Niby tak ale znowu jest ta polityka zwrotów. Half price też miał sklep on line i za darmo zwroty i przesyłki i chyba im się nie opłaciło to bo zrezygnowali ze sklepu jakoś rok temu. Ja sama kupowałam tam po 3 lub 4 rzeczy (różne rozmiary) i jak mi nie pasowały to całość zwracałam i pewnie takich osób było więcej i im się to nie kalkulowało.
Ja się śmieję że chyba bym wszystkie możliwe naklejki wykupiła. Bo u nas to podstawa. Zwłaszcza, jak są jakieś urodziny - to moja starsza córka uwielbia wszystkie kartki i muszą być dedykowane.
Jeszcze wcześniej mówiłam że mam taką drukareczkę i możemy wydrukować zdjęcia jak insta mixa. To właśnie często drukujemy zdjęcie tej osoby i bardzo wszystko jest spersonalizowane
Na Pepco jak się wypełni ankietę to się dostaje -10% na zakupy ![]()
Na wszystko czy na konkretna grupę produktów
Weszłam teraz na aplikację i też mam tą zniżkę ![]()
za ankietę też jest termin 28 dni mi zostało ![]()
Ja też lubię kartki powiem szczerze wszystkie które dostałam czy to na urodziny czy ktoś przysłał na święta czy z ślubu wszystkie trzymam w takim kartonowym pudełku na piątkę
dzieci też wszystkie swoje kartki mają w swoich pudełkach pamiatkowych.
Dlatego jeszcze czekałam z wypaleniem jej
Ale myślę że w tym czasie kilka razy zdążę tam pójść ![]()
A są jakieś fajne rzeczy teraz w pepco? Któraś była ostatnio?
Ja też jeszcze nie wypełniam bo na start jest zniżka w pace wić najpierw ja wykorzystam a potem wypełnię ankietę. Nie byłam ale przeglądałam produkty w aplikacji
Ja też pid tym względem jestem sentymentalna
Aaa ja właśnie uwielbiam sklepy gdzie koszt wysyłki i zwrotu jest gratis ![]()
temu ![]()
A to też między innymi
a nieraz nawet nie chcą aby odsyłać i pieniądze zwracają ![]()
no bo przekracza koszt wysyłki, to jest akurat dobre, bo mozna poprzymierzac i oddać
Przeglądałam dziś promocje w Action i napotkałam na takie ciastka. Pisałyście o tym niedawno ze używacie kremu i z tego co pamiętam jedna mama piekła sernika z ich udziałem
Fajny konkurs , może się skusze z córką na niego🤔