Konkursy i promocje AKTUALNE

Kontynuując dyskusję z Kody zniżkowe, rabaty, promocje:

4 polubienia

Oooo jej . Przyciął mi się temat o promocjach i przez przypadek mi się nowy temat zrobił . Nie wiem czemu ale nie wchodził mi post i mi się wszystko przycięło, próbowałam przez różne funkcje i dodałam nowy wątek

Ale super , że jest nowy wątek! Już dawno o tym myślałam , bo strasznie mi się zacinało tylko myślałam , żeby może zmienić nazwę na konkursy i promocje ? Bo ciężko mi znaleść było zawsze ten wątek . W rossmanie jest fajna promocja

2 polubienia

Ok zmieniłam tytuł , no ja próbowałam już wcześniej coś wstawić i nie dało rady , aż wkoncu dziś coś wskoczyło i jeszce nowy temat się utworzył :face_with_peeking_eye:

2 polubienia

A myślałam , że to tylko u mnie tak się zacinało :rofl::see_no_evil:

2 polubienia

Jakby post, to się każdemu powinno przydać

1 polubienie

[grid]

w biedronce
i przypominam o paczkach powitalnych :blush:
masło 3+3
olej

2 polubienia

Pytanie jak w tym poście chcemy do promocji podejść i jakiego typu bo takich biedronkowych czy lidlowych promocji gazetowych jest dużo :smiling_face::partying_face: tak żeby też wam nie zaśmiecać

1 polubienie

ja chce promocje na kendamil i pampers premium care :blush:

a water wipes też jest okej uważam

1 polubienie

Nie rozumiem?

2 polubienia

gdyby komuś się wyświetliła pomka na kendamil, kaszki helpa i pampers premium care to nich wyślę tutaj albo jak ktoś chce to może mnie oznaczyć :innocent: będę bardzo wdzięczna
a promocja na water wipes też uważam że jest okej bo są dobre

inni też mogą napisać na jakich promocjach im zależy

3 polubienia

A korzystasz z aplikacji Pampers ? Tam się zbiera punkty wpisując kody z opakowań i potem można wymieniać na e-kupony lub zniżki 10 lub 20zl zamawiając przez Allegro, Empik czy Media Expert. Ja już kilka kuponów uzbierałam.

3 polubienia

korzystam wpisuje kody :blush: ale i tak można czekać na promocję i jeszcze tą zniszke wykorzystać :blush:
już raz mi się tak udało

1 polubienie

@magdallenka08971 jeśli dobrze pamiętam to Ty pisałaś że też korzystasz z aplikacji do robienia listy zakupów i że można połączyć to z innym telefonem . Podpowiesz mi jak to zrobić ?

1 polubienie

Myślę, że wszystkie dzieciowe promocje / czy to jakieś wyprzedaże ubranek w sklepach czy pampersy w lidlu :grin:

3 polubienia

A można komuś oddać na przykład kod rabatowy z tej strony pampersa?

2 polubienia

Też popieram, że chyba najlepiej tu wrzucać promocje dotyczące takich produktów, które możemy jako mamuśki wykorzystać dla swoich maluchów :star_struck::baby:t2:

4 polubienia

Też mi wyświetliło ta promocję na aplikacji , narazie mam kapsułek w zapasie także narazie nie kupuję :smiley:
@Molly ja dziś skorzystałam z słoiczków z hippa a że można było tylko 4 sloiczki wziąść wzięłam kolejne na numer męża :rofl: do tego płatki z nestle były 2+2

2 polubienia

nie wiem, nie sprawdzę tego bo zbieram punkty do 950, ale zawsze można się dogadać… tylko wiadomo mi jest na taki zakup potrzeba faktura (Alimenty)

2 polubienia

Można oddać. W sensie jest generowany kod w tej aplikacji który umieszczasz robiąc zakupy. Mówię tu o zniżkach na Pampersy w aplikacji

1 polubienie