Tak jednodniowa jednak. Byłam akurat w biedronce i nie kupiłam pampersow bo nie było 4. Z drugiej strony mam już zapas zrobiony na jakiś czas
My wczoraj byliśmy w biedronce i znowu była promocja na pieluszki ale oczywiście nie na pantsy
Ja zwykle tak mam że jak idę bo jest promocja to rozmiaru który potrzebuje nie ma
xxyyzzz wiesz co powiem ci ze u mnei bywało podobnie;) ale potem sie zorientowałam ze poprostu jest sporo dzieci w mojej okolicy w tym samym wieku;) i jak była promocja kiedyś za grosz to oczywiscie nie było 4;/ wtedy wziełam 5 i w sumie dobrze bo potem jak już mała wchodziła w 5 to oczywiście promocja za grosz a 5 brak;) wiec jak juz nie uda ci sie trafić swojego rozmiaru to moze warto wziaśc te wieksze i tak za niedługi czas sie je wykorzysta;)
Na pantsy rzadko jest promocja. No i 4 ciężko dostać niestety.
Zgadzam się na pantys baaardzo rzadko są promocje Ale u mnie zawsze 4 mogę trafić tyle dobrze
Xxyyzz to ja tak mam jak jest promocja na ciuchy i nigdy nie ma rozmiaru co nosi mój syn.
najszybciej się wyprzedają chodliwe rozmiary ja też zawsze mam problem bo jak jest ładna fajna rzecz na wyprzedaży to nigdy nie ma naszego rozmiaru
tak to prawda, że Pantsy i to jeszcze z pampers to już w ogóle rzadko są na promocji... a my używamy już 5 i one dość drogo wychodzą, bo mniej się mieści w paczce.
Edukacja naszego dziecka jest bardzo ważna. Dlatego musimy być bardzo selektwyni przy wyborze takich pomocy dydaktycznych.
Mamuśka z ubraniami też tak mam niestety. Jak już fajna wyprzedaż lub promocja i chcę kupić to akurat nie ma rozmiaru ;D
odnośnie pieluch teraz sa jakieś promocje w lidlu na te pantsy jakies pieluszki 3 pakowane = ksiażeczka, ale nie używałam ich wiec nie wiem jakie są;) póki co 3 jumbopacki stoją i cichutko licze że te bedą ostatnie;)
Ja raz wzięłam z Lidla panty ale u nas słabo się sprawdziły w ciągu dnia jeszcze całkiem spoko ale na wieczor srednio
ja ogolnie przed spaniem przebieram syna i dopiero nad ranem rzadko Się zdarza ze w nocy go przebiorą i dada świetnie sobie dają radę a lupilu już przy pierwszej nocy słabo wytrzymały
U nas jako tako używamy tylko lupilu bo jedyne które nas nie uczulają , ale staram się jednak zwykle pampersy nie pantsy
Ja z lidla miałam kiedyś jedna paczke i nawet nie pamiętam jakie to były. Nie wiem czemu ale nie jestem przekonana do tych z rossmana i lidla.
Moja córka też w wieku 4,5 miesiąca interesuję się już kolorowymi książeczkami :) Mamy również te kontrastowe i karty kontrastowe i lubi oglądać, ale zauważyłam już, że czytając jej wierszyki dla dzieci była już zainteresowana obrazkami. Mamy też jedną bajkę o śpiącym kotku harmonijkową, którą ostatnio rozłożyłam jej w łóżeczku jak leżała na brzuszku, jest bardzo kolorowa, i młoda patrzyła się na te obrazki z zainteresowaniem dobre 20 minut, a ja mogłam spokojnie wypić kawę :D
My naszemu od 4 jakoś miesiąca zawsze czytamy przed snem ma osobne książeczki do zabawy i tez lubi i słucha jak mu się czyta i pokazuje obrazi ostatnio zakupiłam mu ksiazeczke z ruchomymi obrazkami nawet do kąpieli ma specjalne książeczki ulubiona to o koniku Morskim xd
fajnie jak maluchy lubia słuchać czytanek czy opowieści rozwijają swoją wyobrażnie jak i mowe u starszej córki szybko zaczelam czytać i potrafiła na długo skupiać swoją uwagę przy ksiazkach obecnie 11 lat i ksiażki pochłania po 400stron;) z młodsza inna bajka ;)
co do pieluch ja lubie z rossmana nie sa takie złe najlepiej nam jednak pasują zielone z dady;)
Ja ostatnio miałam przykra sytuacje z pieluszkami z dady były za mocno zapracowane i przy próbie rozłożenia były tak sklejone ze się w środy dziura robiła i wata wychodziła napisałam do dady i jestem mega zadowolona bo od razu zajęli się ta sprawa wszystko sprawdzili i w ramach przeprosin maja mi wysłać paczkę pieluszek :)
Nigdy nie miałam takiego problemu a używamy rady już od 3 lat . Fakt no mocno ściśnięte jest opakowanie i trzeba się nagimnastykowac żeby żeby wyciągnąć pierwszego pampersa kar nie było tak że jakaś dziura