłam ale nie znalazłam jakieś zwykłe takie koce były ale nic nadzwyczajnego :sob::face_holding_back_tears:

To była tylko rozgrzewka :grin: wierzę, że jak będziesz afirmować to w koncu się uda :grin:

1 polubienie

Do jesieni jeszcze daleko :rofl: ale dopiero teraz mnie natchnęło żeby takich kocyków szukać w lumpie tak to tyle razy chodziłam i nigdy nie zwracałam
Na nie uwagi :joy:

To ja w okolica nie mam lumpeksów. Ostatnio jakiś jeden widziałam ale z odzieżą dla dorosłych

To u mnie jest wlansie taki misz masz , od butów po zabawki dla dzieci ale tylko jednej do którego chodzę , są jeszcze dwa ale tam to omijam bo nigdy nic nie znalazłam

1 polubienie