Właśnie zastanawiam się między tym Nukido a tym Kinderkraft
O chyba fajny , planujesz jego zakup czy masz już go ?
Ojj już widzę , nie widziałam wiadomości nad linkiem
Nie mam , więc chętnie posłucham Waszych opinii
Daj znać jaki kupiłaś
Chyba zostanę przy nukido. Po prostu wolę coś z polecenia
Dasz znać jak tobie się sprawdzi
Masz rację, strzał w 10! Dzisiaj przyszedł i od razu testowaliśmy, bo też zaczęliśmy rozszerzać dietę. Widać, że jest naprawdę wygodny, fajnie wyprofilowany, kilka opcji regulacji oparcia, możliwość odsunięcia i przysunięcia tacki. Ja zamówiłam wersję z pałąkiem z zabawkami i córka siedzi nimi zahipnotyzowana
Czyści się też prosto. Dziś podawaliśmy brokuł, siedzisko jest jakby trochę skórzane, więc przetarłam szmatką i gotowe
Bardzo polecam. Ja miałam kinderkraft lastree ale to chyba tylko wyglądem się różni. Uwielbiałam ten leżaczek i on jest wysoko. Brałam sobie dziecko do kuchni, robiłam obiad a dziecko leżało tak że widziało mnie na normalnej wysokości a nie na podłodze.
Ooo widzisz za późno napisałam
To super że dobrze trafiliście
Haha bo tak troszkę za późno, ale z Nukido też mam opcję że córka sobie siedzi/leży na mojej wysokości. Jest przy tym też spokojniejsza, bo interesuje się tym co robię i może to oglądać. W bujaczku jak ja sadzałam to też sobie leżała, ale szybciej się denerwowała, bo była ciekawa a nic nie mogła dostrzec
Ooo to super ja już sobie screna zrobiłam aby nie zapomnieć i jakiś z tych dwóch wybiorę bo szukam czegoś podobnego a mam jeszcze czas na zakup
U nas już był pierwszy test krzesełka i brokuła. Krzesełko ocena 10/10, brokuł według córki 0/10
Hahha, może następnym razem będzie lepiej
no cóż, nie każdy od razu doceni jego smak
To jest super opcja. Dziecko jest wyżej, więcej widzi i jest zainteresowane bardziej
Bardzo sie ciesze, ze Ci podpasowal! Ja tez jestem z niego mega zadowolona wiec polecam wszystkim dalej:heart:
Powiedz mi teraz, bo może ty rozgryzłaś tą tajemnicę. Czy pasy da się jakoś wyciągnąć? Żeby wrzucić do pralki? mamy krzesełko lekko koło miesiąca, a pasy wyglądają jak po 3 dzieci
Nie, z tego co wiem pasow sie niestety nie wyciaga, ja je normalnie zapieram mydelkiem w krzeselku…
Moja kolezanka ta samo robi