Kody zniżkowe, rabaty, promocje

Dziewczyny nie znalazłam nigdzie idealnego wątku o którym myślę, więc rozpoczynam nowy.
Proponuję, abyśmy wymieniały się kodami zniżkowymi, czy też informacjami odnośnie fajniejszych, aktualnych promocji typu np darmowa dostawa itp. Nie chodzi mi tutaj o ceny z aktualnych gazetek, bo taki wątek już istnieje.

Bardzo często przychodzą mi smsy ze Smyka odnośnie zniżek na niektóre produkty (ubrania, buty)za okazaniem/wpisaniem kodu albo gazetki z H&M z kodami na zniżki w kolejnych zamówieniach.

Obecnie, jak wyżej wspomniałam trwa akcja w
H&M
-10% na zamówienie
kod: 0420
ważność: 07.08.2016r

Agnieszka, właśnie widziałam powyższy wątek i trochę bałaganu by się zrobiło, bo promocje z gazetek tak na prawdę każda z nas może sobie sprawdzić online czy w papierowych, dostarczanych do domu :wink: a kody zwykle są dla członków klubów i nie dla wszystkich dostępne :wink: Czasami są to jednorazowe bony, których nie wykorzystamy a może inna Mama będzie chętna, dlatego pomyślałam o całkowicie odrębnym wątku :wink: Ale pozostawiam do dyskusji, ewentualnie do decyzji redakcji :wink:

W Reserved Kids jest promocja -kup trzy rzeczy zapłać za dwie.
Właśnie dzisiaj dostałam smsa od Smyka-do 70% wyprzedaż ubrań i butów z kolekcji wiosna/lato 2016

Mi pomogła strona http://kody-rabatowe.info - zyskałam 10% rabatu do naszsmyk. Jest sporo fajnych promocji i zniżek :slight_smile:

Polecam zapisać się do Klubu Hipp, przysylaja słoiczek, łyżeczki, kupony na zniżkę do Rossmana, zwykle -20% oraz kupon na odbiór słoiczka i soki za grosz

Mój mąż mówi ze “Ty to jestes królowa zniżek i promocji” :slight_smile:

Dziewczyny w SMYKU można obniżyć koszt zakupów o 45%
Wpisujemy kod: rabat25
— 25% rabatu na ubrania i buty Cool Club
po czym wpisujemy w to samo okienki po odświeżeniu strony kod:DZIECKO
— 20% na ubrania i buty Cool Club

:slight_smile:

Super wątek :wink: jak tylko dostanę jakieś kodziki to na pewno się podziele :wink:

Dobry pomysł. Też polecam się zarejestrować na stronie Hipp, my już odebraliśmy swoje 2 paczuszki i próbki mleka. :slight_smile: Jak jakiś rabacik i kod mi wpadną to dam znać. :slight_smile:

Oo z takich rejestracji ja także polecam zarejestrować się na Hipp - dostaliśmy słoiczek i znaczek do auta, że jedzie z nami dziecko :slight_smile:
Bobo-Vita - dostaliśmy książeczkę o rozszerzaniu diety, słoiczek i kaszkę
i najfajniejszy pakiecik od Enfamil, zarejestrowałam nas na Enfamama Klub - dostaliśmy książeczkę dostosowaną do wieku dziecka, kontrastową, próbki mleka następnego Enfamil x2sasz., oraz kubek niekapek z BabyOno :wink: Książeczka jest swietna, synek często do niej zagląda i się nią bawi :wink:

Ja polecam rejestrację w bebiklub można dostać fajną przytulanke sensoryczna:)

Też dostalysmy ta okładkę. A w Enfamilu chyba wyczerpały się zapasy, bo dostałam wczoraj pieluszke flanelowa duża, tabliczkę na przyssawki do samochodu, że jedzie dziecko i ulotkę, probeczek mleczka nie bylo, szwagierka dostała to samo, a jej synek ma 17mcy. Wcześniej były podobno grzechotki do 6 m-ca, od 6-12 kocyk minky a powyżej 12 kubeczek Babyono. Z Bebiko jakiś czas temu dostalysmy pierwszy album i pudełko na pamiątki, teraz podobno jest termoforek z pestkami wiśni. A z Bebilonu okładki są na początku, na po skończeniu przez dziecko 6 mcy z probkami mleka aktualnie jest ten sensoryczny kocyk, wcześniej były kołysanki. Z Musteli przysylaja probeczki kremu do pupci, żelu do kąpieli i saszetke z kremem ujedrniajacym dla mamy.

14.10.2016 od godziny 18-22 w Auchan jest noc markowych zabawek - 50 % .

W Rossmanie do - 49% kosmetyki do makijażu(podkłady,pudry,korektory,róże,bronzery) są w promocji do 17.10.

Z 5-10-15 dostałam wiadomość o 30% zniżce na kurtki,akcesoria i buty zimowe.Ta oferta jest dla klubowiczów.

Kurtki zimowe -25%?, reszta kolekcji zimowej -20% do jutra (17.10) na 5.10.15 :slight_smile:

Dziewczyny, super wątek. Zarejstrowalam się na wielu stronach o których tu mówicie. Mają przysłać różne rzeczy za rejestracje. Nie raz dopiero po urodzeniu. Zawsze cos. A powiedzcie czy po za ta rejestracja sami przesyłają coś od czasu do czasu czy tylko na tym poczatku po rejestracji? :wink:

Smyk online: outlet do -75% (podobno); -25% na ubrania dla dziewczynek; -25% na szumisie i inne promocje…
Outlet dla subskrybentów

K.Krzywoszynska mi w większości przysłali tylko raz, ale wielu znajomym wysyłają regularnie więc może i do nas jeszcze cos dotrze :slight_smile:

to zależy od strony bodajże w bebiklubie czy bebiprogramie jest tak że dostaje się w ciąży ja już mam ten prezent i później po urodzeniu dziecka bodajże po ukończeniu 3 miesiąca ale pewności nie mam, musisz poczytać na tych stronach:)

W bebiko, bebilonie i w hippie po 6 mcu, przy czym z hippa trzeba samemu zamowic klikając w banner, który pojawia się właśnie po tym wieku, a z tych pierwszych sami wysyłają, dodając czasem dodatki.