Konkursy i promocje AKTUALNE

No ale jest różnica jak ktoś jest miły i aż człowiek z automatu chce być dla takiej osoby miły , a jak ktoś przychodzi z prentesjami i ani dzień dobry to różnica jest

1 polubienie

Wieeeem, sama czuję że się na to łapie :sweat_smile: ale jakoś mi tak głupio wejść tak tylko po odbiór jakiegoś gratisu i sobie wyjść :stuck_out_tongue_winking_eye::sweat_smile::sweat_smile:

@Anetteso_gmail.com a ja się akurat z Tobą zgodzę, że skoro można otrzymać upominek bezpłatny, to tym bardziej jakieś wykłócanie się o rodzaj itd jest totalnie nie na miejscu, ja bym brała jaki jest dostępny i nawet nie pytała, jeśli mi taki nie odpowiada zawsze można komuś oddać, albo można zrezygnować i nie wziąć a nie kręcić aferę :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth: ludzie są teraz niemożliwi pod względem pretensjonalności…:face_with_peeking_eye:

1 polubienie

ja nie piszę o sposobie ich wykłócania …. Odniosłam się do tego że każdy ma prawo dostać taki gratis …. Forma i sposób upominania to zupełnie inna sprawa

1 polubienie

@Michaska @Paulinka.4 !!! @wesolaMama24
Strefa czułości !

2 polubienia

Ja już też wzięłam udział ale bym zapomniała :grin: myślałam, że to już było bo ostatnio widziałam jakąś misję neboa i że brak miejsc

1 polubienie

Wlansie była do 5 sierpnia i była wtedy możliwość wygrania bonu :cry:

To ja znów się nie załapałam , co sprawdzam to pulla
miejsc wyczerpana

Kurde też sie nie załapałam brak miejsc . Nie miałam głowy do sprawdzenia . Chyba jakieś przypomnienie trzeba dzień wcześniej lub dwa żeby pamiętać. :smirk::smirk:komuś się udało ?
@magdap_96 tobie tak ?? Co jest ciekawego

Dziękuję że mnie oznaczylas , następnym razem może się uda :face_with_peeking_eye:

Kurde już nie ma miejsc ? :flushed: przecież było aż 6 tys maskara . Ja dziś patrzyłam od północy :joy::joy: o 9 jeszcze nie było dopiero o 13 :cry::cry:

Jest juz lista osob testujacych :wink: gratki :wink:

1 polubienie

Ja dzisiaj byłam i taki dostałam

@ewelkar899_wp.pl ale się cieszę , wygrałam :star_struck::star_struck::star_struck:

2 polubienia

Super ! Przyda Ci się przy karmieniu :heart_eyes:

1 polubienie

Jestem ciekawa tych osłonek , bo moja nieraz muszę karmić z osłonką bo nie zawsze dobrze uchwyci . Ale widzę , że tobie też się udało , super :hugs:

Osłonki są akurat fajne , kupiłem je jeszcze w ciąży . Ja się tak cieszę z lanoliny bo może ona mi wyleczy :joy::cry:

1 polubienie

Ja mam z canpola :see_no_evil: a mocno Cię boli?
Wkładki też się mega przydadzą, bo ile tego idzie :hear_no_evil::see_no_evil:

W nocy karmiłam przez nakładkę i dziś z tej piersi ściągałem laktatorem też przez nakładkę :joy: ja mam z Ziaji lanolinę coś tam mi zelżyło, swoim mlekiem też sobie „obłożyłam” zobaczymy co to będzie :sweat_smile:

Ja mam też te i fajnie koją , teraz jest na nie nawet promocja

Ooo nie wiedziałam że takie są :flushed: mówisz że dobre ?

Mi się udało na dzisiejszy na ta poprzednią co była od 1 sierpnia nie.

Gratulacje dla Mam którym udało się do testów dostać :blush:

1 polubienie