Konkursy i promocje AKTUALNE

Jak już wzięłyście temat butelkomatu. Jak patrzyłam na jakiś Donald pl czy tym podobne że ktoś wrzucił zdjęcie, jak potrafią te wyglądać butelką maty czyli zwykły karton w środku sklepu to myślałam że ktoś sobie jaja robi.
Cóż sama ostatnio byłam świadkiem właśnie takiego butelkomatu.

Do tego pracownik nie chciał przyjąć butelek ze względu na to że miał wątpliwość czy były kupowane w tym sklepie. :man_facepalming:

Więc jak zwykle przepis sobie, A rzeczywistość sobie

2 polubienia

U mnie jest bitelkomat w Żabce, ostatnio otworzyli też w biedronce. Ale też przyjmują w sklepach jak Stokrotka

1 polubienie

W Kauflandzie są pampersy pants 1+1 z karata Kaufland

2 polubienia

U nas działają już ! Wymieniliśmy ostatnio w lidlu to automat przyjmuje nawet te bez kaucji :wink: i wtedy dostaliśmy voucher za który zrobiliśmy zakupy :slight_smile:

1 polubienie

Pepco :slight_smile:

1 polubienie

Nawet nie wiedziałam że Pepco ma apkę

1 polubienie

Dopiero niedawno zrobili ja :slight_smile: jak się wejdzie do Pepco to jest nawet reklama :slight_smile:

2 polubienia

Fajnie że zrobili bo było aż dziwne że nie mają w obecnych czasach :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Tylko nadal nie można zamawiać, a myślałam że jak zrobią aplikację to będzie taka możliwość :wink:

2 polubienia

Oo super trzeba sobie założyć tą aplikację do pepco często zaglądam więc takie zniszki są świetne.
Szkoda że nie da się zamawiać bo często wiele rzeczy jest wykupione stacjonarnie w sklepie albo po jednej rzeczy a tak można było by zamówić sobie online

3 polubienia

Ooo to szkoda, ale może i do tego dojrzeją

1 polubienie

w końcu jest aplikacja :heart::heart_eyes:

2 polubienia

A ma któraś aplikację Actiona ? Czy da się tam kupować? Ja mam dalrko Actiona i w innym miescie mi się tam soecjalnie nigdy nie chce jechać a lubie tam kupować.

1 polubienie

Z tego co kojarzę to jest tylko znajdź sklep sprawdź dostępność w sklepie i możesz sobie dodać produkt do ulubionych.

Nadal nie widzę żeby w Action w aplikacji była możliwość robienia zakupówNadal nie widzę żeby w Action w aplikacji była możliwość robienia zakupów

2 polubienia

Nie są wgl przygotowani na te zmiany . Najpierw mogli dać czas na przygotowanie się sklepów pod te butelkomaty

1 polubienie

Tak super :heart_eyes_cat: tylko ja czekam aby można było jeszcze na niej kupować :face_holding_back_tears:

1 polubienie

Dostępności towaru nie ma w aplikacji Action dlatego jestem na grupie fb w Action i tam ludzie podają gdzie są jakie rzeczy i w jakich sklepach albo pytają gdzie coś jest

W takim razie źle zrozumiałam o co chodzi w znajdź sklep przy produkcie. Myślałam że to znaczy dostępność

Ja chciałam takie miseczki kupić i właśnie zauważyłam że nie mogę sprawdzić gdzie są :smiling_face: w sensie w którym sklepie.

Szkoda że nie można kupować :slightly_frowning_face: zawsze to mieli by większą sprzedaż bo wiele ludzi nie ma możliwości pojechać do sklepu a tak to zamowili by bez problemu sobie online .