O to piękne książki :) u nas były bardziej takie do rozwoju mowy, ja zaczynałam od pucia, potem jano i wito, kicia kocia.
Moja córka 3. Letnia lubi takie proste krótkie bajki w których się pokazuje, szuka coś na obrazkach, np mamy książkę o lesie i na każdej stronie szuka się jakiegoś zwierzątka, odpowiada się na pytania co robią dzieci , zwierzęta itp . Fajne i mądre tak mi się wydaje. Ja jestem oczarowana serią książek z ulicy Czereśniowej. To co tsm się dzieje na tych obrazkach jest szkół. Też.lubi córka jak jej opowiadam i wymyślamy jakie historię
U nas tak samo . Pucio kicia kocia
U nas tez pucio się pojawil :)
Chciałabym wprowadzić coś nowego ale nie mam pojęcia co
Ja jeszcze polecam książki z dźwiękiem. Ostatnio zakupiłam Aladyna z dźwiękami i fajnie jest podczas czytania dodatkowo kliknąć na stronie odpowiedni miejsce i urozmaicić czytanie np. odgłosami straganu.
O ciekawa książka nie widzialam takiej jeszcze ma gdzie można ja zakupić ?
Ja kupiłam w empiku ale na internecie można zamówić w wielu miejscach więc warto porównać ceny gdzie się bardziej opłaca :)
Super na pewno sprawdzę :)
Ja popatrze na empiku bo będę foty wywoływać to akurat przy jednej wysyłce
O świetna taka dźwiękowa :) Też jak będę na empiku to może zamòwię coś takiego do odmiany. Zwykle zamawiam przez stronę ,bo jest dużo taniej ,a odbieram w sklepie :)
My uwielbiamy te dźwiękowe , chyba lepiej przez Empik online taniej zawsze
tak książki z dźwiękiem są super i też ciekawią dziecko, warto kupić. Ja miałam taką książkę z baśniami co czytało i moja córka ją uwielbiała.
U nas hitem są książeczki Kicia Kocia. Dla takiego maluszka 4,5 miesiąca raczej wybierałabym kontrastowe albo z dużymi wyraźnymi obrazkami.
Ja teraz zamówiłam książkę ze zwierzętami ktora Wydaje odgłosy jest ich 50 jestem ciekawa jak się sprawdzi
Lisza a zamawialas te książeczki z księgarni czy z Allegro?
Na początek najfajniejsze są książeczki kontrastowe. Fajna ofertę ma Muduko. Są solidnie wykonane i takie Eco.
Kicie kocie tez uwielbiamy :). .
kicia kocia też chwalone przez mamy;) ja pamietam ze przy starszej córce był franklin ;) dużą kolekcje uzbierałyśmy;) ale potem przyszedł czas na zmiane ksiazek na powazniejsze;D
Tupcio chrupcio też ma fajne serie bynajmniej mi sie podobają;)
Lisza fajna taka ksiazka z odgłosami daj znać jak sie sprawdziła