Mieliśmy też takie , przy pierwszym synu i się sprawdziło
Dominika, ja od roku korzystam z Nukido Belo i nie znalazlam w nim zadnych minusow. Polecam naprawde z calegk serca. Piekne, funkcjonalne, wygodne do czyszczenia (co jest tez mega wazne odkad corka je samidzielnie😂)
Ja miałam kinderkraft lastree u mnie sprawdzało się super. Sprzedałam go w stanie idealnym. Ale jeżeli masz normalne krzesła to polecam ci Tylko podstawkę na krzesło. Kupiłam jakąś używana do mamy żeby miała u siebie i sprawdza się dużo lepiej niż krzesełko wg mnie. To cicco to chyba trochę przereklamowana firma i już sami nie wiedzą ile co ma kosztować tym bardziej że większośc produktów nie jest wartych swojej ceny
Bardzo fajny. Na plus różne kolory do wyboru i możliwość regulacji kąta siedzenia. Cena rownież zachęcająca (ok. 300 zł) Ale widać że jest dość dużych gabarytów więc to na minus.
Podoba mi się ten zielony.
O właśnie coś takiego szukam, może też zdecyduje się na ten model
Ten droższy jest super
Ważne też aby było mało zakamarków do czyszczenia
Oj tak im prostsze tym lepiej się czyści. Widziałam że do niektórych modeli krzesełek są teraz takie jednorazowe maty które po jedzonku można wyrzucić a krzesełko czyste.
Tylko czy to wychodzi dobrze ekonomicznie i ekologicznie. Wolę chyba przetrzeć krzesełko szmatką i wyprać raz na jakiś czas, jeśli zajdzie taka potrzeba
Ja mam beżowy i jest piekny. Co do gabarytow to nie wiem, u Mamy mam zwykle z Ikei i ono tez ma te nogi takie szerokie, ze chyba na jedno wychodzi jesli chodzi o zajmowanie miejsca a komfort i wygoda bez porównania
Też mi się wydaje że mogło by tego sporo wyjść
Też rozważam wybór tego z Ikea najzwyklejszego szybki do czyszczenia
My dostaliśmy kiedyś taki co miał wiele zakamarków do czyszczenia i był bardzo nie wygodny i ciężki teraz też myślę nad prostym zwykłym z ikei
No i najlepsze rozwiązanie w ikei mają fajne
A ktory jest dla ciebie lepszy ? Czy ten z ikei nie myślisz ze starczył by ? Że jest dobry ?
Te z ikei są takie zwykłe, proste i funkcjonalne. W każdej w zasadzie restauracji je mają i w zasadzie jak dla mnie są spoko.
Jesli mam porownac, to ten z Ikei jest typowo do zjedzenia i wyjscia. Nukido jest miekki, wygodny i wyprofilowany, corka po prostu lubi w nim siedziec. Je, bawi sie zabawkami na stoliczku lub czasem oglada w nim bajke.
W Ikea denerwuja mnje tez te nogi, stale ktos o nie haczy i sie potyka. W Nukido tez sa szerokie ale takie zgrabniejsze, nie przeszkadzaja tak.
Mi właśnie też zależy na czymś wygodnym i zgrabniejszym. Ten z Ikei mi się po prostu nie podoba
A masz może jakiś zgrabniejszy na oku ?
Dziewczyny wezcie ten z Nukido, gwarantuje, ze bedziecie zadowolone😉
A cena tez nie jest jakas mega wysoka, pozniej mozna go calego rozmontowac, wyprac i sprzedac dalej😉
Przy pierwszej corce mialam jeszcze jakies dwa inne (nie pamietam firm bo to bylo dawno) ale niby jakies wypasione, nie najtansze, a nie bylam z nich tak zadowolona jak z tego.