Krzesełka do karmienia

Ja mam takie plastikowo ceratkowe i nie wyobrażam sobie innego , przy takim jedzeniu jak ostatnio preferuje Jasio to chyba bym się zamordowała a tak to biorę ściereczkę i zmywam co mu tam wyleci i po sprawie. I dla mnie to wygoda bo jak coś chce zrobić w kuchni to mam go na oku , ma 5 punktowe pasy i ogólnie jest ok . Cena też niczego sobie była

1

Dla mnie krzesełko do karmienia bardzo się przydało, by utrzymać moja córkè w jednym miejscu przy jedzeniu, nie miała z niego jak wyjść. Kiedy była już większa rozłożyłam krzesełko na stolik i krzesło, przy którym sama jada. Polecam właśnie takie, ktore rośnie razem z dzieckiem

Ja ma krzesełko jeszcze po córce. To jest takie zwykle drewniane krzesełko. Mozna je rozlozyc i zrobić stoliczek. To jest fajne do starszego dziecka, bo moze przy nim usiąść i malować lub samodzielnie jeść.

Obecnie jestem na etapie szukania krzesełka do karmienia. Macie może jakiś godny polecenia model krzesełka, bo jest tego ogrom, a chce dokonać udanego zakupu na parę lat :slight_smile:

Ooo Marta - bo jakiś czas temu na innym wątku, szukałam właśnie informacji z pierwszej ręki o Polly Magic :slight_smile:
powiedz mi czy używaliście go od urodzenia czy później? bo ono ma zdaje się oznaczenie 0m+ i się zastanawiałam nad jego kupnem już teraz, zamiast leżaczka.

mnie osobiście też nie przekonują ani krzesełka drewniane ani te najprostsze Ikeowe. ale oprócz wygody rozumiem że może to być również kwestia finansów. krzesełko w Ikei, razem już z tacką i wyściełaniem można kupić za ok. 100 zł. A to Polly kosztuje 800 zł…
moja siostra ma dla swojego synka krzesełko z Ikei i oboje wydają się być zadowoleni :slight_smile:

A tam dziecku nie jest twardo. Takie krzesełko ma gąbeczkę pod pupą i pleckami.

Gosia ja za swoje zapłaciłam 550 zł na allegro ale sprawdz jeszcze na ceneo i skąpcu bo zależy jaki chcesz kolor. ja mam niebieski a np. rózowy był już za 470 zł. Ja kupiłam jak mała miała 6 mcy i jeszcze nie siedziała. Fajnie mi się sprawdził w kuchni bo miałam ja na wysokości oczu jak np. gotowałam a w bujaku nie chciała siedzieć bo za nisko i mnie nie widziała:) Jestem niego bardzo zadowolona.

ja kupiłam takie http://allegro.pl/krzeselko-do-karmienia-3w1-rozkladane-stolik-new-i4407526111.html i jestem z niego mega zadowolona. jak maluszek zaczynał dostawać pierwsze jedzonko można było regulować nachylenie fotelika.

Czy ktos z was posiada krzeselko do karmienia takie ktore sie rozklada na czesci pierwsze i jest z tego stolik i krzeselko dla chodzacego dziecka? Czy zdalo komus takie rozwiazanie egzamin? Przydatne sa takie gadzety czy nie? Zwstanawiamy sie z mezem nad kupnem krzeselka i nie wiemy czy standardowe czy z gadzetami?:slight_smile:

Kupiłam Fisher Price stoliczek do karmienia i do zabawy, ma w srodku siedzisko. Jest fajny i praktyczny, ma nawet gryzak wmontowany. Na allegro można kupic nowy dużo taniej niż w sklepach.

My też mamy rozkladane na stolik i krzesełko. Bardzo fajnie się sprawdziło w starmndyzym mieszkaniu w malym niestety brakuje miejsca bo nawer złożone w pion zajmuje go dużo. Na raziw stoi u mamy jako miejsce zabawy synka boo czesto tam bywa ale nie wiem czy nie kupimy dla bliźniąt drugiego skladanego, jedno już mamy tu u siebie.

nasze krzesełko tez można rozłożyć na dwie części, ale zw względu na to że córeczka ma swój drewniany stoliczek z krzesełkiem, ten od krzesełka jest nam nie przydatny .

My mamy plastikowe z regulacją wysokości i stopnia nachylenia. Jestem bardzo zadowolona, tacę można wypiąć i szybko umyć, można ją również używać osobno bez krzesełka aby podać coś dziecku.

ja rozwazam takie zwykle z Ikei, białe z tacką, plastikowe czyli łatwe w czyszczeniu, zajmuje mało miejsca, jest niedrogie, moze je macie i cos o nim napiszecie?

My jednak postawimy na dwa składane aby jak najmniej miejsca zajęły bo w kuchni jeszcze wózek podwójny stoi więc mimo że nie jest jakaś mała to miejsca brak na większe krzesełka.

Ja kupiłam z ikei.Jestem zadowolona,bo jest bardzo łatwe do utrzymania w czystości,nie ma pokrowców,więc
wystarczy przetrzeć zwilżoną ściereczką czy nawet chusteczką nawilżającą.A i jest też bardzo stabilne.

Ja posiadam plastikowe z regulacja wysokości i pochylenia. szybkie do czysczenia,zdejmowana ceratka z siedzenia i tacka;) polecam;) a i po zdjęciu tacki zostaje stoliczek także dziecko może uzywac je również do zabawy;)

Ja mam drewniane krzesełko zrobione przez wujka. Parę dzieci u nas w rodzinie juz przerobiło to krzesełko . Juz niedługo przyjdzie czas na moja córkę.

Ja mam plastikowe, z regulowanym oparciem i tacką, zabezpieczeniami i pasami- a trzeba patrzeć, bo nie wszytskie mają. I jest to krzesełko 2 w 1, czyli potem rozkłada sie i jest stolik z krzesełkiem. Mnie bardzo odpowiada, bo łatwo się czyści, ma kółka top jeżdżenia, więc nie muszę tachać tego, tylko elegancko podjeżdżam:)

plastikowe z ikei antilop ma mnóstwo dobrych opinii, a przy tym jego cena i łatwośc czyszczenia, przenoszenia robią wrazenie, ceratki w krzesełkach mają tendencję do pękania, więc ja bym się nie odwazyła, dobre krzesełko powinno posłużyć ze 2 lata