Konkursy i promocje AKTUALNE

Ciekawa jestem czy moja starsza byłaby zainteresowana.
Dzięki wielkie

@Michaska jako że wyciągnęłaś ciasteczka to może ja Mam pytanie wiecie gdzie można dostać te małe Oreo. Wszędzie spotykam dużo klasyczne a chciałabym te małe

1 polubienie

ja zbytnio nie pomogę raz kupiłam w innym osiedlowym mini oreo w kubeczku
zależy jaki sklep masz najbliżej w auchanie są

Kaufland, Carrefour, dealz ,biedra , lidl , żabka dnio action (każdy sklep ma trochę nie co inny asortyment) w jednym moze być a w drugim nie warto pochodzić i poszukać

a swoją drogą namówiłas mnie na oreo :heart::smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

W biedrze nie ma bo szukałam w 4 bo najczęściej tam chodzę

1 polubienie

w action nie ma w acpe, to Kaufland Lidl Carrefour nie wiem gdzie masz najbliżej

Taaak! To ja :smiley: Ale byłam w action i ani ciastek ani kremu :see_no_evil::see_no_evil:

Wypróbuj Pampers Night Pants za darmo! Wypróbuj Pampers Night Pants za darmo!

Bo sklepy Action różnią się asortymentem

1 polubienie

Trochę dziwne, nie wiedziałam . Ale kiedyś je widziałam a teraz może wykupione nie wiem

Moja siostra kupiła w innym mieście taką budkę dla ptaków co się do szyby przykleja na przystawki i jest plastikowa przeźroczysta i widać jak ptaszki tam wlatują i jedzą i chciałam kupić taką by synkowi pokazaywac ptaszki i byłam w kilku i w ani jednym nie było tego modelu.

1 polubienie

Ja nieraz jak mam latać po sklepach to wolę poszukać w Internecie przeważnie znajduje i za dwa dni mam na miejscu :smiling_face::smiling_face:

1 polubienie

Ja mam dokładnie to samo. A już zwłaszcza coś większego przynajmniej pod dom wsadzą a nie jeszcze to tachać

1 polubienie

Dokładnie a jak już wiem że wysyłka będzie za darmo i jak coś będzie nie tak mogę zrobić zwrot to już wgl bajka :smiling_face::smiling_face:

1 polubienie

Ja właśnie dzisiaj pakowałam rzeczy do zwrotu na SHEIN :face_with_peeking_eye: tylko się wkurzyłam , bo kiedyś nie trzeba bylo drukować etykiety i można było do paczkomatu zanieść a teraz tylko na pocztę z wydrukowaną etykietą a to mi wgl nie po drodze…

Mozna dalej in post ! Moja siostra tak samo mi mowi ze zepsuli bo poczta juz trzeba. A tam masz taki malutki paseczek pod napisem poczta polska zeby zmienic na inpost :heart:

1 polubienie

@magdallenka08971 zobacz masz inne metody zwrotu i wchodzisz w to i jest do wyboru inpost

1 polubienie

Hmm wydaje się , że u mnie nie było tej opcji Ale już nawet teraz nie mam opcji żeby zobaczyć bo zaznaczyłam na pocztę ale dziękuję Ci bardzo czekam za zamówieniem to jak dojdzie to zaraz to sprawdzę :smiling_face:

I fajna promocja na pampersy w.:lady_beetle:

W apce od Rossmanna od dzis beda kupony z okazji dnia kobiet :heart:

2 polubienia

Oo dobrze by było jak by jednak był zwrot na paczkomat , mi to by też nie było po drodze ze zwrotami . A lubię tam kupować :slightly_smiling_face::cherry_blossom:

1 polubienie

Ja to w ogole z poczta Polska sie nie lubię. Od 16 grudnia czekam na wazna przesylke z moimi dokumentami i oczywiscie dalej nic. Dlatego nie wysylam nic poczta polska i nie zamawiam

2 polubienia