Konkursy i promocje AKTUALNE

Ale to chyba w każdej biedronce zrobili przemeblowanie :speak_no_evil::see_no_evil:

To jak mi zrobili remont w Rossmanie to nie dość że można dostać epilepsji bo przeginają z jasnością świateł, to jeszcze wszystko jest tak innej kolejności że człowieka coś trafia

Jejku tak ! Zamiast Kika wlasnie otworzyli mi nowego wielkiego rossmanna i tam to normalnie jak w Nowym Yorku :rofl: na poczatku mowie woooow ale po chwili juz mnie glowa bolala od tych swiatel !

1 polubienie

To u nas identycznie… ciężko się połapać jeszcze , nie wiem czy w tym roku każdy sklep musiał zrobić jakieś przemeblowanie czy co

1 polubienie

Dlatego w rosmannie warto zamawiać przez aplikację i tylko odbierać :upside_down_face: no chyba że ktoś chce łazić i pooglądać produkty w ramach relaxu.

U nas jakiś czas temu był remont Biery i ubolewam że nie dodało wtedy maszyny do krojenia chleba :upside_down_face: bo lubię tam kupować słonecznikowy a w domu nie mam krajalnicy

1 polubienie

My tez uwielbiamy ten słonecznikowy :heart: no i mamy krajalnice w biedronce :heart:
Moj syn jako nieliczny woli ciemne pieczywo a jak ma ziarenka typu słonecznik czy dynia to juz w ogole sztos :rofl:

2 polubienia

Fajnie że lubi ciemny chlebek. Ja piekę sama chleb raz na 2 tygodnie z zakwasu od teściowej. Właśnie wczoraj piekłam to się pochwalę

Ale nie rozumiem tej właśnie mody na takie strasznie jasne światła i widzę że to jest coraz częstsze i kompletnie tego nie rozumiem

No i bardzo dobrze i zdrowo że symboli takie pieczywo Ja też lubię ciemne pieczywo moja mama uwielbia ale mój mąż to patrzy na nas jakby nam klepki w mózgu poprzewracało

1 polubienie

ale się jakoś przemuc nie mogę do ciemnego, w szpitalu jadłam było okej
ale sama jakoś nie wiem wolę biały
chce zacząć jeść ciemny chleb bo jest zdrowszy

Chleb ciemny jest zdrowy ale też jest dość ciężki

Ja jakiś czas zamawiałam a potem się dowiedziałam , że dają różne gratisy stacjonarnie i wolę się przejść do sklepu :smiley:

Jakiego typu? Jesli mówisz o darmowych próbkach to też mi wkładają od czasu do czasu do tych zamówień :smiling_face_with_three_hearts:

Ooo, no to właśnie o coś takiego chodzi :smiley:

I to jest właśnie minus mieszkania na wiosce ja do takich sklepów najbliżej mam że 35 km :face_with_peeking_eye: i dla tego wielkość zakupów robię online

1 polubienie

Ja mam 2 km do galerii ale bardzo rzadko tam jestem :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

1 polubienie

Tylko to ciężko zweryfikować bo tylko pracownicy Boedry wiedzą z którego worka wsypali cebulę i ewentualnie mogą sprawdzić partię. My nie jesteśmy w stanie bo to się kupuje luzem

2 polubienia

Może to do przystosowania pod bytelkomaty które nie działają :face_with_peeking_eye: jak to u was jest ? U nas żaden w okolicy nie działa a butelki to leżą ale na ziemni wkoło :face_with_peeking_eye::pleading_face::pleading_face:

pisze że cebula w opakowaniach 500g

a ja mam pytanie czy jak uzbieram punkty na 2 kody to będę mogła je wykorzystać?

1 polubienie

ja dzięki butelką myślę ze odkładam kase na wakacje
średni koszt wakacji to 3000
więc 6000 butelek :joy:

1 polubienie