Ja też a i często na zapas zamawiam na allegro
Ja wczorak zapomniałam ![]()
Ale chyba możesz od początku zacząć ?
Dobrze że przypominacie bo bym zapomniała ;D
Dobrze że jest 5 dni do odbioru bo dziś nie miałam czasu
To po wygraniu nadal musisz udostępniać?
nie można od początku bo pula nagród została wyczerpana, ja też kiedyś zapomniałam a teraz póki co pamiętam .
Już się pogubiłam, raz słyszałam że się da wrócić a teraz że nie
jak się nie da to szkldaa , rossman coś nie popisał jeśli chodzi o nagrody z piany
No mi się nie dało drugi raz ![]()
Jak były to poprzednie rzeczy z neboa to mi się udało raz wrócić . A teraz pilnuje to nie wiem . A ja wczoraj poszłam odebrać dyfuzor i gąbki i Pani mi dała wszystko od początku co było . Bo ja nie miałam czasu iść poodbierać błyszczyka itd i myślałam , że to przepadło bo kupony zniknęły , a jak zeskanowałam aplikację to mi Pani mówi „ooo tu ma Pani dużo do odebrania „ i dała po koleji wszystko .
A dlaczego nie popisał? Zupełnie nie rozumiem. To była ich inicjatywa i pomysł i dał co uważał za słuszne. I tak uważam że dał sporo rzeczy za darmo , trudno żeby wszystko dawał za darmo …. A ta akcja jest po to aby ludzie przychodzili odbierać i przy okazji robili zakupy oraz żeby niektóre rzeczy mogli kupić tanio. I tak dali trochę rzeczy za darmo
Ooo to chyba trafiłaś na miłą Panią ![]()
To trafiłaś na świetną panią
ja jak coś odbierałam to pytała co chce to nie pomyślałam że może mieć tam wszystko rozpisane
Zaczęłam od poczatku zobaczymy ![]()
To ciekawe, moim zdaniem powinno się zaliczyć bo zapisałaś się jak były produkty
Przed mną były też dwie kobiety i też dostały kilka rzeczy odrazu . I jedna zaczęła mówić co ma do odbioru to ekspedientka powiedziała , że ona wszystko widzi .
No to jak będę w sklepie i jak zapyta co dać to udam głupią i powiem „ to tam nie widać co jest „ hihi teraz się nie wywinie
Też mi się tak wydaje
zobaczymy