No ale jest różnica jak ktoś jest miły i aż człowiek z automatu chce być dla takiej osoby miły , a jak ktoś przychodzi z prentesjami i ani dzień dobry to różnica jest
Wieeeem, sama czuję że się na to łapie
ale jakoś mi tak głupio wejść tak tylko po odbiór jakiegoś gratisu i sobie wyjść ![]()
![]()
![]()
@Anetteso_gmail.com a ja się akurat z Tobą zgodzę, że skoro można otrzymać upominek bezpłatny, to tym bardziej jakieś wykłócanie się o rodzaj itd jest totalnie nie na miejscu, ja bym brała jaki jest dostępny i nawet nie pytała, jeśli mi taki nie odpowiada zawsze można komuś oddać, albo można zrezygnować i nie wziąć a nie kręcić aferę ![]()
ludzie są teraz niemożliwi pod względem pretensjonalności…![]()
ja nie piszę o sposobie ich wykłócania …. Odniosłam się do tego że każdy ma prawo dostać taki gratis …. Forma i sposób upominania to zupełnie inna sprawa
Ja już też wzięłam udział ale bym zapomniała
myślałam, że to już było bo ostatnio widziałam jakąś misję neboa i że brak miejsc
Wlansie była do 5 sierpnia i była wtedy możliwość wygrania bonu ![]()
To ja znów się nie załapałam , co sprawdzam to pulla
miejsc wyczerpana
Kurde też sie nie załapałam brak miejsc . Nie miałam głowy do sprawdzenia . Chyba jakieś przypomnienie trzeba dzień wcześniej lub dwa żeby pamiętać. ![]()
komuś się udało ?
@magdap_96 tobie tak ?? Co jest ciekawego
Dziękuję że mnie oznaczylas , następnym razem może się uda ![]()
Kurde już nie ma miejsc ?
przecież było aż 6 tys maskara . Ja dziś patrzyłam od północy ![]()
o 9 jeszcze nie było dopiero o 13 ![]()
![]()
Jest juz lista osob testujacych
gratki ![]()
Super ! Przyda Ci się przy karmieniu ![]()
Jestem ciekawa tych osłonek , bo moja nieraz muszę karmić z osłonką bo nie zawsze dobrze uchwyci . Ale widzę , że tobie też się udało , super ![]()
Osłonki są akurat fajne , kupiłem je jeszcze w ciąży . Ja się tak cieszę z lanoliny bo może ona mi wyleczy ![]()
![]()
Ja mam z canpola
a mocno Cię boli?
Wkładki też się mega przydadzą, bo ile tego idzie ![]()
![]()
W nocy karmiłam przez nakładkę i dziś z tej piersi ściągałem laktatorem też przez nakładkę
ja mam z Ziaji lanolinę coś tam mi zelżyło, swoim mlekiem też sobie „obłożyłam” zobaczymy co to będzie ![]()
Ooo nie wiedziałam że takie są
mówisz że dobre ?
Mi się udało na dzisiejszy na ta poprzednią co była od 1 sierpnia nie.
Gratulacje dla Mam którym udało się do testów dostać ![]()