Haha mi tak samo cały czas wysyłają , bo wiesz ten ręcznik nie jesf tak do końca za darmo:rofl:![]()
![]()
@daruniax33 u mnie jak coś już przepadnie to już nie dostaję tych rzeczy
Akurat im tam dużo komentowałam i udostępniłam postów , jak wyślą to skomentuję nic mnie to nie kosztuje a może będą mieć nagradzanie za aktywność haha
Ja też im komenuje to co mi wysyłają w sumie coszkodzi dodać komentarz niech się rozwijają ![]()
Weszłam zobaczyć ile kosztuje ten ręcznik
sama bym go nie kupiła ![]()
![]()
Ale jak to
chyba wcale nie musisz przecież to nie współpraca barterowa
No nie ale jak był ten konurs na ręcznik to mile widziana była aktywownosc w profilu i byłem na Maxa więc to się tam liczyło niż odpowiedź jaką udzieliłam
a teraz udostępnię bo mi nie szkodzi a jak kiedyś zrobią tak jak the slings nagrodę co miesięczną za aktywność to może coś się uda ![]()
![]()
![]()
Och dobrze ! Zapomniałam, dzięki ![]()
Dobrze , że przypominasz ![]()
Właśnie weszłam i okazało się że wczoraj zapomniałam
To chyba Ci przepadło ?
Ciekawe co będzie , mi to przepadło , brak nagrody więc nie robię ![]()
Pokazało że mogę od nowa więc mam teraz pierwszy dzień
Muszę kupić , super cena i opłaca się . Używałam ich już i są ok .
Ja kiedys u mnie zapytałam to odpowiedziała „ale ja już nic zaległego nie mogę wydać” .
Kurde ! Byłam dziś i kupiłam pampersy a płatki wcześniej w normalnej cenie ![]()
@Po.prostu.mama dzis byłam i powiedziałam że chce dyfuzor i co tam jeszcze zostało , dostałam tylko jego
więc @daruniax33 trafiła na fajną kasjerkę
@Karolinnna No mi też się tak przytrafiło że kupiłam w normalnej cenie bo mi brakowało i dzień później pyk i promocja🫣