Książeczki dla dzieci

Pucio u nas tez był hitem . Kicia kocia teraz tez jest na tapecie 😂

Moje dziecko dopiero na etapie kart kontrastowych, ale dzieciom z rodziny czy znajomych też prezentowałam Pucia i Kicię Kocię. Bardzo fajne książeczki i dzieci je lubią.

My na książeczkach kontrastowych ale też rozkładam już takie że zwierzątkami. Czytamy bajki i pokazuje Małemu obrazki. 

Pucia planuje niedługo zacząć kupować.

Ja przy kilkutygodniowym dziecku na próbę, na szybko puściłam filmik z yt na telefonie z kontrastami, 5 minut była zainteresowana więc spoko.

Dla trochę starszych dzieci polecam też Martynke córka za nią szalała w wieku 4-6 lat 

My dostaliśmy ostatnio taką miękka książeczkę kontrastową ze zwierzątkami. Bardzo fajna i mały jest zainteresowany, chociaż ma dopiero 3 miesiące.

Każda praktycznie książeczka sensoryczna jest super. Mały dostał od koleżanki taka z samochodami na każdym jest inna faktura a kupiła ją w Biedronce za 15 zl

O to super cena. W Biedronce można spotkać naprawdę fajne książeczki dla dzieci.

w tych czasach cena super, i książeczka również 

Lea fajna książeczka taka kontrastowa u mnie młodsza miała taką mate i też ja uwielbiała ;) 

Co do biedronki i książek uwielbiam tam poszperać;) bo mają naprawdę fajne książki nie tylko dla dzieci ;) kiedyś się zastanawiałam kto wybiera te książki do ich sklepów;) 

Też lubię w Biedronce albo w Auchan jest mnóstwo ksiazeczek/kolorowanek za grosze. Tam też warto poszperac;)

w biedronce są czasem fajne cenowo książki, ale niestety też często bywa, że już są uszkodzone :d 

W Auchan lubiłam wyprzedaże książek mam kilka fajnych książek;) 

Właśnie z Auchan przypomniał mi się strzał w 10 " cudaczek wysmiewaczek" 

Jeśli ktoś nie ma warto ją mieć;) 

To muszę zerknąć za jakimiś kolorowankami bo moja córka jest na etapie kolorowania. Niestety i ściany już nawet ucierpiały 

Ohoho chyba ten etap każdy musi przejść xD

Ja mojemu synowi czytam " Jan Brzechwa czyta dzieciom " piekne wiersze i piekne kolorowe  obrazki .

Oooo tak w Auchan jest bardzo  duży wybór kolorowanek, książeczek. 

Ostatnio widziałam serię z Martynką,  kocham ją  :) 

Od babci w 1szej klasie podstawówki dostałam,,Martynka na wakacjach,, z odręczną dedykacją,  pierwsze jej strony znałam na pamięć, bo ciągle ją czytałam,  teraz będę ją czytała swojej córce  

Polecam wesołe dźwięki Na wsi, książeczka z głowami zwierzątek i po naciśnięciu słychać ich odglosy, córka się nią interesuje od kilku miesięcy, obecnie ma 10 i nadal się nie znudziła ale jej stan pozostawia wiele do życzenia po intensywnym użyciu �

W Auchan nigdy nie oglądałam się za książeczkami a czasem bywam. Właśnie zastanawiam się jaką książeczkę mogę teraz kupić synkowi 6 miesięcy, bo wydaje mi się, że z tych pluszowych i kontrastowych już powoli wyrasta.

Lea&Leo polecam z Biedronki książeczki sensoryczne baw się i dotknij każda strona ma pojazd w którym coś można dotknąć i są to różne faktury