Książeczki dla dzieci

Moja córa ma roczek, od dłuższego czasu (kilku m-cy) uwielbia książki twardo stronicowe, z elementami sensorycznymi. Mam kilka z wypustkami silikonowymi z serii "dotykam poznaję" wydawnictwa AWM. Ale lubi też inne, mamy tego sporo, więc co jej wpadnie w rękę to ogląda albo ściąga wszystko z regału. Z miękkimi stronami też bierze ale muszę jej zabierać bo może zniszczyć. Najbardziej lubi takie grube książki moje lub mojej mamy i uwielbia jak jej te kartki lecą pod paluszkami, tak przesuwa paluszkiem po brzegu.

Z dźwiękami też jej się bardzo podobają. Mam jedną fajną z Usborne po angielsku, ma wstawki materiałowe i dźwięki. I mam tez z awm "Hu hu w lesie", również bardzo fajne są te dźwięki i kolorystycznie mi się podoba, taka pastelowa.

U Nas ostnio na topie "rzeka" z akademi mądrego dziecka.   Widzialam na okładce że seria ma też inne także zakupimy pewnie 

Jolly baby są super. Jeszcze lepsze są Lilliputiens ale dosyć drogie. Myślę że takie ksiazeczki pasują na długi czas. 

O rany, faktycznie, około 200zl.. Trochę dużo;(..

Niestety trochę dużo.

Sporo jak za książeczkę. Szczególnie, że jest sporo tańszych i też dość dobrych alternatyw.

200 zł za książeczkę nie dałabym. Ja wiem, że piękne wykonanie, materiały itp ale dla mnie to dużo 

Drogie  ale na prezent w sam raz ;) można komuś podsunąć pomysł jak się chce dla dziecka a samemu ciężko się przemóc  aby kupić:) 

Mi się podobają typu ,,czytaj  z albikiem,, ale to już dla starszaków ;) 

Silnik też mi się podoba. Ale przeraża mnie cena pakietu startowego. Dlatego trochę to odwlram w czasie

Znalazłam na vinted kobietę która szyje na sprzedaż ksiazeczki sensoryczne. Użytkownik pola540. Co sądzicie o tym ?

Iwona, nie znajduje mi takiej osoby ;( 

Prześliczne książeczki, widać że krawiectwa się nie boi. Zapisuje ją i podeśle osobom, które zastanawiają się nad tym co nam sprezentować :)

Trzeba kliknąć u góry użytkownicy. Jak na zdjęciu. 

Zapytałam tej pani czy uszyje książeczkę w okreslonej tematyce :D

Takie ręcznie robione książeczki to dopiero super pomysł na prezent. I nawet atrakcyjnie cenowo to wychodzi akurat u tej konkretnej użytkowniczki. Ciekawe czy za dopłatą jest też opcja personalizacji.

Mi wyszukało. Faktycznie są piękne i nie drogie. Myślę, że skoro są szyte ręcznie to nie byłoby problemu z umieszczeniem tam np  imienia;).

Rzeczywistość książeczkę piękne i nie drogie jak na ręczna pracę 

Kucze szkoda że wcześniej nie wiedziałam że są takie książeczki. Piękne i cena też ok

Bardzo ładne te książeczki, chociaż dla maluszka bym na pewno nie wybrała takich z cekinami, bo lubią się odrywać i potrafią skaleczyć małe rączki :)  Moim zdaniem fajny prezent, oryginalny. I ceny u tej pani na Vinted też atrakcyjne, moim zdaniem jak na ręczną robotę to o wiele za niskie! 

No ja nie umiem jej  odszukać:(((( ciemna masa ze mnie  , widzicie dalej się uczę IG , ostatnio mi koleżanka pokazała nawet ,gdzie jest stories i się śmiała, że ją oznaczam w konkursach , a tego nie wiem  ;) 

Danutka, obok wyszukiwarki musisz rozwinąć ten panel po lewej stronie, zaznaczony jest, że przedmiot, a musisz zaznaczyć użytkownik ;).