Kupa po pachy - jak temu zaradzić

Nam się babydream nie sprawdziły, chyba, że mieliśmy inny rodzaj. Najbardziej sprawdzają nam się Dady. Co do pantsów to zastanawiałam się czy chłonność mają taką jak zwykłe pieluszki, ale po Waszych opiniach je wytestuję :) córka nie uleży spokojnie na przewijaku, więc każda sekunda ma znaczenie :D 

Pantsy według mnie  maja jednak mniejsza chłonność. Choć łatwiej założyć przy ruchliwym dziecku.

u nas jak premium care nie dawały rady utrzymać siku po nocy, to pantsy dady ratowały sytuacje

u nas z Dadą nie ma problemu o zawsze 

Te pantsy to cała noc wytrzymują i nic nie wycieka No i mega podoba mi się ta kieszonka na kupę bo nie leci nam wkoncu na plecy , fajnie łapie ;) 

U nas córka dużo pije w nocy i złote Dady nie dawały rady, te błękitne na noc się lepiej sprawdzają, ale muszę wytestować te pantsy :)

to mi poki co raz przebrało te złote dady ale kupa była naprawde fest. jak ja to mowię turbo kupa :D a tak na co dzien złote dady sa ok.  

W pantsach właśnie jest fajnie że tak nie wycieknie kupa z nich w standardowych często się nam zdarza

Ja jeszcze nigdy ruch pantsow nie ubierałam małej. A są małe rozmiary pantsow czy tylko duże ?

Z tego co wiem to pantsy są od rozmiaru 4 :) 

Pampers pants są od rozmiaru 3 :)

Czyli teoretycznie już by mogła nosić. Tylko rozbieram rozmiarowi nierówny zapewne 

Ja raz kupiłam.pantsy synowi ale jakoś mi nie podpasowaly i używamy normalnych pampersow. 

Pantsy moim zdaniem są lepsze dla takiego już bardziej ruchliwego dziecka, dla leżącego jeszcze lepsze zwykle pieluszki, wygodniej poprzekladac nóżki, niż podciągać pantsa do góry 

my pants używaliśmy jak już córka czasami wołała siku, b można było je ściągnąć jak majteczki 

Zakladac jak zakładać ale zdejmować z kupą to łatwiej zwykłego pampersa.

Justys przy kupie to rozrywasz boki i raz dwa jak w przypadku zwykłej pieluchy ;p no chyba że jest taka petarda, że aż na boki wychodzi ;p

Może i tak . Do wszystkiego trzeba przyzwyczaić się;)

Oj tak . Mi wygodniej pantsy , szybciej mogę założyć bo jak się wierci to zwykły jest ciężko zapiąć  a co do kupy to jak się trafi taka petarda  duża to mam czas umorusane palce bo leci na boki ale to rzadko ;) 

Każdemu podpasuje co innego , a teraz we wszystkim jest taki wybór ze do wyboru do koloru ;) 

U nas zwykle pampersy a pantsow nie mialam ;) licze na szybkie odpieluchowanie;) to moze na tych paczkach co mam skonczymy z pieluvhami;)