Ciekawa jestem czy moja starsza byłaby zainteresowana.
Dzięki wielkie
@Michaska jako że wyciągnęłaś ciasteczka to może ja Mam pytanie wiecie gdzie można dostać te małe Oreo. Wszędzie spotykam dużo klasyczne a chciałabym te małe
Witaj na forum #teamLOVI!
Ciekawa jestem czy moja starsza byłaby zainteresowana.
Dzięki wielkie
@Michaska jako że wyciągnęłaś ciasteczka to może ja Mam pytanie wiecie gdzie można dostać te małe Oreo. Wszędzie spotykam dużo klasyczne a chciałabym te małe
ja zbytnio nie pomogę raz kupiłam w innym osiedlowym mini oreo w kubeczku
zależy jaki sklep masz najbliżej w auchanie są
Kaufland, Carrefour, dealz ,biedra , lidl , żabka dnio action (każdy sklep ma trochę nie co inny asortyment) w jednym moze być a w drugim nie warto pochodzić i poszukać
a swoją drogą namówiłas mnie na oreo ![]()
![]()
W biedrze nie ma bo szukałam w 4 bo najczęściej tam chodzę
w action nie ma w acpe, to Kaufland Lidl Carrefour nie wiem gdzie masz najbliżej
Taaak! To ja
Ale byłam w action i ani ciastek ani kremu ![]()
![]()
Wypróbuj Pampers Night Pants za darmo! Wypróbuj Pampers Night Pants za darmo!
Bo sklepy Action różnią się asortymentem
Trochę dziwne, nie wiedziałam . Ale kiedyś je widziałam a teraz może wykupione nie wiem
Moja siostra kupiła w innym mieście taką budkę dla ptaków co się do szyby przykleja na przystawki i jest plastikowa przeźroczysta i widać jak ptaszki tam wlatują i jedzą i chciałam kupić taką by synkowi pokazaywac ptaszki i byłam w kilku i w ani jednym nie było tego modelu.
Ja nieraz jak mam latać po sklepach to wolę poszukać w Internecie przeważnie znajduje i za dwa dni mam na miejscu ![]()
![]()
Ja mam dokładnie to samo. A już zwłaszcza coś większego przynajmniej pod dom wsadzą a nie jeszcze to tachać
Dokładnie a jak już wiem że wysyłka będzie za darmo i jak coś będzie nie tak mogę zrobić zwrot to już wgl bajka ![]()
![]()
Ja właśnie dzisiaj pakowałam rzeczy do zwrotu na SHEIN
tylko się wkurzyłam , bo kiedyś nie trzeba bylo drukować etykiety i można było do paczkomatu zanieść a teraz tylko na pocztę z wydrukowaną etykietą a to mi wgl nie po drodze…
Mozna dalej in post ! Moja siostra tak samo mi mowi ze zepsuli bo poczta juz trzeba. A tam masz taki malutki paseczek pod napisem poczta polska zeby zmienic na inpost ![]()
Hmm wydaje się , że u mnie nie było tej opcji Ale już nawet teraz nie mam opcji żeby zobaczyć bo zaznaczyłam na pocztę ale dziękuję Ci bardzo czekam za zamówieniem to jak dojdzie to zaraz to sprawdzę ![]()
W apce od Rossmanna od dzis beda kupony z okazji dnia kobiet ![]()
Oo dobrze by było jak by jednak był zwrot na paczkomat , mi to by też nie było po drodze ze zwrotami . A lubię tam kupować ![]()
![]()
Ja to w ogole z poczta Polska sie nie lubię. Od 16 grudnia czekam na wazna przesylke z moimi dokumentami i oczywiscie dalej nic. Dlatego nie wysylam nic poczta polska i nie zamawiam
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.