Konkursy i promocje AKTUALNE

Mi też ale wcześniej słabo się zgłaszałam

Wgl rzadko w tych konkursach instagramowych mi idzie :joy: jedynie się udało ręcznik z yosoy zdobyć :face_with_peeking_eye::joy:

Mi książkę kilka lat temu potem jakoś odpuściłam ale teraz znowu próbuję bezskutecznie póki co

Dziewczyny proszę o like pod komentarzem ewelka8990 :wink:

2 polubienia

1 polubienie

Też je kupiłam właśnie . Myślałam że się przydadzą :see_no_evil:
@Michaska listopad więc jeszcze troszkę zostało :slightly_smiling_face: ale szybko przeleci .:slightly_smiling_face:
@Po.prostu.mama ja narazie nie kupuje , może jeszcze kiedyś będzie jakaś promka . Bo tak wszystko kupuje a nie wiem czy się przyda :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

2 polubienia

Ale to na spokojnie u każdego inaczej :wink:
Ja np te które używam na piersi zostawiam bo na bank się przydadzą w zamrażalniku do jakiś stłuczeń czy coś na przyszłość a tak zamiast przykładania kawałka mięsa z zamrażalnika :smiley: wyjmę to :slight_smile:

A może akurat u ciebie się sprawdza :face_holding_back_tears: albo zużyjesz wlansie na stłuczenia :slight_smile:

A ty w jakim wieku masz maluszka? Kiedy rodziłaś? Chyba jesteś tu nowa z tego co kojarzę

Tak. Rodziłam koniec maja tego roku i mam tylko jedno dziecko :slight_smile:

1 polubienie

Aaaa to świeża mama :upside_down_face: super. Ja też mam synka Jedynaka jak narazie

A w jakim wieku ?
Ja gdzieś pisałam że nie chciałabym jedynaka ale obecnie mówię że tak będzie dopóki mi nie przejdzie

@Karolinnna macie rację , nie będę wyrzucać napewno . Jak już kupione to napewno się na coś zużyje :grin:

2 polubienia

Oj tak dokładnie ja wlasnie też tych nie używam i myślę po co mi one :woozy_face:
@Karolinnna wygrałaś w recznik w yosoy w tym rozdaniu? Ja tak samo teraz mi się udało :sweat_smile: 3 osoby mogły wygrać :slightly_smiling_face:

1 polubienie

Taaak ! Dodatkowo trzeba było być tam aktywnym :joy: i teraz mi wysyłałaja swoje posty żeby publikować haha

Ja próbowałam w colorstories ale się nie udało

Też tam próbowałam :frowning: tam jest strasznie ciężko :disappointed_relieved:

Dlatego chodzę do Rosmanna i odbieram jedynie gratisy. Ja w ogóle staram się kupować rzeczy na zapas jak są promocje i wkładam do kanciapy