Dziewczyny nie znalazłam nigdzie idealnego wątku o którym myślę, więc rozpoczynam nowy.
Proponuję, abyśmy wymieniały się kodami zniżkowymi, czy też informacjami odnośnie fajniejszych, aktualnych promocji typu np darmowa dostawa itp. Nie chodzi mi tutaj o ceny z aktualnych gazetek, bo taki wątek już istnieje.
Bardzo często przychodzą mi smsy ze Smyka odnośnie zniżek na niektóre produkty (ubrania, buty)za okazaniem/wpisaniem kodu albo gazetki z H&M z kodami na zniżki w kolejnych zamówieniach.
Obecnie, jak wyżej wspomniałam trwa akcja w
H&M
-10% na zamówienie
kod: 0420
ważność: 07.08.2016r
Agnieszka, właśnie widziałam powyższy wątek i trochę bałaganu by się zrobiło, bo promocje z gazetek tak na prawdę każda z nas może sobie sprawdzić online czy w papierowych, dostarczanych do domu a kody zwykle są dla członków klubów i nie dla wszystkich dostępne Czasami są to jednorazowe bony, których nie wykorzystamy a może inna Mama będzie chętna, dlatego pomyślałam o całkowicie odrębnym wątku Ale pozostawiam do dyskusji, ewentualnie do decyzji redakcji
W Reserved Kids jest promocja -kup trzy rzeczy zapłać za dwie.
Właśnie dzisiaj dostałam smsa od Smyka-do 70% wyprzedaż ubrań i butów z kolekcji wiosna/lato 2016
Polecam zapisać się do Klubu Hipp, przysylaja słoiczek, łyżeczki, kupony na zniżkę do Rossmana, zwykle -20% oraz kupon na odbiór słoiczka i soki za grosz
Dziewczyny w SMYKU można obniżyć koszt zakupów o 45%
Wpisujemy kod: rabat25
— 25% rabatu na ubrania i buty Cool Club
po czym wpisujemy w to samo okienki po odświeżeniu strony kod:DZIECKO
— 20% na ubrania i buty Cool Club
Dobry pomysł. Też polecam się zarejestrować na stronie Hipp, my już odebraliśmy swoje 2 paczuszki i próbki mleka. Jak jakiś rabacik i kod mi wpadną to dam znać.
Oo z takich rejestracji ja także polecam zarejestrować się na Hipp - dostaliśmy słoiczek i znaczek do auta, że jedzie z nami dziecko
Bobo-Vita - dostaliśmy książeczkę o rozszerzaniu diety, słoiczek i kaszkę
i najfajniejszy pakiecik od Enfamil, zarejestrowałam nas na Enfamama Klub - dostaliśmy książeczkę dostosowaną do wieku dziecka, kontrastową, próbki mleka następnego Enfamil x2sasz., oraz kubek niekapek z BabyOno Książeczka jest swietna, synek często do niej zagląda i się nią bawi
Też dostalysmy ta okładkę. A w Enfamilu chyba wyczerpały się zapasy, bo dostałam wczoraj pieluszke flanelowa duża, tabliczkę na przyssawki do samochodu, że jedzie dziecko i ulotkę, probeczek mleczka nie bylo, szwagierka dostała to samo, a jej synek ma 17mcy. Wcześniej były podobno grzechotki do 6 m-ca, od 6-12 kocyk minky a powyżej 12 kubeczek Babyono. Z Bebiko jakiś czas temu dostalysmy pierwszy album i pudełko na pamiątki, teraz podobno jest termoforek z pestkami wiśni. A z Bebilonu okładki są na początku, na po skończeniu przez dziecko 6 mcy z probkami mleka aktualnie jest ten sensoryczny kocyk, wcześniej były kołysanki. Z Musteli przysylaja probeczki kremu do pupci, żelu do kąpieli i saszetke z kremem ujedrniajacym dla mamy.
Dziewczyny, super wątek. Zarejstrowalam się na wielu stronach o których tu mówicie. Mają przysłać różne rzeczy za rejestracje. Nie raz dopiero po urodzeniu. Zawsze cos. A powiedzcie czy po za ta rejestracja sami przesyłają coś od czasu do czasu czy tylko na tym poczatku po rejestracji?
to zależy od strony bodajże w bebiklubie czy bebiprogramie jest tak że dostaje się w ciąży ja już mam ten prezent i później po urodzeniu dziecka bodajże po ukończeniu 3 miesiąca ale pewności nie mam, musisz poczytać na tych stronach:)
W bebiko, bebilonie i w hippie po 6 mcu, przy czym z hippa trzeba samemu zamowic klikając w banner, który pojawia się właśnie po tym wieku, a z tych pierwszych sami wysyłają, dodając czasem dodatki.
Forum dla rodziców - sprawdź dlaczego warto się na nim udzielać
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim
doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji
ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum
rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować.
Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem,
pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce
dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne
informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić
się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej
porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna
strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest
na miejscu.
Forum dla mam - dlaczego warto dołączyć do społeczności mam Canpol babies
i wymieniać się poradami
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na
tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz
uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej
doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam
to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże.
Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają
doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat
rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają
wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże
lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię
kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i
zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka,
odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca
Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci,
którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą
podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości
do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać
odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię
interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach.
Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum
dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne
i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów
Canpol babies.