Książeczki dla dzieci

Dostałam w meailu przeprosiny i wykonali analizę próbek archiwalnych oraz zapisów procesowych z dnia produkcji. Potwierdzili że był to defekt incydentalny związany z niewłaściwym pozycjonowaniem materiału przez operatora. 

Ja od urodzenia czytaM dziecu ksiazki ;) dzisiaj już większość zna na pamięć i sam „czyta” mówi z pamięci . Najbardziej lubimy pucia i kocie kocie :D

Lisza No to miałaś rzeczywiście pecha z tymi dadami jak na takie trafiłaś.. 

xyyz moz ejest wtedy wiecej w paczce?:P chociaż ja nie liczyłam to czasami też mi sie zdaża ze sa tak ścisniete ze problem mam z wyjeciem pieluchy ;)

lisza to dobrze o nich świadczy ze sie szybko zajeli sprawą i pozytywnie rozpatrzyli;)

No nie wiem wydaje mi się że zawsze powinno być tyle samo pampersów w paczce są te normalne opakowania i te Jumbo bagi 

To prawda szybko zajęli się ta sprawa i z panią na meailu miałam ciagle kontakt i odp razu w sumie odpisywała 

jestem ciekawa kiedy pieluszki przyjdą :) 

co do ilości tez mi się wydaje ze w każdej jest tyle samo 

teraz byłam w biedronce to kupiłam jumbo pantsy bo akurat były :)

Tak czy inaczej fajnie że zajęli się sprawą uwielbiam takie firmy i jest ich niewiele że naprawdę nie olewają klienta mam taką stronę gdzie na przykład zamawiam jedzenie dla kotów zooplus. Już chyba z dwa razy zdarzyło mi się tak że mokra karma przeszła pęknięta, a była w sześciopakach więc no dwie puszki powiedzmy by pęknięte albo taki ogromny 20-kilowy worek żwirku przyszedł pęknięty i normalnie jeszcze w tym samym dniu miałam zwrot pieniędzy na koncie i nikt się nie domaga że mam zwrócić te rzeczy uszkodzone nikt nie robił dochodzenia tylko po prostu wysyłam fotkę pęknięte nikt nie nie dociekał czyja to jest wina czy to jest ich wina czy to jest wina kuriera tylko jeszcze tego samego dnia miałam albo pieniądze na koncie albo po prostu następnego dnia miałam wysłane nowe produkty bo też pytali jaką opcję wybieram No i trochę No ja na tym wychodzę korzystnie bo mi został ten powiedzmy żwirek który był pęknięty No trochę się wysypało ale dużo jeszcze mi zostało więc powiedzmy miałam dwie paki żwiru w cenie jednej karmy trochę poszło na zmarnowanie ale reszta też mi została bo powiedzmy nie wszystkie puszki były naruszone. Więc to wszystko zależy od polityki firmy ale powiem szczerze że chce się wracać do takich sklepów gdzie jesteśmy pewni że gdyby coś pójdzie nie tak to on to nasz zakupy są bezpieczne A jak ktoś ma nas w gdzieś  za pierwszym razem to już później nie chcemy tam wracać . 

xyz;) w sumie nikt nie liczy;) trzeba by sprawdzić;) bo nie każda paczka taka upchana;)

Może tak się ułożyła ,albo opakowanie odrobinę mniejsze :) Wydaje mi się ,że w każdej paczce jest tyle samo :)

xyz to prawda mało firm tak Fajnie podchodzi do sprawy ja w sumie tez tylko wysłałam zdj i numer seryjny z pieluszek 

na Allegro kiedys miałam sytuacje ze zła paczkę mi wysłali zamiast zestaw dla mężczyzny wysłali dla kobiety zadzwonilam i pani tez od razu zajęła się sprawdza i zrobiłyśmy tak ze kurier przyjechał z dobra paczka i zabrał od razu zła wiec nic nie musiałam robić odsylac wiec tez fajnie 

Jutro jest promocja na pampersy 1+1 ;)

Znowu przegapilam xd a na zwykle była czy na pantsy tez ? 

nie, tylko na pieluchy byla tym razem.

Śledź na insta matkapromocja to będziesz zawsze wiedziała kiedy co i jak

O dobrze wiedzieć 

ogolnie przeglądałam gazetkę z biedronki ale nie było nigdzie ze promocja na pieluchy ma być teraz wiem ze na chusteczki ma być promocja 

Moja mała kończy zaraz 5msc i w sumie interesuje się każda książeczką ale np te materiałowe bo bierze do buźki 😊

My lubimy tylko te twarde kartki 

U nas starszemu już czytamy wszystkie książki, ze zwykłymi kartkami też. Lubi przeróżne.

Młodszemu jak czytam to różne a jak ma sam oglądać to wolę by brał się za te z twardymi stronami bo potem wszystko niszczy.

A najmłodsza księżniczka jeszcze niczego nie miała w ręce :D słucha tylko wieczorami jak tatuś czyta książki jej braciom, bo leży przy nich a ja się w tym czasie kąpię.

Kontrastowych na razie żadnych nie mam takich do pokazywania bo te co były w formie harmonijki to się wykończyły :/ pozostaje mi duża książka materiałowa z Canpol i w sumie chyba ją na dniach wyciągnę :) a potem myślę, że już te dźwiękonaśladowcze z Pucia będę jej czytać :)

My teraz mamy kolekcje książeczek „miś pracus” synek bardzo lubi te książeczki i przy okazji ćwiczy przesuwanie różnych elementów :) 

My aktualnie jesteśmy na etapie serii o małej białej rybce, a także serii "Jano i Wito" oraz książeczek o Puciu.

U nas pucio wygrywa. Plus każda bajka o dinozaurach.