To u nas w mieście nie ma, ale widzę w miasteczkach i na wsiach jak do teściowej jedziemy
Ja też mam z tym problem, ale staram się jak mogę
No właśnie trudno może bora wyskoczyć na wieś hahah
Ale ja jak np chce coś kupić na Vinted to nie patrzę czy ładne zdjęcie jest tylko czy wyraźne tak żeby było widać faktyczny stan rzeczy, ale fakt, ładniejsze zdjęcia lepiej się klikają. Ale widziałam też już wygenerowane przez sztuczną inteligencję ![]()
To jest absurd bo niby vinted pisze że mają tu być oryginalne zdjęcia bez AI przychodzi co do czego coraz więcej jest właśnie wygenerowanych
Ale jakim cudem przechodzi IA na Vinted , jak tak bardzo sprawdzają autentyczność zdjęć . Chciałam sprzedać spódnice i dałam jedno zdjęcie z internetu żeby ludzie wiedzieli skąd jest a tu za godzinę ogłoszenie usunięte albo każą poprawić bo mają podejrzenia że to nie jest moje zdjęcie .,
Tez tak mialam kiedys… nie poddalam sie inwystawialam kilka razy… na koncu mnie zablokowali na miesiac ![]()
Właśnie jestem w szoku ale sama ostatnio widziałam zdjęcia które były definitywnie AI. Jak mi się ponownie pokaże to ci w tym wątku pokażę
Dużo teraz wstawiają przerobione przez Ai ale ja się dziwię zE ludzie to kupują
Oooo ale takie już na większe dziecko
Różnie, nie mogłam się oprzeć i wzięłam sweter świąteczny , ale większość jest na 6 msc
Jaki mały słodziak ![]()
![]()
Okurcze ale ci się udało ![]()
Oooo ma smoczek Kapibary
Śliczny
Też tak miałam kilka razy , że dokupiłam do kompletu innym razem jak byłam . I nawet miałam tak że bluzę kupiłam w jedym lumpie , a w drugim spodenki po czasie.
Wtedy to już w ogóle jackpot haha nie dość że super łup to jeszcze do kompletu. Podwójna radość ![]()
Ale uroczy ten sweterek