Książeczki dla dzieci

O to piękne książki :) u nas były bardziej takie do rozwoju mowy, ja zaczynałam od pucia, potem jano i wito, kicia kocia.

Moja córka 3. Letnia lubi takie proste krótkie bajki w których się pokazuje, szuka coś na obrazkach, np mamy książkę o lesie i na każdej stronie szuka się jakiegoś zwierzątka, odpowiada się na pytania co robią dzieci , zwierzęta itp . Fajne i mądre tak mi się wydaje. Ja jestem oczarowana serią książek z ulicy Czereśniowej. To co tsm się dzieje na tych obrazkach jest szkół. Też.lubi córka jak jej opowiadam i wymyślamy jakie historię

U nas tak samo . Pucio kicia kocia 

U nas tez pucio się pojawil :) 

Chciałabym wprowadzić coś nowego ale nie mam pojęcia co

Ja jeszcze polecam książki z dźwiękiem. Ostatnio zakupiłam Aladyna z dźwiękami i fajnie jest podczas czytania dodatkowo kliknąć na stronie odpowiedni miejsce i urozmaicić czytanie np. odgłosami straganu.

O ciekawa książka nie widzialam takiej jeszcze ma gdzie można ja zakupić ? 

Ja kupiłam w empiku ale na internecie można zamówić w wielu miejscach więc warto porównać ceny gdzie się bardziej opłaca :)

Super na pewno sprawdzę :) 

Ja popatrze na empiku bo będę foty wywoływać to akurat przy jednej wysyłce 

O świetna taka dźwiękowa :) Też jak będę na empiku to może zamòwię coś takiego do odmiany. Zwykle zamawiam przez stronę ,bo jest dużo taniej ,a odbieram w sklepie :)

My uwielbiamy te dźwiękowe , chyba lepiej przez Empik online taniej zawsze

tak książki z dźwiękiem są super i też ciekawią dziecko, warto kupić. Ja miałam taką książkę z baśniami co czytało i moja córka ją uwielbiała. 

U nas hitem są książeczki Kicia Kocia. Dla takiego maluszka 4,5 miesiąca raczej wybierałabym kontrastowe albo z dużymi wyraźnymi obrazkami. 

Ja teraz zamówiłam książkę ze zwierzętami ktora Wydaje odgłosy jest ich 50 jestem ciekawa jak się sprawdzi 

Lisza a zamawialas te książeczki z księgarni czy z Allegro? 

Allegro i wzielismy coś takiego 

jutro będę odbiera jestem ciekawa czy syn będzie zainteresowany 

Na początek najfajniejsze są książeczki kontrastowe. Fajna ofertę ma Muduko. Są solidnie wykonane i takie Eco. 

Kicie kocie tez uwielbiamy :). . 

kicia kocia też chwalone przez mamy;) ja pamietam ze przy starszej córce był franklin ;) dużą kolekcje uzbierałyśmy;) ale potem przyszedł czas na zmiane ksiazek na powazniejsze;D

Tupcio chrupcio też ma fajne serie bynajmniej mi sie podobają;)

Lisza fajna taka ksiazka z odgłosami daj znać jak sie sprawdziła