Książeczki dla dzieci

Anabanana nie chodzę. Albo nowe kupuje albo używane przez olx

Anabana nigdy nie korzystalam nawet wiem czy się tam oplaca ;) ale często na wyprzedażach cos wyszukiwałam w ubiegłym.roku w Gdyni były targi książek to tez zamiast z muszlami to z książkami wróciliśmy z nad morza ja czesto nie czytam ale corka ma książek w grom udalo sie zaszczepic smykałkę do czytania;) 

Duzo książek kupowalam przez olx alenw pakietach teraz wysyłki z za 1 zl wiec tez można coś wyszukać;) nie szukam bo zaraz coś zamowie;) a może tylko zerknę;D 

Ja kupuje książeczki sensoryczne dla córeczki ale przez internet a takie zwykłe dostaliśmy od koleżanki 

Kicia Kocia i Pucio są super, mamy od dawna i dalej do nich wracamy, częściej wybiera je trzylatek, ale pięciolatek też chętnie słucha. Dodatkowo Pucio super też się sprawdza jako książka logopedyczna. 

Najmłodszemy synek, który ma teraz pięć miesięcy ma książeczki kontrastowe, jednak najsmaczniejsze są te do kąpieli;) chce mu kupić jeszcze takie z elementami sensorycznymi, znalazłam gdzieś ostatnio recenzje takich, wyglądają super, na pewno się zdecyduje na jakąś przy kolejnym zamówieniu w księgarni. 

Anita , a nie za 5 zł jest teraz wysyłka na olx?

To pewnie zalezy od kategorii albo wielkości paczek;)

Większość ogłoszen na wysyłkę za 1zl;) gdzies czytalam ze do końca września,)

Małe i średnie paczki na pewno są za 1zl w kategorii dla dzieci

Dokładnie w kategorii dzieci nie wiem czy książki się wliczają ,ale te dla dzieci moim zdaniem powinny. Zaraz zerkne

Ja wczoraj sprzedałam właśnie spodnie, sukienkę i nerkę w sensie taka saszetkę. Wystawiłam parę rzeczy także ale można kupić dużo rzeczy taniej. Tylko powiem Wam że chciałam kupić mleko dla mojej córki to tak wykupują że co chce kupić i pisze do sprzedającego to każdy mi pisze ze jest już nie dostępne.. Także nie wsztstkie produkty jesteśmy w stanie kupić taniej. Zawsze te około 8 zl w kieszeni. Ja zawsze mówię że za te 8 zł jeszcze mogę coś kupić 

Monia gdzie udaje Ci się sprzedać te rzeczy? Bo ja już od jakiegoś czasu mam wstawione ogłoszenia i nic ;(

Na vinted albo na olx też teraz jest wysyłka za 1 zł to ludzie czają dużo :D

Monia dokładnie teraz szal jest ludzie to dużo kupują z wysyłką bo jak piszesz promocja jest na dostawę 1 zl

U mnie teraz duzo na olx idzie. Choć i na vinted się coś uda ale rzadko. Olx teraz jest najbardziej konkurencyjne przez tę  dostawę za 1 zł wiec warto próbować. :)

Oooo dobrze wiedzieć o tej dostawie, w jakich tematach ona dotyczy, bo jak ja mam coś wystawione (np. książki) to są po 5 zł :(

Dziewczyny, uważajcie na olx i sprzedaż... 

też wystawiłam kilka rzeczy i od razu ktoś do mnie napisał, że potrzebuje mój mail, bo serwer wywala..

oczywiście już zrobiło się to podejrzane. 

Załączam zrzut ekranu jak wygląda fejkowy mail.... był w spamie, uważajcie. :(

DwaRazyH wszędzie próbują wyłudzić dane, oszukać lub wirusa wpuścić. Trzeba piorostu uważać. Czasem warto u wpisać w internecie i zobaczyć co ludzie na ten temat piszą albo po prostu skontaktować się z głównym źródłem czyli w tym przypadku OLX. A jak coś wydaje się podejrzane to nie otwierać nic nie robić 

Wiem, napisałam tylko dla ostrzeżenia dla Was, jeżeli niektóre z nas coś sprzedają. 

Ja mam sporo ubrań wstawionych i nic :( musze opuścić ceny :( 

Ale chyba też weekend i ładna pogoda robi swoje , bo dzisiaj dodałam też kilka rzeczy to nawet nie ma oglądalności 

DwarazyH oni tam cały czas kombinują na olx by oszukać. Ja jak widzę inromcje na Whatsapp z olx zaraz blokuje nie wchodzę w rozmowę. Na olx mają nawet instrukcje jak coś będzie kupione jak to wygląda. Ja miałam ostatnio przesyłkę,że jest jakaś usterka i nie można etykiety wygenerować. Po paru godzinach było już okej. Jak jest jakoś błąd to i tak to będzie się odbywać przez olx ,a nie inne strony