Lody w ciąży

Widziałam te lody w Lidlu wysoko białkowe 

Natibor ja lody w każdej ciąży uwielbiałam i uwielbiam do dziś. Ale te lody rzemieślnicze bo te ze sklepu aż tak mi nie smakuja

Ja z Biedronki lubię Marletto. Te na patyku są naprawdę podobne do Magnum, a dużo tańsze. Często tez są w promce 2+1. 

Też lubię lody mearletto na patyku. Może nie smakują tak dobrze jak magnum, ale za tą cenę można im wybaczyć :)

Market to tez lubię. Magnum smacznego ale drogie 

Ja z tych smodyxzowyc bez umiaru, tak więc lody na patyku Marletto carmel, obłędne! :⁠-⁠D

I super, że są często w promocji. Można wtedy zrobić sobie zapas na upały :)

Tak marletto są super ale jak mam kupić Magnum to wolę iść do lodziarni i kupić naprawdę dobrego loda 

O tak, z lodziarni na świeżo podane ;) a jeszcze te wloskie z polewą.. aj

moim zdaniem lody magnum są strasznie przereklamowane.

z kolei flagowe lody z lidla czy biedry ( bo nie wiem czy wiecie że to ten sam producent:D) sa rewelacyjne :)

Ja lubię tę z Lidla rożki ale w "folii" a mnie papierku, są mega! 

Dzisiaj to tylko młody i mrożona kawa . Najcieplejszy dzień się zapowiada 

Nie wiedziałam, że to ten sam producent! Rzeczywiście smakują podobnie, ale jakoś nie zwróciłam nigdy uwagi na to kto je produkuje.

Jadłam lody codziennie całą ciaze. Tylko na to miałam ochotę. I były to różne. Nic się nie wydarzyło :) 

Najcieplejszy dzień był dzisiaj u nas.. kawa mrożona - ratunek ;) i unikanie wychodzenia z domu do 17 

Nic też była jak dla mnie gorąca. Gdzie w oddali była burza ale do nas nie doszła 

ja w tak ciepłe dni dziekuje za klime :) najlepsza inwestycja ever :)

Ja też nie wiedziałam, ze to ten sam producent:). Ta ich medialna wojna to też pewnie ściema:PP..

Ja mam nadzieję, że jak będę rodzic to temperatury trochę spadną.. 

Najśmieszniejsze jest to ,że jeśli przyjdzie ci rodzic w gorące dni, to i na oddziale noworodkowym będzie gorąco. Te maluszki aż tak potrzebują ciepła że na oddziałach zwykle duchota