Kto wybrał imię dla waszego Maleństwa?

anka87 super sprawa to już wiem jak spróbuję przeforsować Aleksandra

Ja należę do tych wiecznie niezdecydowanych. Pierwszej córce imię wybrał mąż Zuzanna, teraz również mąż z córeczką chcą Zosieńkę i jest przegłosowane :slight_smile:

Pomysł na imię był mój a mężowi też się spodobało.
Ja już mam zresztą zaplanowane imiona dla kolejnych dzieci :slight_smile:

Karolina ja też zaproponowałam imię a mąż zaakceptował :slight_smile: A dla dziewczynki jeśli byłaby druga też mamy imię już wybrane.

To pochwalcie się jakie imiona macie wybrane i kto zdecydował :wink: u nas Zuzia, mąż, teraz będzie Zosia, wybrał mąż i Zuzia :wink:

imiona wybieram ja :slight_smile: kolejna będzie- mam nadzieję- Zosia a jak chłopak to pewnie Aleks

U nas ja podałam listę imion jakie mi się podobają, a mąż wybrał ostateczną wersję Michał

u nas ja podałam całą listę imion dla dziewczynki ale moja dwójka się uparła na Zosieńkę :stuck_out_tongue:

Imię oczywiście wybrałam z mężem wspólnie. Propozycja padła z moich ust. :slight_smile:

a co myślicie o dwóch siostrzyczkach Zuzi i Zosi?

Imię wybrał mąż jak tylko potwierdziliśmy płeć :slight_smile: Filip u nas to był strzał w 10 :slight_smile: Przy drugim dziecku wybieram ja :slight_smile:

Marta jakie masz propozycje imion dla drugiej dzidzi?

Przy starszym synku od razu wiedzielismy imie ale gdy dowiedzielismy sie ze bedzie drugi syn to juz nie bylismy tacy zgodni i ciezko bylo wybrac imie. Mial byc Milosz, Oskar w koncu stanelo na Mikolaju :)))

Piękne imię Lenka26 :slight_smile:

aguunia - Pola lub Ksawier ewentualnie Wojtek :slight_smile:

Ładnie :slight_smile:

jeszcze tylko trzeba zdziałać niedługo to maleństwo <3

U nas imię wybrałam w zasadzie ja. Mój partner chciał Piotruś, a mnie (podobnie jak i moim rodzicom) podobał się Adaś i Adaś pozostał :slight_smile:

Ja mam brata Piotrusia a że pomiędzy nami jest osiem lat różnicy imię wybrałam ja. :slight_smile:
Imię Adaś tez brałam pod uwagę ale mężowi się nie podobało a Mikołaj ewentualnie mógłby zostać jednak zaproponowałam w końcu imię gdzie mój mąż stwierdził ze mu się podoba i tak zostało.

nasze imie dla córeczki wybirałam ja z mężem rodzina trochę kręciła nosem czemu akurat takie ale to nasza sprawa i nasze dziecko