Krzesełko do jedzenia dla malucha

Mieliśmy też takie , przy pierwszym synu i się sprawdziło

Dominika, ja od roku korzystam z Nukido Belo i nie znalazlam w nim zadnych minusow. Polecam naprawde z calegk serca. Piekne, funkcjonalne, wygodne do czyszczenia (co jest tez mega wazne odkad corka je samidzielnie😂)

1 polubienie

Ja miałam kinderkraft lastree u mnie sprawdzało się super. Sprzedałam go w stanie idealnym. Ale jeżeli masz normalne krzesła to polecam ci Tylko podstawkę na krzesło. Kupiłam jakąś używana do mamy żeby miała u siebie i sprawdza się dużo lepiej niż krzesełko wg mnie. To cicco to chyba trochę przereklamowana firma i już sami nie wiedzą ile co ma kosztować tym bardziej że większośc produktów nie jest wartych swojej ceny

Bardzo fajny. Na plus różne kolory do wyboru i możliwość regulacji kąta siedzenia. Cena rownież zachęcająca (ok. 300 zł) Ale widać że jest dość dużych gabarytów więc to na minus.

Podoba mi się ten zielony.

O właśnie coś takiego szukam, może też zdecyduje się na ten model :smiling_face:

Ten droższy jest super

Ważne też aby było mało zakamarków do czyszczenia

1 polubienie

Oj tak im prostsze tym lepiej się czyści. Widziałam że do niektórych modeli krzesełek są teraz takie jednorazowe maty które po jedzonku można wyrzucić a krzesełko czyste.

1 polubienie

Tylko czy to wychodzi dobrze ekonomicznie i ekologicznie. Wolę chyba przetrzeć krzesełko szmatką i wyprać raz na jakiś czas, jeśli zajdzie taka potrzeba

Ja mam beżowy i jest piekny. Co do gabarytow to nie wiem, u Mamy mam zwykle z Ikei i ono tez ma te nogi takie szerokie, ze chyba na jedno wychodzi jesli chodzi o zajmowanie miejsca a komfort i wygoda bez porównania

Też mi się wydaje że mogło by tego sporo wyjść

1 polubienie

Też rozważam wybór tego z Ikea najzwyklejszego :slight_smile: szybki do czyszczenia

1 polubienie

My dostaliśmy kiedyś taki co miał wiele zakamarków do czyszczenia i był bardzo nie wygodny i ciężki teraz też myślę nad prostym zwykłym z ikei

2 polubienia

No i najlepsze rozwiązanie :slight_smile: w ikei mają fajne

A ktory jest dla ciebie lepszy ? Czy ten z ikei nie myślisz ze starczył by ? Że jest dobry ?

Te z ikei są takie zwykłe, proste i funkcjonalne. W każdej w zasadzie restauracji je mają i w zasadzie jak dla mnie są spoko.

Jesli mam porownac, to ten z Ikei jest typowo do zjedzenia i wyjscia. Nukido jest miekki, wygodny i wyprofilowany, corka po prostu lubi w nim siedziec. Je, bawi sie zabawkami na stoliczku lub czasem oglada w nim bajke.
W Ikea denerwuja mnje tez te nogi, stale ktos o nie haczy i sie potyka. W Nukido tez sa szerokie ale takie zgrabniejsze, nie przeszkadzaja tak.

1 polubienie

Mi właśnie też zależy na czymś wygodnym i zgrabniejszym. Ten z Ikei mi się po prostu nie podoba :frowning:

A masz może jakiś zgrabniejszy na oku ?

Dziewczyny wezcie ten z Nukido, gwarantuje, ze bedziecie zadowolone😉
A cena tez nie jest jakas mega wysoka, pozniej mozna go calego rozmontowac, wyprac i sprzedac dalej😉
Przy pierwszej corce mialam jeszcze jakies dwa inne (nie pamietam firm bo to bylo dawno) ale niby jakies wypasione, nie najtansze, a nie bylam z nich tak zadowolona jak z tego.

1 polubienie