Konkursy i promocje AKTUALNE

No nie wiem kiedy ludzie wchodzą na to :face_with_peeking_eye: może jeszcze się uda następnym razem . :heart_eyes_cat: Możesz mi przypominać bo ja zapominam wchodzić

1 polubienie

Też sobie te kupiłam ale narazie nie mam jak testować .

@magdap_96 na tamto też mi się nie udało :rofl: także jakiegoś szczescia nie mam , a można było wygrać ? Mi się nawet nie pokazuje więc nie wiem :rofl:

Będę pamiętać ! Dzień wcześniej napisze :joy:🩷

1 polubienie

Super by było coś teraz trafić nie mogę :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Ja też wybrałam cytrusową bo lubie te zapachy :star_struck:
@Anetteso_gmail.com masakra naprawdę ci ludzie nie mają zachamowań w zachowaniu , młodzież w dzisiejszych czasach schodzi na psy …

1 polubienie

Ja jeszcze nie wąchałam ale patrzą na opis to myślę że mi się zapach spodoba

Mnie pani Akurat zapytała jaki bym chciała zapach i też taki wybrałam :star_struck::star_struck:

Ja to tylko odbieram te co są za darmo :joy:

Te 1+1 to takie słabe coś im wyszły :face_with_peeking_eye::sweat_smile: ciekawe jaki gratis będzie następny :face_holding_back_tears: kiedyś rozdawali bransoletkę ze współpracy chyba z Apart? Nie jestem pewna z kim ale to była ładna bransoletka liczę że może taki gratis dadzą :joy:

Może nie tyle że słabe tylko akurat dają takie kosmetyki których nie używam

Jak dla mnie ok, zrobiłam na nie duże zamówienie :see_no_evil: @Paulinka.4 ja już je miałam do szpitala wzięte a teraz fajna promocja :speak_no_evil:

1 polubienie

No właśnie chyba na promocji kupiłam ale dość dawno już , nie wiedziałam czy się przydadzą ale dobrze mieć coś na przyszłość bo nie wiadomo jak będzie . Później nie będę miała głowy do zamawiania :blush:

Ja się zastanawiam czy jeszcze ich nie dokupić , póki jest promocja :speak_no_evil::see_no_evil: bo je lubię :speak_no_evil:

1 polubienie

A kiedy ty masz termin ?

1 polubienie

U mnie zbędne okazały się te hydrożelowe wkładki :face_with_peeking_eye:

Miałam te same i też nie użyłam. Takie na piersi mi się za to przydały

Mi się chłodzą w lodówce na razie nie użyte :joy: ale w razie co są

Mi się coś nie udaje wygrać w takich rozdaniach książkowych :frowning: