Kupa po pachy - jak temu zaradzić

My juz jakiś czas stosujemy pantsy i jest mi z nimi łatwiej niż ze zwykłymi xD nawet jak jest kupa nie mamy problemu ze ściągnięciem może dlatego ze kupki nie są aż tak duże i nie wychodzi bokiem 

Syn przy przebieraniu zaczął machać bardziej nóżkami podnosić je do góry i często źle mi się zapinaly pampersy albo za luźno były albo za mocno a tak to szybciej też mi się zakłada pantsy wolę pupę podnieść czy go na bok przekręcić jeden - drugi i po kłopocie 

anaaa o widzisz, dzięki za radę :D też rzadko używam pantsy właśnie ze względu na te kupy, a tak to wypróbuję Twój sposób, bo z pantsami będzie nam zdecydowanie łatwiej :D 

My też już tylko pantsy używamy i w pantsach nigdy się nie zdarzyło żeby kupka wypłynęła. Z resztą jak tyko na pieluszki pampers przeszliśmy to skończyły się takie akcje:)

My od dłuższego czasu używamy Pants Pampers i nie wyobrażam sobie wrócić do normalnych pieluch. Dla mnie to mega fajne rozwiązanie i zdecydowanie fajniejsze niż zwykłe pampersy. 

a te pansy jak wychodza cenowo w stosunku do pieluch?

Ja dzisiaj kupiłam pantsy bo były akurat w promocji 1 + 1 gratis. Zobaczę jak sprawdza się;)

u nas oczywiscie tylko 1 i 2 zostały troch e4 to wziełam ostatnie ale to takie małe paczuszki

Aniss ja tylko na allegro już kupuję i wychodzą 1,09 za szt jak są w promocji. 

U nas też były tylko małe paczki. Dużych już dawno nie widziałam.

U nas raz za czas rzuca do biedronki ale kiedyś mi kasjerka mówiła że zależy od importera są biedronki które mają w stałej sprzedaży non stop niezmiennie 

właśnie ja też miałam taki problem z produktem w jednej biedronce jest, a w  drugiej nie ma. I też mam wrażenie, że w tej biedronce co jest ten produkt jest dużo więcej produktów niż w tej co nie ma.

czarnulka ja to z allegro kiedyś patrzyłam to jakosi to drogo wychdoziło może akurat nie było jakiejś promocji

No właśnie zawsze jest allegro a tak swoją drogą pampersy z dady są te w Hebe z tego co wiem i można zamawiać online

Chyba w każdej miejscowości w biedronkach jest tak samo 

Ale chociaż plusem jest to że dość często mają promocję na pieluszki więc zawsze można się fajnie zaopatrzyć

Nie w każdej nie raz jak masz gazetkę biedronki to pisze ze oferta obowiązuje tylko w wybranych biedronkach i pisze gdzie znajdziesz listę sklepów 

Jutro jest promocja w biedronce na pampersy ;) 

ruszamy;) o ile jescze bedą;) ale na musy vital też przy zakupie 3 sztuk wychodża po 1zł;p

Jutro już promocja a ja wczoraj byłam w biedronce i nie uzupełnili mało co jest asortymentu często tak robią specjalnie tyle co się sprzeda i z głowy 

Też mam jutro zamiar wybrać się do biedronki jestem ciekawa jak u mnie w sklepach będzie z asortymentem xd

I jak dziewczyny udało się coś kupić? 

Ja niestety nie skorzytalam z promocji bo nie wchodzi na Pantsy :(