nie słyszałam o takiej książce
Ja słyszałam o tych książeczkach ale nigdzie stacjonarnie nie mogłam ich znaleźć. Uwielbiamy z córcią sensoryczne książeczki.
te sensoryczne które mają różne struktury są super
To prawda.
Mama wojtusia zgadzam się sama zawsze poszukuje takich książeczek syn jest nimi najbardziej zainteresowany :)
Z ksiazkami to ja uwielbian wyprzedaze ;) zawsze cos znajde ;) nawet w biedronce ;) w marketach czesto cos fajnego mozna wyszukac chociaz tam juz ceny wielce sie nie roznia od cen w ksiegarni;(
To fakt w biedronce często można znaleźć i trafić fajne książki :)
Ja też co jakiś czas oglądam na księgarniach internetowych :) I za jedną przesyłką staram kupić kilka fajnych książek :) Ostatnio w Lewiatanie przez przypadek wpadłam na całą serię książeczek o magicznych słowach jak "proszę ,przepraszam ,dziękuję i wybacz mi" :D i to za nieduże pieniądze :)
Wczoraj była fajna promka w biedronce 2+2gratis to wzięłam 4 ksiazeczki z otwieranymi czesciami w środku;)
O kurde a my szybko na zakupy w biegu i nawet nie zwrocilam uwagi na te ksiazki;/ ale pewnie jeszcze bedzie taka akcja bo czesto lubi sie powtarzac tak jak z pieluchami;)
Ja ostatnio nie zerkalam na gazetki przez co ominęła mnie promocja na pieluchy pantsy :(( i też ostatnio robiłam zakupy w biegu szłam po to co miałam i nie rozgladalam sie za czymś innym
Było można pomieszać zabawki, książki czy tekstylia. Ja też spieszyłam się to wzięłam ksiazeczki i nie patrzyłam co jest na półkach.
szkoda że nie widziałam o tej promocji
Oj też nie wiedziałam. A kupuję dużo książeczek.
Promocja jednodniowa i ciężko trafić na taką
Justys, to chyba było tylko 2.05, bo po majowce chciałam iść (widziałam na jakims forum , ze właśnie promocja 2+2), ale właśnie to była jedniodniowa..
Jak się nie trafi na promocję to później trochę szkoda trzeba dobrze sprawdzać gazetki
Kiedyś udało mi się do wyprawki kupić poduszkę do karmienia i zestaw pieluszek muślinowych 1+druga rzecz gratis :) W sumie przypadkiem ,bo tak nie przeglądam często gazetki z biedronki. Bardziej skupiam się na spożywczych produktach w promocji :)
Że mnie się mój zawsze śmieje bo ja potrafię wszystkie strony posprawdzac gdzie się najlepiej opłaca zamówić dana rzecz żeby nie przepłacić i dzięki temu zawsze kilka groszy zaoszczędzone ;)
Lisza to ja tak mam ;) przeliczam az czasami zama mam dosyc nak mam sporo rzeczy do zamowienia ale fakt ze pare groszy idzie przyoszczedzic