Książeczki dla dzieci

DwarazyH ja się jakoś boję na olx kupować to znaczy braliśmy już meble.ale.z.odbiorem własnym,jakoś tylko przez allegro kupuje .⁰

2xH oglądalność jest zazwyczaj jak jest wolny dzień od pracy i sklepy pozamykane;) wtedy więcej osób zagłada a pogoda te racja;) teraz warto przeglądać bo jednak ta wysyłka 1zl jest opłacalna;)

Beata ciuchy jest ciężko sprzedać. Mam to samo 

No ciuchy gorzej sprzedać ja juz pół roku chyba sprzedaje ciuszki po córce i jeszcze 1/3 została 

Mazia co tego jest pełno dosłownie. Dziecka to jeszcze nie sprzedawałam to nie wiem ale swoich to nie dam rady sprzedać tylko jedna sukienkę się udało 

Aneczka jasne tego od groma jest wybór wielki i dlatego ciężko nawet za grosze to sprzedać 

Moze od cen zależy, ja kiedyś po corce to pamietam ze  ciężko było  sprzedać zwlaszcza jak kupione w croccodrillo czy w innym droższym sklepie zalozone kilka razy i w zasadzie albo za bezcen trzeba było oddać albo oddawałam kuzynce za free.

Teraz wiekszosc rzeczy kupie w pepco jak już się wybiorę;) bo te rozmiary od 62-74 to na kilka razy, chyba że ceny beda wysokie to popatrze na vinted lub olx moze sie skusze;) 

Co do ubran damskich to teraz duzo wyprzedaży więc każdy szuka po sklepach, jak zamkna galerie albo zrobi się chłodniej to może coś się ruszy ze sprzedażą;)

Oj ze sprzedażą faktycznie jest problem, z tego co widziałam ludzie sprzedają ubranka za 2-3 zł i nawet one nie idą. Ja sama wolę już wydać po rodzinie czy znajomych niż męczyć się ze sprzedażą za grosze

ja chyba tylko 2 rzeczy sprzedałam i do tej pory nic 

U mnie też kiepsko, a opłaca się kupować z tą przesyłką jak mówicie... właśnie kupiłam sobie szpilki na wesele nowiutkie, bo komuś za małe :) 

A w pepco są pogłębione wyprzedaże... kupiłam małej ciuchy po 1,5 do 3,5 zł max

2xH we wszystkich pepco? Muszę się tam wybrac;) 

Myśle, ze tak, bo u mnie było , a siostra z innego tez cos kupiła 

to w przyszłym tygodniu ruszę;)

2razyH super musze popatrzeć w pepco u nas.pewnie szykują jesienna kolekcje i trzeba miejsce zrobic

Anita myślę że w przyszłym tygodniu może już nie być skoro DwaRazyH teraz mówi że jest wyprzedaż.

Też tak uważam , a sporo mamusiek było i czyściło wieszaki. 

Teraz wchodzi już nowa kolekcja i jest m.in.: Harry Potter :D 

no moze być zapóżno ale ja leżąca wiec nie mam jak tam sie doczłapać;( coś tam zawsze wygrzebie;) a maż w przyszłym tygodniu dopiero ma troche wolniejszego czasu a w weekend to nei chce isć w te tłumy ;( 

poza tym chyba nie we wszystkich są wyprzedaże bo ostatnio mama poszła tam u siebie do pepco i nic nie było;( 

zreszta te dla maluszków 62 - 74 to takie raczej mało chodnile;( często jak córce szukałam wiekszych ubrań to zawsze tego było pełno w koszykach ;)

Czemu co się stało? 

U na sjest troszeczkę wyprzedaży 

Ja Wam polecam książeczki których używam sama zarówno w pracy nauczyciela (pracuję z maluchami) jak i dla własnych dzieci - są to książeczki edukacyjne, malowanki z naklejkami, bajki i czytanki od Wydawnictwa MD Monika Duda. Na ich stronie kupicie je dużo taniej niż w innych księgarniach. Szczególnie polecam Szlaczki ze smokiem do nauki pisania po śladzie, Misie urwisie w przepięknej oprawie brokatowej, i malowanki notesowe gdzie można łatwo wyrwać kartkę. Od lat mnie nie zawiedli. Polecam i Wam