Konkursy i promocje AKTUALNE

Niby tak ale znowu jest ta polityka zwrotów. Half price też miał sklep on line i za darmo zwroty i przesyłki i chyba im się nie opłaciło to bo zrezygnowali ze sklepu jakoś rok temu. Ja sama kupowałam tam po 3 lub 4 rzeczy (różne rozmiary) i jak mi nie pasowały to całość zwracałam i pewnie takich osób było więcej i im się to nie kalkulowało.

cena fajna 46gr za sztukę

Ja się śmieję że chyba bym wszystkie możliwe naklejki wykupiła. Bo u nas to podstawa. Zwłaszcza, jak są jakieś urodziny - to moja starsza córka uwielbia wszystkie kartki i muszą być dedykowane.

Jeszcze wcześniej mówiłam że mam taką drukareczkę i możemy wydrukować zdjęcia jak insta mixa. To właśnie często drukujemy zdjęcie tej osoby i bardzo wszystko jest spersonalizowane

1 polubienie

Na Pepco jak się wypełni ankietę to się dostaje -10% na zakupy :smiley:

1 polubienie

Na wszystko czy na konkretna grupę produktów

1 polubienie

Raczej na wszystko , jeszcze tego nie robiłam , zrobię jak pójdę na zakupy i ten kupon co na dole dostałam

2 polubienia

Weszłam teraz na aplikację i też mam tą zniżkę :smiling_face:

1 polubienie

za ankietę też jest termin 28 dni mi zostało :grinning:

2 polubienia

Ja też lubię kartki powiem szczerze wszystkie które dostałam czy to na urodziny czy ktoś przysłał na święta czy z ślubu wszystkie trzymam w takim kartonowym pudełku na piątkę :hugs: dzieci też wszystkie swoje kartki mają w swoich pudełkach pamiatkowych.

1 polubienie

Dlatego jeszcze czekałam z wypaleniem jej :smiley: Ale myślę że w tym czasie kilka razy zdążę tam pójść :see_no_evil:

2 polubienia

A są jakieś fajne rzeczy teraz w pepco? Któraś była ostatnio?

Ja też jeszcze nie wypełniam bo na start jest zniżka w pace wić najpierw ja wykorzystam a potem wypełnię ankietę. Nie byłam ale przeglądałam produkty w aplikacji

Ja też pid tym względem jestem sentymentalna

1 polubienie

Aaa ja właśnie uwielbiam sklepy gdzie koszt wysyłki i zwrotu jest gratis :grin:

1 polubienie

temu :joy:

1 polubienie

A to też między innymi :wink: a nieraz nawet nie chcą aby odsyłać i pieniądze zwracają :smiling_face:

2 polubienia

no bo przekracza koszt wysyłki, to jest akurat dobre, bo mozna poprzymierzac i oddać

1 polubienie

puki co są 2 osoby

3 polubienia

Przeglądałam dziś promocje w Action i napotkałam na takie ciastka. Pisałyście o tym niedawno ze używacie kremu i z tego co pamiętam jedna mama piekła sernika z ich udziałem

Fajny konkurs , może się skusze z córką na niego🤔